Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapamazmıyız

Ayy böyle beslenmeler hiç işime gelmiyor nedense detoks yapmak istiyorum ama eşim izin vermez
Aynen ben de sevmiyorum ama yapan arkadasin bacaklari bile incecik kalmis ama ben yapamam sanirim sabah erken kalkip spor yapsam diyorum ama kisin 7 bile zorla kalkıyorum off off benim de bu hafta en az 60.5 olmam lazim

Aynen ben de sevmiyorum ama yapan arkadasin bacaklari bile incecik kalmis ama ben yapamam sanirim sabah erken kalkip spor yapsam diyorum ama kisin 7 bile zorla kalkıyorum off off benim de bu hafta en az 60.5 olmam lazim
Canım saat kur ve hiç düşünme kalk hemen başla müzik aç gerisi gelir zaten üç günde adapte olursun bence

Benim cocugim yok ama iki çocuğum var koruyucu anneyim yanimdalar..onlarda kardes istiyorlar hep dua ediyorlar
Yaa bende diyecektim senin cocuğun var diye. Rabbim o sabilerin hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ya sen ne güzelsin yaa seni yakından tanımayı çok isterdim.

Yaa bende diyecektim senin cocuğun var diye. Rabbim o sabilerin hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ya sen ne güzelsin yaa seni yakından tanımayı çok isterdim.
Aminn)
Nedecen beni taniyipta kisa boylu siskonun biriyim top gibi bi zamanlar @ParteMoralll yuvarlicikti az kalsinn benii

O sizin yuce gonullugunuz canim
Luluuu94 yanimdalar surekli yani nasipmis yanimizda olmaları cocugumuz olmadigindan cesaret ettik ve hala inanamiyorum 4yili gecti bi kiz bi oglan 8-9 yaslarindalar bukadar iste..
SchonerDuft hemen toparla kendinni simdi kg takildi motivasyonun dusmesinsen bi rahatla hemen kg vereceksin ve tedavi goreceksin zamana birak kastikca psikolojik olarak vucudun kitlenmesin..

Verecem kuzum bu hafta Favelayn ile takilacam 3 4 kilo hedefim var

sabah
ilik limonlu su 1 kasik leci boynuzu pekmezi
2 haslanmis yumurta
1 er tane kirmizi ve yasil biber
4 zeytin
1 dilim kasar peyniri
1 isirik yagli beyaz peynir
1 dilim tb ekmegi
1 tk recel ev yapimi
1 tatli kasigi kaymak ev yapimi

ara
1 elma
1 avuc findik

aksam
salata
firinda somon 4 parca ve bol pismis sogan

dizi izlerken
sekersiz cay ve 1.5 kurabiye
1 kare parcasi cikolata

Afiyet olsun kurabik gelmiş

Çok kötü

Bende endometriozis hastalik var 14 yillik evliyim hic hamis olmadim iki asilama 3tup yaptırdım kg verince 4 tuo yaptiracam cok istiyorum hep geri adimda gidiyorum hayirlisi

Allahim o guzel kalbine gore verir insallah

Kizlarinda dedigi gibi ne kadar yuce gonullusun cok taktir ettim gercekten her insan yapamaz ❤

Bu kurabikleri merak etmiyor degilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…