Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süpersin o zaman sabretmem lazım demi

Tamam
Birazda benim kemik yapım iri göğüs altında ne kemiği var kaburga mı en fazla 70 olur ki şimdi 72 falan
Jillian gibi düşün videolarda diğer kızlardan iri gözüküyor
Kemik yapisiyla da alakali canim benimde hep ust bacagim kalin oluyo incecik olmuyo bel kismim hep daha zayif olsun biz spora devam edelim harika olacak vucutlarimizsende artik fitnessa mi gecsen full agirlik çalışmaya ne dersinseviyosan tabi hafif kasli goruntuyu

Nasıl yapıyorsun peki
Benim hiç ağırlığım yok evde Jillian ı bile pet şişelerle yapıyorum

Nasıl yapıyorsun peki
Benim hiç ağırlığım yok evde Jillian ı bile pet şişelerle yapıyorum
5 litrelik su sisesi ve 1 bucuk litrelik su sisesi isini gorur bence ben 5 kilo kullanıyorum hep 10 kiloyla bi hareket yapiyorum sadece 2 tane 5 kilo 2 tane 1 kiloluk var benim de tüm vücut bi program olusturalim mi sana her hafta degistiririz veya artiririz

İnşallah canım moralim çok bozuk kaç ay veremesemde alamamıştım. İştahıma sahip çıkamadım. Sanki bildiklerimi unutmuş gibiyim
Bazen ipin ucu kacabiliyo maalesef canım olsun cabuk onlem almak da iyi bisi hemen basla

Oluşturalım hadi

Aclik şeker 105 canim.evet alisana kadar böyle olcak demir vitamini yani kansizlik icin ilac kullaniyorum zannedersem bulantim bundan agzimin ici demir gibi kan gibi koku oluy bu yuzdendw bulantim oluyor seker hapuda ice tetikliyor diyetisyenin verdigi diyeti cok uygulayamiyorum bulantidan söylemiştim diyetisyene seker hapi kullanirsam bulantim cok olur uygulayamam diye gelecek ay ona gorede degistirir..ayy karnabahari cok seviyorum salata cok seviyorum yiyemiyorum (( sonra gelsin kabizlik yesllij yonde zorlamak zorundayim sürekli tuzlu karbonhidrat cekiy misal tuzlu patlamis misir ondanda diksindim dimekki hamileler boylemis kaptinn ay cok miz miz olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…