- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.421
Ben ölü suan ahahabahhahannabavBannahabab
Evi supuruyum geliyomOluşturalım hadi
ahahhahahaajah gahgahgahgahgahgahyiyemiyom yiyemiyooomm
Super
Yirimmm yirimmmmmm
Sağol canım motivasyonun içinEvet kuzum zaman oyle boyle geciyo biz guzel gecirelim o zamani gitgide guzellestirelim vucudumuzu hic bisey bi çırpıda olmuyo
Cidden benim de sıkı etim sarkma yok ama kilo gittmese bile sporla incelme varBen 3 sene once 57 ye indigimde benim alt karnim sarkmis gibiydi assagi dogru ic bacagim tutunca sünüyodu artik ablalarim bile ugrasma bence duzelmez diyolardi ama isteyince azmedince oluyo 3 senedir arada biraksam da hep spor yaptim agirlik çalıştım suan ic bacagim kas ve sünmuyo gayet fit duruyo alt karnim dümdüz oldu kas cizgim olustu 2 tane baklavam bile var kollarim fitlesti az kaslandi ama bu kaslar disardan belli olmuyo tabiyilmadan calisinca oluyo gercekten sporu sevmek lazim sonra gelismeleri izlemesi harika oluyo
Iyi bebegm takiliyorummmmmm sen napiyosunnn bitmedi mi halaaa kilo isi :)kizzzz parteeee napiyonnnn özlendinnn
OlaaaaaaaaaayyyyBen ölü suan ahahabahhahannabavBannahabab
TamamEvi supuruyum geliyom
ahahhahahaajah gahgahgahgahgahgahsen niye baga slm vermedin bugun kiskaniyon demi belim 64 cm diye
YAA cooğğğEvi supuruyum geliyom
ahahhahahaajah gahgahgahgahgahgahsen niye baga slm vermedin bugun kiskaniyon demi belim 64 cm diye
bitti kiz mezun oldum artikinIyi bebegm takiliyorummmmmm sen napiyosunnn bitmedi mi halaaa kilo isi :)
Olaaaaaaaaaayyyyhahahahahaahahahahahahah
Minik ordegini üzüyosun amaYAA cooğğğişim var yaaa kaç gündür oyalanıyodm bugn bitirmem lazım artık
Yerleri de siliyim geliyom aha
git yemizliğini yapMinik ordegini üzüyosun amaEki Görüntüle 2100377 Wapmaaaa
ajahshasjhhshshahahah
ajahshasjhhshshahahahiyi sil o köşede kalmş görüyom
çitile bebeğiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?