Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

22-26 Ocak spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:156+38+115
Favelayn:42+24
munter:14,5+21.5+20,5
orkide1453:30+20
tgb1907:24
SekerPancarii:40+40

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:39+38+24
UMEYYE:55+62
Blacksee55:
SchonerDuft:8
Lilipit:
Kafam-karisik:7,5

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftaya -30 puanla başlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın 

Merhaba kızlar bu sabah tartıda 60.1’i görünce derhal gruba geri dönmem gerektiğini anladım. Çok mutsuzum, kendime kızgınım derhal toprlanmam gerekiyor. Uzun zamandır gruba gelmedim umarım beni yeniden aranıza kabul edersiniz. Kimler var kimler yok mesajlara bakacağım birazdan.

ay sende mi bulgur pilavı yedin bu akşam pilav fln yok bak yarın cuma

Hoşgeldin canım

ılık su iç kuzum limonlu yada sirkeli geçsin hemenck inşallah
suya vurcam artık yapacak birşey yok sanırım hasta olcam dün eve gittim wc banyo yıkadım evin her tarafını havalandırdım mutafğın açık yerini sildim evi süpürdüm ocak sildim orda soğuk yedim sanırım uyuyamadım da 2 oldu ben halen uyanıktım

ben ( nuffiun ) poncik pancar keptin selcanmehmetcan demirbaş olrak burdayız

Gunaydin kizlar dun bulantidan meyveler tuzlu karbon hidrat yedimdi bugun 200 gr fazlayim vc cikmadim hemen tikkat edip hatta 400gr eksik cikmaliyim yarina bakim bugun bulantim olmazsa 6 saat detoks tapabilirim biliyorum cok sık oldu ama az yicem.zaten yemek begenmiyom salata yiyemiyon hic bisi begenmiyom dur bakem sabah sabah salata yapim yiyebilcemmi hem cv de cikarim

aferin sana bu sogukta ev mi havalandırılır

bu bulantılar niye oluyo kuzu

kaptinn ben protein yapiyorum bozmadim hiç devam ayni bugun de hafif atlaticam insallah regl donemi olmasa daha iyi gidebilirdu bozmazsam bi hafta daha haftaya cuma 60.9 um
2 hafta üst üste cok gelllmesin
hayır sadece bugün değil 1 hafta pilav yok haftada bir pilav hakkım var onuda dün kullandım bugün onu eritirim bi şekilde
o zaman haftada 1 pilav hakkın varsa hafta sonu kullan kuzu hem daha rahat eritirsin hem hafta sonu hediyesi gibi olur

çok zorlama kuzum kendini ymeke konusunda az az lokma lokma ye alışacana kadar malesef böyle olcak. birde bunların olması normal mı ? senin açlık şekerin kaç kuzum ben yaptırmıştım aralıkta 99 çıkmış

kaptinn ben protein yapiyorum bozmadim hiç devam ayni bugun de hafif atlaticam insallah regl donemi olmasa daha iyi gidebilirdu bozmazsam bi hafta daha haftaya cuma 60.9 um
tebrik ederim seni bozmadan devam ediyorsun

aferin sana bu sogukta ev mi havalandırılır
misafir gelecekti mecburen açtım harekettte edince farkına varmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…