- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.441
çitile bebeğiimözeliikle tuvaleti iyi temizle en dikkat ettigim konudur Ç
kustugum yerleride temizleEki Görüntüle 2100392 Hallediyom dedim suss
sarı cüvcüv nooollduuuAl sana
Superrr babyyyyybitti kiz mezun oldum artikinsuan koruma ve sIkilasma evresine gectim
Hahahahahahaahahahah
sarı cüvcüv nooollduuu
AhahahhahahajahhaHahahahahahaahahahah
Aynen bende temizlik yaptim simdi spora basladimBen se bi temizlik yapip isinayim ustune de ip atlayayim yarin gec tartilicam
Hani programYerleri de siliyim geliyom aha
Elimde poşet vardı onla vurdum apartmana doğru kaçtımkiz kac fundur agzima tatli koymuyorum dedigin seye bakkkan sekerim mi dussun emziriyom ben heeee ve gruba gireli hic arti veya sabit cikmadim
Ayrica bir yere gidemessim gebertirimm
hiiiii cok korkarim nasil kurtuldnnn
nasıl olcak böyle kuzum yaAclik şeker 105 canim.evet alisana kadar böyle olcak demir vitamini yani kansizlik icin ilac kullaniyorum zannedersem bulantim bundan agzimin ici demir gibi kan gibi koku oluy bu yuzdendw bulantim oluyor seker hapuda ice tetikliyor diyetisyenin verdigi diyeti cok uygulayamiyorum bulantidan söylemiştim diyetisyene seker hapi kullanirsam bulantim cok olur uygulayamam diye gelecek ay ona gorede degistirir..ayy karnabahari cok seviyorum salata cok seviyorum yiyemiyorum(( sonra gelsin kabizlik yesllij yonde zorlamak zorundayim sürekli tuzlu karbonhidrat cekiy misal tuzlu patlamis misir ondanda diksindim dimekki hamileler boylemis kaptinn ay cok miz miz olmaya başladım
ekler ve kuru baklava aldım cips kahve yanına çikolata tuzlu kurabiyehe anladim tatlim neler yidin neler ikram ettin bakim
kraker yiyip druyorum işte kuzu
peki sen neler yidinnnnElimde poşet vardı onla vurdum apartmana doğru kaçtım
nasıl olcak böyle kuzum ya
ekler ve kuru baklava aldım cips kahve yanına çikolata tuzlu kurabiye
Geldim bebik ben kendi yaptigim hareketlerden bisiler uyarlayim bak bakalim hosuna gitcek mi
Benimde denedigim ve bi daha deneyemeyecegim sevdambayıldımsarı saç ulasamayacagım hayalim
Seni bekliyo programinHani program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?