- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.321
kızım sen listeeye girmicen mi hazırlık için menü paylaşmaya baslasanaNe menusu gii
ılık su iç kuzum limonlu yada sirkeliGünaydın kızlar. Boğazlarım çok ağrıyor hasta olcam sanırım
Ben gece çalıştım yimek yimedimkızım sen listeeye girmicen mi hazırlık için menü paylaşmaya baslasanaraaat insan
ay sende mi bulgur pilavı yedinsabah:
1 küçük kepek ekmekli sandwich
1 orta boy latte
ara:
yeşil çay
öğlen:
5 köfte
yogurtlu kırmızı biber
ara:
1 elma
1 portakal
akşam:
yarım porsiyon etli patlıcan yemeği
çeyrek porsiyon bulgur pilavı
cacık
Luluuu94 1 saat tempolu yürüyüş 24 point
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bu sabah tartıda 60.1’i görünce derhal gruba geri dönmem gerektiğini anladım. Çok mutsuzum, kendime kızgınım derhal toprlanmam gerekiyor. Uzun zamandır gruba gelmedim umarım beni yeniden aranıza kabul edersiniz. Kimler var kimler yok mesajlara bakacağım birazdan.
oy kıyamam yaTatlı niyetine
hııı o zaman okBen gece çalıştım yimek yimedimizninle uyuyup geliyorum
Tamam 1 saate burdayımoy kıyamam ya
hııı o zaman okuyuda gel hadi bekliyorum cabuk
oy kıyamam ya
hııı o zaman okuyuda gel hadi bekliyorum cabuk
suya vurcam artık yapacak birşey yok sanırım hasta olcam dün eve gittim wc banyo yıkadım evin her tarafını havalandırdım mutafğın açık yerini sildim evi süpürdüm ocak sildim orda soğuk yedim sanırımılık su iç kuzum limonlu yada sirkeligeçsin hemenck inşallah
ben ( nuffiun ) poncik pancar keptin selcanmehmetcan demirbaş olrak burdayızMerhaba kızlar bu sabah tartıda 60.1’i görünce derhal gruba geri dönmem gerektiğini anladım. Çok mutsuzum, kendime kızgınım derhal toprlanmam gerekiyor. Uzun zamandır gruba gelmedim umarım beni yeniden aranıza kabul edersiniz. Kimler var kimler yok mesajlara bakacağım birazdan.
aferin sanasuya vurcam artık yapacak birşey yok sanırım hasta olcam dün eve gittim wc banyo yıkadım evin her tarafını havalandırdım mutafğın açık yerini sildim evi süpürdüm ocak sildim orda soğuk yedim sanırımuyuyamadım da 2 oldu ben halen uyanıktım
ay sende mi bulgur pilavı yedinbu akşam pilav fln yok bak yarın cuma
bu bulantılar niye oluyo kuzuGunaydin kizlar dun bulantidan meyveler tuzlu karbon hidrat yedimdi bugun 200 gr fazlayim vc cikmadim hemen tikkat edip hatta 400gr eksik cikmaliyim yarina bakim bugun bulantim olmazsa 6 saat detoks tapabilirim biliyorum cok sık oldu ama az yicem.zaten yemek begenmiyom salata yiyemiyon hic bisi begenmiyom dur bakem sabah sabah salata yapim yiyebilcemmi hem cv de cikarim
2 hafta üst üste cok gelllmesinkaptinn ben protein yapiyorum bozmadim hiç devam ayni bugun de hafif atlaticam insallah regl donemi olmasa daha iyi gidebilirdu bozmazsam bi hafta daha haftaya cuma 60.9 um
o zaman haftada 1 pilav hakkın varsa hafta sonu kullan kuzu hem daha rahat eritirsin hem hafta sonu hediyesi gibi olurhayır sadece bugün değil 1 hafta pilav yok haftada bir pilav hakkım var onuda dün kullandım bugün onu eritirim bi şekilde
çok zorlama kuzum kendini ymeke konusunda az az lokma lokma ye alışacana kadar malesef böyle olcak. birde bunların olması normal mı ? senin açlık şekerin kaç kuzum ben yaptırmıştım aralıkta 99 çıkmışGunaydin kizlar dun bulantidan meyveler tuzlu karbon hidrat yedimdi bugun 200 gr fazlayim vc cikmadim hemen tikkat edip hatta 400gr eksik cikmaliyim yarina bakim bugun bulantim olmazsa 6 saat detoks tapabilirim biliyorum cok sık oldu ama az yicem.zaten yemek begenmiyom salata yiyemiyon hic bisi begenmiyom dur bakem sabah sabah salata yapim yiyebilcemmi hem cv de cikarim
tebrik ederim seni bozmadan devam ediyorsunkaptinn ben protein yapiyorum bozmadim hiç devam ayni bugun de hafif atlaticam insallah regl donemi olmasa daha iyi gidebilirdu bozmazsam bi hafta daha haftaya cuma 60.9 um
misafir gelecekti mecburen açtımaferin sanabu sogukta ev mi havalandırılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?