- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.461
en fzla kızıla kadar açılabildim benBenimde denedigim ve bi daha deneyemeyecegim sevdam
Geldim bebik ben kendi yaptigim hareketlerden bisiler uyarlayim bak bakalim hosuna gitcek mi
Isınma
Hani jillianin basinda yapiyolar ya ip atlar gibi bide jumpimg jack onlardan 30 ar tane yapip ısınıyorum
Squatlar
2 set 10 tekrar jump squat (ağırlıksız)
2 set 15 tekrar squat ( 1 bucuk litre su sisesi iki elde 3 kiloyla)
2 set 15 tekrar sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
Tek set 10 tekrar lunge ( 3 kiloyla)
Tek set 10 tekrar ters capraz lunge (lunge yaparken bacagi one atiyoruz ya bu harekette capraz sekilde arkaya aticaksin) (3 kiloyla)
Zaten burda ölmüş olacaksinagir gelirse tekrarlari yari yap basta sonra cogaltirsin set aralarinda 30 40 sn dinlenme
Sonra yerdeki bacak egzersizleri zamani
Kilotlu corabi bağlayıp lastik olarak kullan bacagindan geçir hareketleri onunla yapcanbunlarim isimlerini bilmiyom anlaticam o yuzden
Her bacak 15– Yere yan yatip dizi kır topuklar birlesik bacagi ac kapa kalcayi sık
Her bacak 15– kedi pozisyonunda bacaklari yana ac kopek iseme bunun adi
Her bacak 15– kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 tane — selulit savar hareketi yere yuz ustu yat dizleri kır topuklar birlesik bacaklari yukari yukari yit
Bacak kalca biter
Sira kolda
1 bucuk litrelerle caliş kolu
2 kol 20 ser ayakta agirliklari kendine cek indir klasik kol calisma yani
20 oturarak dirsek kırık kollari yana ac kapa
20 tane — 5 kilo ağırlığı kollari yukari kaldirip basinin arkasinda olacak sekilde agirligi indir kaldir kol altlari için
20 kilotlu corabi iki elinle tut kollar onde dik aç kapa
Kol biter
Sira karin burda bi abs videosu bulup yapman yeterli
Sonra sogumayi ihmal etme bu program 1 saat surer sanirim fazla gelirse sayilari azalt
Bana kizil iğrenç olaren fzla kızıla kadar açılabildim benyeter bize
Daha fazlasini yapiyom ben onunkini kistim acikBen bu hareketleri okumaya üşendim yapana bravo
AA öyle deme bnm düğün sacımdı oBana kizil iğrenç olar
Daha fazlasini yapiyom ben onunkini kistim acik
lunge ne ? squat çeşitlerini bilmiyorum kolları boşver ben plank yapıyorum şınav çekiyorum boynumda sorun var yoramıyorum dambıl ile fazla lastiğim var sert olan ile yaparım jamping jack ne kız.Geldim bebik ben kendi yaptigim hareketlerden bisiler uyarlayim bak bakalim hosuna gitcek mi
Isınma
Hani jillianin basinda yapiyolar ya ip atlar gibi bide jumpimg jack onlardan 30 ar tane yapip ısınıyorum
Squatlar
2 set 10 tekrar jump squat (ağırlıksız)
2 set 15 tekrar squat ( 1 bucuk litre su sisesi iki elde 3 kiloyla)
2 set 15 tekrar sumo squat (5 kilo ağırlıkla)
Tek set 10 tekrar lunge ( 3 kiloyla)
Tek set 10 tekrar ters capraz lunge (lunge yaparken bacagi one atiyoruz ya bu harekette capraz sekilde arkaya aticaksin) (3 kiloyla)
Zaten burda ölmüş olacaksinagir gelirse tekrarlari yari yap basta sonra cogaltirsin set aralarinda 30 40 sn dinlenme
Sonra yerdeki bacak egzersizleri zamani
Kilotlu corabi bağlayıp lastik olarak kullan bacagindan geçir hareketleri onunla yapcanbunlarim isimlerini bilmiyom anlaticam o yuzden
Her bacak 15– Yere yan yatip dizi kır topuklar birlesik bacagi ac kapa kalcayi sık
Her bacak 15– kedi pozisyonunda bacaklari yana ac kopek iseme bunun adi
Her bacak 15– kedi pozisyonunda arkaya tekme
30 tane — selulit savar hareketi yere yuz ustu yat dizleri kır topuklar birlesik bacaklari yukari yukari yit
Bacak kalca biter
Sira kolda
1 bucuk litrelerle caliş kolu
2 kol 20 ser ayakta agirliklari kendine cek indir klasik kol calisma yani
20 oturarak dirsek kırık kollari yana ac kapa
20 tane — 5 kilo ağırlığı kollari yukari kaldirip basinin arkasinda olacak sekilde agirligi indir kaldir kol altlari için
20 kilotlu corabi iki elinle tut kollar onde dik aç kapa
Kol biter
Sira karin burda bi abs videosu bulup yapman yeterli
Sonra sogumayi ihmal etme bu program 1 saat surer sanirim fazla gelirse sayilari azalt
Sen beyaz turklerdensin ben melez bana olmazAA öyle deme bnm düğün sacımdı osarıyı deneyen onu da dener hadi bi dne bakim
Ahahabhahanab
Tek ayagi one atarak squat yapmak gibi bisi sen ust kisma mi yogunlasmak istiyosun ama squatta sirttan beli inceltip oyuntu veriyo squatsiz olmaz jumpimg jack de kollari bacaklari acarak ziplamak jillianda yapiyoduk ya hani sana da soyle yapalim o zamanlunge ne ? squat çeşitlerini bilmiyorum kolları boşver ben plank yapıyorum şınav çekiyorum boynumda sorun var yoramıyorum dambıl ile fazla lastiğim var sert olan ile yaparım jamping jack ne kız.
bir de bende göbek çok kuzu kol bacak kolay şekilleniyor
kuzu takıma da uyarı da sen cekebilcen mi beni ciddiye almadılarSen beyaz turklerdensin ben melez bana olmazahahajajajaj
bu pek de iyi bi cevap olmadiiiiii
Ne diyim soyle de diyim hadi ha ne diyimkuzu takıma da uyarı da sen cekebilcen mi beni ciddiye almadılar
oysa ki cok ciddiydim gidicem derkene
ben direk karın çünkü yağlı bölge orası plank ve şınavda sırtta kalça çalışıyor kasmaktan squat candır zaten onu yapıyorum sürekli rahim kaslarına da iyi geliyor. biraz jillia videosu izleyim hareket bulayım kendime o zaman abs içinTek ayagi one atarak squat yapmak gibi bisi sen ust kisma mi yogunlasmak istiyosun ama squatta sirttan beli inceltip oyuntu veriyo squatsiz olmaz jumpimg jack de kollari bacaklari acarak ziplamak jillianda yapiyoduk ya hani sana da soyle yapalim o zaman
İsinma yaparsin sonra
10 tane squat
10 tane sumo squat
Yerde bacak egzersizleri yazdim ya onlardan yaparsın yere yatip
Sonra kol için şinav çekip plank yaparsin
Sonra abs videosu yap 10 dklik bitir
Ben karin calismayi sevmiyom pek o yuzden karnim az oluyo hep 5 dk anca yapiyom o da kendi kafamdan
diyet yamuldu gerçi az da olsa wc yi düzenledi iyi yönünden bakarsakbu pek de iyi bi cevap olmadiiiiii
ben direk karın çünkü yağlı bölge orası plank ve şınavda sırtta kalça çalışıyor kasmaktan squat candır zaten onu yapıyorum sürekli rahim kaslarına da iyi geliyor. biraz jillia videosu izleyim hareket bulayım kendime o zaman abs için
bal kabagini nasil yapacaksinnnSuperbende tavuk gogus yanina da firinda bal kabagi yapcam ilk kez tuzlu yicem bakalim nasil olcak
kiz senin telde hayvanlar alemi koleksiyonumu var
ay iyi kacabildinnElimde poşet vardı onla vurdum apartmana doğru kaçtım
nasıl olcak böyle kuzum ya
ekler ve kuru baklava aldım cips kahve yanına çikolata tuzlu kurabiye
bir yere birakmamNe diyim soyle de diyim hadi ha ne diyimnapiyim ne diyim ne dicem hi nasil desem ne diyim
Sen gidersen bu takim kapanir ben herkese bunu diyim benceben kaptan olarak başa gecemem o zamanim yok benim bu hafta esim gündüz evde degil diye geliyom ama ben cogu zaman yokum kaptinn yoksa takim kapanir
poncikbirgelincik SchonerDuft orkide1453 tugbaFB @selcanmehmetcan Buki_89 UMEYYE @Bir garip Favelayn munter ve unuttugum kim varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?