- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.401
SüpersinBen 3 sene once 57 ye indigimde benim alt karnim sarkmis gibiydi assagi dogru ic bacagim tutunca sünüyodu artik ablalarim bile ugrasma bence duzelmez diyolardi ama isteyince azmedince oluyo 3 senedir arada biraksam da hep spor yaptim agirlik çalıştım suan ic bacagim kas ve sünmuyo gayet fit duruyo alt karnim dümdüz oldu kas cizgim olustu 2 tane baklavam bile var kollarim fitlesti az kaslandi ama bu kaslar disardan belli olmuyo tabiyilmadan calisinca oluyo gercekten sporu sevmek lazim sonra gelismeleri izlemesi harika oluyo
Kemik yapisiyla da alakali canim benimde hep ust bacagim kalin oluyo incecik olmuyo bel kismim hep daha zayif olsun biz spora devam edelim harika olacak vucutlarimizTamam
Birazda benim kemik yapım iri göğüs altında ne kemiği varkaburga mı en fazla 70 olur ki şimdi 72 falan
Jillian gibi düşün videolarda diğer kızlardan iri gözüküyor
Evet kuzum zaman oyle boyle geciyo biz guzel gecirelim o zamani gitgide guzellestirelim vucudumuzu hic bisey bi çırpıda olmuyoSüpersino zaman sabretmem lazım demi
Nasıl yapıyorsun pekiKemik yapisiyla da alakali canim benimde hep ust bacagim kalin oluyo incecik olmuyo bel kismim hep daha zayif olsun biz spora devam edelim harika olacak vucutlarimizsende artik fitnessa mi gecsen full agirlik çalışmaya ne dersin seviyosan tabi hafif kasli goruntuyu
Saclar sariYeter gayri yoh olacan 46 iyiminyonsun sen incecik durursun ben acik fazla zayif seviyom ondan
Takipde ol bazen şoka a101 e geliyo ben sokdan almistim1 er kilo 2 tane
Suan tam buna benzemissinEki Görüntüle 2100324 İhihihihii
İnşallah canım moralim çok bozuk kaç ay veremesemde alamamıştım. İştahıma sahip çıkamadım. Sanki bildiklerimi unutmuş gibiyimHosgeldin canim gelll bende kilo aldim verdim cogunu veririz burda hepsini yeniden
5 litrelik su sisesi ve 1 bucuk litrelik su sisesi isini gorur bence ben 5 kilo kullanıyorum hep 10 kiloyla bi hareket yapiyorum sadece 2 tane 5 kilo 2 tane 1 kiloluk var benim deNasıl yapıyorsun peki
Benim hiç ağırlığım yok evde Jillian ı bile pet şişelerle yapıyorum
Saclar sari
Suan tam buna benzemissin
Bazen ipin ucu kacabiliyo maalesef canımİnşallah canım moralim çok bozuk kaç ay veremesemde alamamıştım. İştahıma sahip çıkamadım. Sanki bildiklerimi unutmuş gibiyim
İyiyim tatlımm sen nasılsınGunaydinnasilsin canim
Oluşturalım hadi5 litrelik su sisesi ve 1 bucuk litrelik su sisesi isini gorur bence ben 5 kilo kullanıyorum hep 10 kiloyla bi hareket yapiyorum sadece 2 tane 5 kilo 2 tane 1 kiloluk var benim detüm vücut bi program olusturalim mi sana her hafta degistiririz veya artiririz
balikBugunku menun ne
yiyemiyom yiyemiyooomm
Yirimmm yirimmmmmmEki Görüntüle 2100331 Niye oyle diyon
Aclik şeker 105 canim.evet alisana kadar böyle olcak demir vitamini yani kansizlik icin ilac kullaniyorum zannedersem bulantim bundan agzimin ici demir gibi kan gibi koku oluy bu yuzdendw bulantim oluyor seker hapuda ice tetikliyor diyetisyenin verdigi diyeti cok uygulayamiyorum bulantidan söylemiştim diyetisyene seker hapi kullanirsam bulantim cok olur uygulayamam diye gelecek ay ona gorede degistirir..ayy karnabahari cok seviyorum salata cok seviyorum yiyemiyorumçok zorlama kuzum kendini ymeke konusunda az az lokma lokma ye alışacana kadar malesef böyle olcak. birde bunların olması normal mı ? senin açlık şekerin kaç kuzum ben yaptırmıştım aralıkta 99 çıkmış
tebrik ederim seni bozmadan devam ediyorsun
misafir gelecekti mecburen açtımharekettte edince farkına varmadım
he anladim tatlim neler yidin neler ikram ettin bakimIsim cok yoğundu beyanname verdim bugün son gündü akşamda misafir vardı yeni gittiler
Oggg yumurta bir de haşlama
Misafir kuzum yeni kalktılar
kizzzz parteeee napiyonnnn özlendinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?