- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.301
Ayni bendee sirf bulantim gitsindie bi haftadır aksam meyve yemiyidum ne kaa guzelmis yemekCok meyve yedim yacanim tatli istedi bi buyuk elma bir trabzon hurmadi 2 küçük havuc yedim bu saatte yarin kesin artiyim
Anliyorum cnm ama ben soyluyodum istedigini dusunsunler. Ufacik bebegi nasil opuyolar aklim almiyoaynen cnm havada mikrop var
insanlar cok anlayissiz koca koca insanlara disardn geldiklernde el yikamalari gerektigini ogretrmedik. bebegi opmemelerini vs vs. cok dertliyim bu konuda. Kimseyi kirmak istemedikce ben paramparca oluyrm
İyiyim diyelim iyi olalim diyete basladik hapa başladım kotuyum karnabahar cok severim bugun bulantidan caydan bile diksindim kan ilacida kullanıyorum sanirim ikisinin etkilesimi boyle yapti kan hapni tok içim bakalim ..BitmeyenUmidim selcoss nasil gidiyo kizz
Hadi yaaa kotu olmus dr sorsaydin boyle boyle etki ediyor diye.İyiyim diyelim iyi olalim diyete basladik hapa başladım kotuyum karnabahar cok severim bugun bulantidan caydan bile diksindim kan ilacida kullanıyorum sanirim ikisinin etkilesimi boyle yapti kan hapni tok içim bakalim ..
Senin n nasilsin canim
Bu arada 82,8 den 80,9 dustum sut detoksu ndan tabiki dikkat te ettim
Günaydın beybiGünaydın askitolarimmmm
Geçmiş olsun canım nane limon falan içGünaydın kızlar. Boğazlarım çok ağrıyor hasta olcam sanırım
Geçmiş olsun canimmm. Ballı süt içGünaydın kızlar. Boğazlarım çok ağrıyor hasta olcam sanırım
soyleyncede cok bilmis oluyrnAnliyorum cnm ama ben soyluyodum istedigini dusunsunler. Ufacik bebegi nasil opuyolar aklim almiyo
gunaydnn canimmmmmGünaydın askitolarimmmm
gunaydnnn tatlum bendede durum aydinGünaydın kızlar. Boğazlarım çok ağrıyor hasta olcam sanırım
Geçmiş olsun canım nane limon falan iç
kayısı çayım rezenem var sadece büroda mlesef akşam ara ara içerimGeçmiş olsun canimmm. Ballı süt iç
ne oldu bize yasoyleyncede cok bilmis oluyrnya bu tasina kadar disardn geldiginde elini yikamayi ogrenmemus bu yasndb sonra zaten kabullenmuyorlar sinur oluyrm
benimde ben opmeye kiyamyrm
gunaydnn canimmmmm
gunaydnnn tatlum bendede durum aydin
akşamki pekmez ne alakay mış kuzuMenüm
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 domates
1 kepekli ekmek
9 zeytin
1 buçuk kk peynir
Ara
1 elma
1 dilim mandalina
Akşam
2 tabak fasulye
Turp
Ara
1 elma
1 yemek kaşığı pekmez
geçmiş olsn kuzu gözüm üstünüzdeeeeBen buralardayım canimm :) yengem ameliyat olmuştu ziyarete gittimm :)
ben denemiştm zamanında ama pek frketmediydi kolestol düşürüyo diye biliyorm ben ceviz suyunu
ben diyorum ki kaçamak yapmayın sen diyosun ki kabak tatlısısabah
sutlu kabak corbasi (250 ml sut)
ogle
4 parca tavuk izgara
1 dolu kase chia tohumlu yogurt
aksam
1 kase 250 ml sut ile sutlu kabak corbasi
2 kasik yogurt
spor sonrasi
1 elma
1 dolu kase yogurt
1 avuc ceviz findik fistik karisimi
simdi kabak tatlisidadimliik
gör bak nası gidiyom siz bi toparlanmayın kacamaklara devam edindegidemezsinagzindn duymicigim bir daha yohsaaa hamis mamis demem yersin
bulgur pilavı yemesende olurm keske yemeseymişin ama yinede güzelMenüm
Sabah 1 yumurta haşlamasi
2 tane patates kızartması
4 zeytin
Yarım dilim ekmek
Öğlen yemedim disardaydim
Akşam
3 YK yeşil fasulye
2 YK bulgur pilavı
1 kase yoğurt
24 ocak menum
Sabah
Has.yumurta
1 tk tulum peyniri
1 yk kahvaltilik sos
Ekmek yok
Cay
Ara kuru uzum rezene salep sutle
Oglen
1 dilim kek
7 tane dolma
Aksam
1 buyuk kase tavuklu yesil salata
Su 3 ltre gun boyu sekersiz cay
Ne menusu gii
Yaa o zaman protein diyetini deneyeyim. Tatil geçseydiSen protein diyeti detoksu gibi yapmadinsa hic sen cok güzel kalici kg verirsin tavsiye ederim. Biz sık arada uyguladigimizdan cok olumlu sonuc alamayabiliruz yoksa bende protein diyetinde cok güzel kg verdimdi..
Günaydın Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Boğazlarım çok ağrıyor hasta olcam sanırım
Tatlı niyetineakşamki pekmez ne alakay mış kuzu
geçmiş olsn kuzu gözüm üstünüzdeeee
ben denemiştm zamanında ama pek frketmediydi kolestol düşürüyo diye biliyorm ben ceviz suyunu
ben diyorum ki kaçamak yapmayın sen diyosun ki kabak tatlısı
gör bak nası gidiyom siz bi toparlanmayın kacamaklara devam edinde
bulgur pilavı yemesende olurm keske yemeseymişin ama yinede güzel
7 dolma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?