- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.341
Misafirlerle kacamak yapmadın dimi akşamçok zorlama kuzum kendini ymeke konusunda az az lokma lokma ye alışacana kadar malesef böyle olcak. birde bunların olması normal mı ? senin açlık şekerin kaç kuzum ben yaptırmıştım aralıkta 99 çıkmış
tebrik ederim seni bozmadan devam ediyorsun
misafir gelecekti mecburen açtımharekettte edince farkına varmadım
Canim gelmez heralde sebze yemegi de yerim dengelemeye calisirim2 hafta üst üste cok gelllmesin
o zaman haftada 1 pilav hakkın varsa hafta sonu kullan kuzu hem daha rahat eritirsin hem hafta sonu hediyesi gibi olur
o zaman tm kuzum sen iyi geldiğini düşünüyosan devam et ama cokta uzatma norml beslenmene geri dönCanim gelmez heralde sebze yemegi de yerim dengelemeye calisirim
İlk gun kisir borek yedi sen düşün nasil bi dukanilkgunu yapmasaydi neyse ben karismim yaaa gene
Ben uzun sure ombre kullandim altlar sari o sekilde cok guzel oluyodu esmerim ben ama sonra bi gafletBende bir iki haftaya sarıya boyatacağım. İlk defa o rengi kullanacağım bakalım bende nasıl duracak.
Ayyy allahim bu kiz kalpten goturdetecekk :)) bu nasi yaratik tobe tobee :)))
Hee bi guzel geldi ki sekerli sekerli ben hic aksam meyve yemiyodum bunye şaşırdı galiba 200 gr eksi çıktımAyni bendee sirf bulantim gitsindie bi haftadır aksam meyve yemiyidum ne kaa guzelmis yemek( afff
MiribiGünaydın askitolarimmmm
Ayy deme yaGünaydın kızlar. Boğazlarım çok ağrıyor hasta olcam sanırım
bende niye ördek yokkkarada geleyd,n kacırmazdın
Aksam yemegi portakalli ordekNe menusu gii
@Blacksee55 ponciki unutmssn
bende heralde adayım diye şeetmediniz sanmıştımmmAyyy bebeğim heyecanlandık birden acele cevap bekliyordu diye oldu(((( dur msj yazalım eklesin hemen bi zahmet
benım suçum günahım nee kiSeni nasil unuturlarkendine gel ordeksin sen
Hosgeldin canim gelll bende kilo aldim verdim cogunu veririz burda hepsini yenidenMerhaba kızlar bu sabah tartıda 60.1’i görünce derhal gruba geri dönmem gerektiğini anladım. Çok mutsuzum, kendime kızgınım derhal toprlanmam gerekiyor. Uzun zamandır gruba gelmedim umarım beni yeniden aranıza kabul edersiniz. Kimler var kimler yok mesajlara bakacağım birazdan.
az hasta olayım ya dinlenmiş olkurumAyy deme yahemen onlem al ihlamur falan ic gecmis olsun kuzum
Kuzum ben 200 gr eksi çıktım dunku meyvelere ragmenHoşgeldin canım
Her zamanben ( nuffiun ) poncik pancar keptin selcanmehmetcan demirbaş olrak burdayız
Kiraz sapli cay al kuzum odeme iyi geliyo karni indiriyoSchonerDuft canim ruyamda cikolata yedim proteini bozdum diye nasil uzuluyordum misafirim var ama bozmayacam ama karnim da agriyor off motiveykem regl den dolayi eksilmeyimce uzuliyorim
Sende ordeklendin
bende heralde adayım diye şeetmediniz sanmıştımmm
benım suçum günahım nee ki
Bogaz agrisi kotu oluyo ama yaaz hasta olayım ya dinlenmiş olkurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?