Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz kac fundur agzima tatli koymuyorum dedigin seye bakk kan sekerim mi dussun emziriyom ben heeee ve gruba gireli hic arti veya sabit cikmadim

Ayrica bir yere gidemessim gebertirimm

hiiiii cok korkarim nasil kurtuldnnn
Elimde poşet vardı onla vurdum apartmana doğru kaçtım

nasıl olcak böyle kuzum ya

he anladim tatlim neler yidin neler ikram ettin bakim
ekler ve kuru baklava aldım cips kahve yanına çikolata tuzlu kurabiye

Geldim bebik ben kendi yaptigim hareketlerden bisiler uyarlayim bak bakalim hosuna gitcek mi
Isınma
Hani jillianin basinda yapiyolar ya ip atlar gibi bide jumpimg jack onlardan 30 ar tane yapip ısınıyorum
Squatlar
2 set 10 tekrar jump squat (ağırlıksız)
2 set 15 tekrar squat ( 1 bucuk litre su sisesi iki elde 3 kiloyla)
2 set 15 tekrar sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
Tek set 10 tekrar lunge ( 3 kiloyla)
Tek set 10 tekrar ters capraz lunge (lunge yaparken bacagi one atiyoruz ya bu harekette capraz sekilde arkaya aticaksin) (3 kiloyla)
Zaten burda ölmüş olacaksin agir gelirse tekrarlari yari yap basta sonra cogaltirsin set aralarinda 30 40 sn dinlenme
Sonra yerdeki bacak egzersizleri zamani
Kilotlu corabi bağlayıp lastik olarak kullan bacagindan geçir hareketleri onunla yapcanbunlarim isimlerini bilmiyom anlaticam o yuzden
Her bacak 15– Yere yan yatip dizi kır topuklar birlesik bacagi ac kapa kalcayi sık
Her bacak 15– kedi pozisyonunda bacaklari yana ac kopek iseme bunun adi
Her bacak 15– kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 tane — selulit savar hareketi yere yuz ustu yat dizleri kır topuklar birlesik bacaklari yukari yukari yit
Bacak kalca biter
Sira kolda
1 bucuk litrelerle caliş kolu
2 kol 20 ser ayakta agirliklari kendine cek indir klasik kol calisma yani
20 oturarak dirsek kırık kollari yana ac kapa
20 tane — 5 kilo ağırlığı kollari yukari kaldirip basinin arkasinda olacak sekilde agirligi indir kaldir kol altlari için
20 kilotlu corabi iki elinle tut kollar onde dik aç kapa
Kol biter
Sira karin burda bi abs videosu bulup yapman yeterli
Sonra sogumayi ihmal etme bu program 1 saat surer sanirim fazla gelirse sayilari azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…