- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.381
HhahahahaahahahahahahHee munter dukani bu
Süper canım54.1 im 2 haftadi 54 deyim artik gitsinbelim 64 cm olmus ihihohmiijo abs yapiyom he
Hhahahahaahahahahahah
İnceliyohSüper canım
Benimde en son göbek üstü 78-di
Yoh gızİnceliyohama sen benden zayıfsın bunu kabullenemem
Pardon boy farki varidi deemiYoh gız
165e 54
158e 49
2kilo öndesin
Abs olarak ni yapıyorsun de hele
Hıyır yaPardon boy farki varidi deemiben 50 olunca sen 46 olunca ayni oluyoh bence
Video yapmiyom kendi kafamdan yapiyom en guzel karni iyce sıkıştırıp sıkıp iki bacagi assagi yukari kaldirip indirmek acayip yakiyo karin kaslarimiayaklara iki kilo agirlikda bagladim mi harika oluyo
dukan benimle yeni bir boyut kazandi
Hee munter dukani bu
Yeter gayri yoh olacan 46 iyiHıyır yasen 50 olursan benim 43 olmam lazım ohooo ölme eşeğim ölme
Bağlamalı ağırlığım yok
Benim göbekte incelirmi acaba 90 cm di dahada ölçmedimPardon boy farki varidi deemiben 50 olunca sen 46 olunca ayni oluyoh bence
Video yapmiyom kendi kafamdan yapiyom en guzel karni iyce sıkıştırıp sıkıp iki bacagi assagi yukari kaldirip indirmek acayip yakiyo karin kaslarimiayaklara iki kilo agirlikda bagladim mi harika oluyo
Bugunku menun nedukan benimle yeni bir boyut kazandi
Kilo verdikce nasil incelicek sasarsin kuzum bende basenim gidecek mi acaba derdim spor vucut sekillendirmede cok onemli zayıfladiktan sonra incelip sekillendirdim ben vucudumuBenim göbekte incelirmi acaba 90 cm di dahada ölçmedim
GunaydinGünaydınnnn
TamamYeter gayri yoh olacan 46 iyiminyonsun sen incecik durursun ben acik fazla zayif seviyom ondan
Takipde ol bazen şoka a101 e geliyo ben sokdan almistim1 er kilo 2 tane
Ben sporla yapıyorum simitlerimin küçüldüğünün farkındayım basenlerimde küçüldü ama göbekte pek hareket yok. En yağlı bölgem orasıKilo verdikce nasil incelicek sasarsin kuzum bende basenim gidecek mi acaba derdim spor vucut sekillendirmede cok onemli zayıfladiktan sonra incelip sekillendirdim ben vucudumu
Ben 3 sene once 57 ye indigimde benim alt karnim sarkmis gibiydi assagi dogru ic bacagim tutunca sünüyodu artik ablalarim bile ugrasma bence duzelmez diyolardi ama isteyince azmedince oluyo 3 senedir arada biraksam da hep spor yaptim agirlik çalıştım suan ic bacagim kas ve sünmuyo gayet fit duruyo alt karnim dümdüz oldu kas cizgim olustu 2 tane baklavam bile var kollarim fitlesti az kaslandi ama bu kaslar disardan belli olmuyo tabiBenim göbekte incelirmi acaba 90 cm di dahada ölçmedim
Gobekten ve basende zor gidiyo yaglar canim yag yakimi icin kardiyo ya ağırlık ver kilon azaldikca hafif agirliklara gecersin bolgesel calismalara yogunlasirsinBen sporla yapıyorum simitlerimin küçüldüğünün farkındayım basenlerimde küçüldü ama göbekte pek hareket yok. En yağlı bölgem orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?