Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoh gız
165e 54
158e 49
2kilo öndesin

Abs olarak ni yapıyorsun de hele
Pardon boy farki varidi deemi ben 50 olunca sen 46 olunca ayni oluyoh bence
Video yapmiyom kendi kafamdan yapiyom en guzel karni iyce sıkıştırıp sıkıp iki bacagi assagi yukari kaldirip indirmek acayip yakiyo karin kaslarimiayaklara iki kilo agirlikda bagladim mi harika oluyo

Hıyır ya sen 50 olursan benim 43 olmam lazım ohooo ölme eşeğim ölme
Bağlamalı ağırlığım yok

Hıyır ya sen 50 olursan benim 43 olmam lazım ohooo ölme eşeğim ölme
Bağlamalı ağırlığım yok
Yeter gayri yoh olacan 46 iyi minyonsun sen incecik durursun ben acik fazla zayif seviyom ondan
Takipde ol bazen şoka a101 e geliyo ben sokdan almistim1 er kilo 2 tane

Benim göbekte incelirmi acaba 90 cm di dahada ölçmedim

Kilo verdikce nasil incelicek sasarsin kuzum bende basenim gidecek mi acaba derdim spor vucut sekillendirmede cok onemli zayıfladiktan sonra incelip sekillendirdim ben vucudumu

Yeter gayri yoh olacan 46 iyi minyonsun sen incecik durursun ben acik fazla zayif seviyom ondan
Takipde ol bazen şoka a101 e geliyo ben sokdan almistim1 er kilo 2 tane
Tamam
Birazda benim kemik yapım iri göğüs altında ne kemiği var kaburga mı en fazla 70 olur ki şimdi 72 falan
Jillian gibi düşün videolarda diğer kızlardan iri gözüküyor

Kilo verdikce nasil incelicek sasarsin kuzum bende basenim gidecek mi acaba derdim spor vucut sekillendirmede cok onemli zayıfladiktan sonra incelip sekillendirdim ben vucudumu
Ben sporla yapıyorum simitlerimin küçüldüğünün farkındayım basenlerimde küçüldü ama göbekte pek hareket yok. En yağlı bölgem orası

Ben 3 sene once 57 ye indigimde benim alt karnim sarkmis gibiydi assagi dogru ic bacagim tutunca sünüyodu artik ablalarim bile ugrasma bence duzelmez diyolardi ama isteyince azmedince oluyo 3 senedir arada biraksam da hep spor yaptim agirlik çalıştım suan ic bacagim kas ve sünmuyo gayet fit duruyo alt karnim dümdüz oldu kas cizgim olustu 2 tane baklavam bile var kollarim fitlesti az kaslandi ama bu kaslar disardan belli olmuyo tabi yilmadan calisinca oluyo gercekten sporu sevmek lazim sonra gelismeleri izlemesi harika oluyo

Ben sporla yapıyorum simitlerimin küçüldüğünün farkındayım basenlerimde küçüldü ama göbekte pek hareket yok. En yağlı bölgem orası
Gobekten ve basende zor gidiyo yaglar canim yag yakimi icin kardiyo ya ağırlık ver kilon azaldikca hafif agirliklara gecersin bolgesel calismalara yogunlasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…