- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.161
Aynen ben de sevmiyorum ama yapan arkadasin bacaklari bile incecik kalmis ama ben yapamam sanirim sabah erken kalkip spor yapsam diyorum ama kisin 7 bile zorla kalkıyorum off off benim de bu hafta en az 60.5 olmam lazimYapamazmıyız
Ayy böyle beslenmeler hiç işime gelmiyor nedensedetoks yapmak istiyorum ama eşim izin vermez
Benim cocugim yok ama iki çocuğum var koruyucu anneyim yanimdalar..onlarda kardes istiyorlar hep dua ediyorlarAmin inşallah canım
Canım bişey soracam sen üçüncü bebeğimi istiyorsun mesajlarından sanki çocuğun var gibi algıladımda
Canım saat kur ve hiç düşünme kalk hemen başla müzik aç gerisi gelir zaten üç günde adapte olursun benceAynen ben de sevmiyorum ama yapan arkadasin bacaklari bile incecik kalmis ama ben yapamam sanirim sabah erken kalkip spor yapsam diyorum ama kisin 7 bile zorla kalkıyorum off off benim de bu hafta en az 60.5 olmam lazim
Sizinlemi kalıyor lar?Benim cocugim yok ama iki çocuğum var koruyucu anneyim yanimdalar..onlarda kardes istiyorlar hep dua ediyorlar
Yaa bende diyecektim senin cocuğun var diye. Rabbim o sabilerin hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ya sen ne güzelsin yaa seni yakından tanımayı çok isterdim.Benim cocugim yok ama iki çocuğum var koruyucu anneyim yanimdalar..onlarda kardes istiyorlar hep dua ediyorlar
Valla denemekte fayda var dur bakim insallah yaparimCanım saat kur ve hiç düşünme kalk hemen başla müzik aç gerisi gelir zaten üç günde adapte olursun bence
Aminn)Yaa bende diyecektim senin cocuğun var diye. Rabbim o sabilerin hürmetine sana hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Ya sen ne güzelsin yaa seni yakından tanımayı çok isterdim.
sag ol cnmmmÇok iyi gidiyorsun maşallah
Verecem kuzum bu haftaAminn)
Nedecen beni taniyiptakisa boylu siskonun biriyim top gibi bi zamanlar @ParteMoralll yuvarlicikti az kalsinn benii
O sizin yuce gonullugunuz canim
Luluuu94 yanimdalar surekli yani nasipmis yanimizda olmaları cocugumuz olmadigindan cesaret ettik ve hala inanamiyorum 4yili gecti bi kiz bi oglan 8-9 yaslarindalar bukadar iste..
SchonerDuft hemen toparla kendinni simdi kg takildi motivasyonun dusmesinsen bi rahatla hemen kg vereceksin ve tedavi goreceksin zamana birak kastikca psikolojik olarak vucudun kitlenmesin..
Afiyet olsun kurabik gelmişsabah
ilik limonlu su 1 kasik leci boynuzu pekmezi
2 haslanmis yumurta
1 er tane kirmizi ve yasil biber
4 zeytin
1 dilim kasar peyniri
1 isirik yagli beyaz peynir
1 dilim tb ekmegi
1 tk recel ev yapimi
1 tatli kasigi kaymak ev yapimi
ara
1 elma
1 avuc findik
aksam
salata
firinda somon 4 parca ve bol pismis sogan
dizi izlerken
sekersiz cay ve 1.5 kurabiye
1 kare parcasi cikolata
Çok kötüBugünkü yediklerim
Sabah 1 sütlü Nescafe
Ara 1 avuç leblebi
Öğle 1 kase çorba 3 YK pilav 2 YK kavurma salata 1 dilim Kıbrıs tatlısı
Ara 1 dilim ayva 1 dilim portakal 1 tane protein bar
Akşam 1 poğaça 2 sinitzel 1 YK tahin pekmez 1 kk peynir 2 zeytin
Şu 3 lt
Çok oldu biliyorum toparlayan insAllah haftaya hedefim 72.5
Yaa ne yapcaaanben spor yapmaya gidiyorumgeldigimde burada olun cok cnm skiliyor
Bende endometriozis hastalik var 14 yillik evliyim hic hamis olmadim iki asilama 3tup yaptırdım kg verince 4 tuo yaptiracam cok istiyorum hep geri adimda gidiyorum hayirlisi
Yaa sen çok güzelsin gerçekten, yavrucaklara anne oldun ha masallahh sana yaBende endometriozis hastalik var 14 yillik evliyim hic hamis olmadim iki asilama 3tup yaptırdım kg verince 4 tuo yaptiracam cok istiyorum hep geri adimda gidiyorum hayirlisi
Bu kurabikleri merak etmiyor degilim hanisabah
ilik limonlu su 1 kasik leci boynuzu pekmezi
2 haslanmis yumurta
1 er tane kirmizi ve yasil biber
4 zeytin
1 dilim kasar peyniri
1 isirik yagli beyaz peynir
1 dilim tb ekmegi
1 tk recel ev yapimi
1 tatli kasigi kaymak ev yapimi
ara
1 elma
1 avuc findik
aksam
salata
firinda somon 4 parca ve bol pismis sogan
dizi izlerken
sekersiz cay ve 1.5 kurabiye
1 kare parcasi cikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?