- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.181
Hee yatcam basim ağrıyor sen napiyonUyudunuz muuuuu
Ben de yatıyorum öyle kuzum uyuyacaktim bir yazayım dedimHee yatcam basim ağrıyor sen napiyon
Oğlum uyandı emmek için hafif ateşli benimde uykum kaçtıBen de yatıyorum öyle kuzum uyuyacaktim bir yazayım dedim
Diş mi çıkarıyor kuzumOğlum uyandı emmek için hafif ateşli benimde uykum kaçtı
Hasta canımDiş mi çıkarıyor kuzum
sag ol cnm. Valla 4 gündür kedinin cigere baktigi gibi bakiyordum onlarss spnunda kavustumAfiyet olsun kurabik gelmiş
egzersiz yaptim cnm plank yaptim 30 dk spor um varYaa ne yapcaaan
zararli bunlar kuzum merak etmee yag yapio bunlarBu kurabikleri merak etmiyor degilim hani
gece daha yeni basliyorUyudunuz muuuuu
yatma selcnim gel yamacimaHee yatcam basim ağrıyor sen napiyon
yatmayinn didimmBen de yatıyorum öyle kuzum uyuyacaktim bir yazayım dedim
hii kiyamam dis mi usuttu muuOğlum uyandı emmek için hafif ateşli benimde uykum kaçtı
usuttumu nesi bar cnmHasta canım
Üşütmüş canımusuttumu nesi bar cnm
Süpersin canım
ikiside mymkun tabiÜşütmüş canımama salyası da var diştenmi yoksa tıkalı burnundan nefes alamayıp ağzını açıyor bazen ondan mı bilemedim
Evet canım yapıyorum ama sanki işkence yapıyormuşum gibi ağlıyorikiside mymkun tabiserum fizyoljk yapiyrmusn
ben olsam olsm senin kirintin olurum kizSüpersin canım
Abartmazmısın lütfenben olsam olsm senin kirintin olurum kiz
oyy kiyamam ben onaEvet canım yapıyorum ama sanki işkence yapıyormuşum gibi ağlıyor
kizim sen 5000 ip atlamis insansin bu sana azAbartmazmısın lütfen
Bu hafta bireysel de birinci olan kız 4,5 kilo vermiş yüzdesi %7ben olsam olsm senin kirintin olurum kiz
Duydum ama inanmıyorum ben galibaoyy kiyamam ben onaRabbim sifasini versin. iyilessin ins yavrucuk. kehribar kolye bu dis cikarmafa falan cok iyiymis duydun mu
İveeeettttthafta 1. 4.5 kilo mu vermis soklardymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?