Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bu hareketleri okumaya üşendim yapana bravo

lunge ne ? squat çeşitlerini bilmiyorum kolları boşver ben plank yapıyorum şınav çekiyorum boynumda sorun var yoramıyorum dambıl ile fazla lastiğim var sert olan ile yaparım jamping jack ne kız.
bir de bende göbek çok kuzu kol bacak kolay şekilleniyor

Tek ayagi one atarak squat yapmak gibi bisi sen ust kisma mi yogunlasmak istiyosun ama squatta sirttan beli inceltip oyuntu veriyo squatsiz olmaz jumpimg jack de kollari bacaklari acarak ziplamak jillianda yapiyoduk ya hani sana da soyle yapalim o zaman
İsinma yaparsin sonra
10 tane squat
10 tane sumo squat
Yerde bacak egzersizleri yazdim ya onlardan yaparsın yere yatip
Sonra kol için şinav çekip plank yaparsin
Sonra abs videosu yap 10 dklik bitir
Ben karin calismayi sevmiyom pek o yuzden karnim az oluyo hep 5 dk anca yapiyom o da kendi kafamdan

kuzu takıma da uyarı da sen cekebilcen mi beni ciddiye almadılar
oysa ki cok ciddiydim gidicem derkene
Ne diyim soyle de diyim hadi ha ne diyim napiyim ne diyimne dicem hinasil desem ne diyim
Sen gidersen bu takim kapanir ben herkese bunu diyim bence ben kaptan olarak başa gecemem o zamanim yok benim bu hafta esim gündüz evde degil diye geliyom ama ben cogu zaman yokum kaptinn yoksa takim kapanir

poncikbirgelincik SchonerDuft orkide1453 tugbaFB @selcanmehmetcan Buki_89 UMEYYE @Bir garip Favelayn munter ve unuttugum kim varsa

ben direk karın çünkü yağlı bölge orası plank ve şınavda sırtta kalça çalışıyor kasmaktan squat candır zaten onu yapıyorum sürekli rahim kaslarına da iyi geliyor. biraz jillia videosu izleyim hareket bulayım kendime o zaman abs için

Bak ben uzun sure bu absyi yapmistim guzel toparlamisti karnimi

Super bende tavuk gogus yanina da firinda bal kabagi yapcam ilk kez tuzlu yicem bakalim nasil olcak
bal kabagini nasil yapacaksinnn

kiz senin telde hayvanlar alemi koleksiyonumu var
Elimde poşet vardı onla vurdum apartmana doğru kaçtım

nasıl olcak böyle kuzum ya

ekler ve kuru baklava aldım cips kahve yanına çikolata tuzlu kurabiye
ay iyi kacabildinn

bir yere birakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…