Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1kk peynir
9 zeytin

Öğlen
2 tabak nohut
Bir tabak ıspanaklı yumurta

Ara
1 dilim baklava

4 fincan yeşilçay

Ama 3 saat sporla insan hasta olur yaa. Niye bir insan bu kadar zorlarki acelesi var diye düşündüm.

Luluuu94 ben de bi arkadaştan bi hagtada 4 kilo verdiren bi yontwm duydum ama yapamam sanirim elma cayi icine ekstra maydonoz yesilcay ve zencefil atıyormuş haftada iki gun arka arkaya olmaycak 5 gun diyet iki gun de sabah ogle aksam birer yumurta ve bu cayi iciyomus haftada 4 kilo vermis

Böyle diyor kozalakperisi
Valla canim cok zor gecti ama gecen haftaki durum bana hirs yaptirdi minumuma indirdim besinleri suyu arttirdim lahana corbasi yaptim smoniteler yaptim iki gece kacamagim oldu birer kadeh sarap ictim her gece alarm kurup spor yaptim spor egitmeni abisi var tanidigimin bana 12 ile 2 arasi yat uyu sonrasinda 3 saat spor yap dedi bende uyguladim gunduzleride yapabikdigimkadar yaptim canim zor oluyo cok hastalandim bu surecte ama deydi

Yapamazmıyız

Ayy böyle beslenmeler hiç işime gelmiyor nedense detoks yapmak istiyorum ama eşim izin vermez

Gece 2 den sonra niye acabaa yaa vücudu şaşırtmış iyice ondanmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…