- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #257.481
Bende 75,2 yle başlamıştım diyetimedarısı bize o zaman
Bir buçuk ince dilim tavuk gogsu bi çiçek brokoli bi parca bal kabagini baharatladim accik sizma zeytinyağı gezdirdim yagli kagida sarip firina attim birazdan yicembal kabagini nasil yapacaksinnn
kiz senin telde hayvanlar alemi koleksiyonumu var
ay iyi kacabildinn
bir yere birakmam
Hee ablamla da ayni boyle hayvanlarla konusuyoh coh egleniyohkiz senin telde hayvanlar alemi koleksiyonumu var
ben hep buralardayım düzenli gitmeye çalışıyorum sadece spor zorluyor beni @keptinn ne derse o kabulümdür takımı ayakta tutan keptendirNe diyim soyle de diyim hadi ha ne diyimnapiyim ne diyim ne dicem hi nasil desem ne diyim
Sen gidersen bu takim kapanir ben herkese bunu diyim benceben kaptan olarak başa gecemem o zamanim yok benim bu hafta esim gündüz evde degil diye geliyom ama ben cogu zaman yokum @keptinn yoksa takim kapanir
@poncikbirgelincikSchonerDuft @orkide1453 @tgb1907 @selcanmehmetcan @Buki_89 @UMEYYE Luluuu94 Favelayn munter ve unuttugum kim varsa
Kız yine naptım benNe diyim soyle de diyim hadi ha ne diyimnapiyim ne diyim ne dicem hi nasil desem ne diyim
Sen gidersen bu takim kapanir ben herkese bunu diyim benceben kaptan olarak başa gecemem o zamanim yok benim bu hafta esim gündüz evde degil diye geliyom ama ben cogu zaman yokum @keptinn yoksa takim kapanir
@poncikbirgelincikSchonerDuft @orkide1453 @tgb1907 @selcanmehmetcan @Buki_89 @UMEYYE Luluuu94 Favelayn munter ve unuttugum kim varsa
Kaptan disiplin istiyor var bisi demekkiKız yine naptım ben
favorilere ekledim bakalım yapayım bndeBak ben uzun sure bu absyi yapmistim guzel toparlamisti karnimi
heee ya kaçamasaydımbal kabagini nasil yapacaksinnn
kiz senin telde hayvanlar alemi koleksiyonumu var
ay iyi kacabildinn
bir yere birakmam
Aynen bi kac kisi hep burdayiz herkes duzenli disiplinli menu paylasip yorum yapsin paylasim yapsin dimi keptinni uzmiyekben hep buralardayım düzenli gitmeye çalışıyorum sadece spor zorluyor beni @keptinn ne derse o kabulümdür takımı ayakta tutan keptendir
Biraz öyle haklı o da kuzum yaKaptan disiplin istiyor var bisi demekkisende degil herkesde
Bencede ne kadar cok paylasim o kadar motivasyon yaza az kaldi hafi canlanalimBiraz öyle haklı o da kuzum ya
Evett aynen ben şimdi spor yapcaaamBencede ne kadar cok paylasim o kadar motivasyon yaza az kaldi hafi canlanalim
Bir buçuk ince dilim tavuk gogsu bi çiçek brokoli bi parca bal kabagini baharatladim accik sizma zeytinyağı gezdirdim yagli kagida sarip firina attim birazdan yicem
Duzenli gelin o zaman takima disiplin sart
kiz cok komik gulmekyen altima kacircmHee ablamla da ayni boyle hayvanlarla konusuyoh coh egleniyoh
Eki Görüntüle 2100535
Hafif seçimler yapin
ben paylasiyom yorum yapiyom bu koca totomla spor bile yapiyom @keptinn imm istesin burda yatarimAynen bi kac kisi hep burdayiz herkes duzenli disiplinli menu paylasip yorum yapsin paylasim yapsin dimi keptinni uzmiyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?