- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.141
12.takımdan mış canımKimmis o bize de anlatsin sirrini
Bakayim bi daha birinci 7. Takimdan goedum ama12.takımdan mış canım
Yok canım Shut Up geçen haftaydı güncel listeye bakLuluuu94 canim dedigin bu haftanın birincisi mo shut up diye oysa 70lerden 67 ye dusmus
Kızlar hafta birincisi 4,5 kilo vermiş yüzdesi %7gece 2de kalkıp 3saat spor yapmış helal olsun valla
En son sayfa degil mu guncelYok canım Shut Up geçen haftaydı güncel listeye bak
Ama 3 saat sporla gerçekten gider yediklerine dikkat ettikten sonra.
Kız Allasen4,5 kg neden böyle yüklenmiş acaba düğünümü varmış
Sanmıyorum canım bildiğin uğraşmış kız
Bidaha bak canımEn son sayfa degil mu guncel
Ama 3 saat sporla insan hasta olur yaa. Niye bir insan bu kadar zorlarki acelesi var diye düşündüm.Kız Allasen
Bilmiyorum ama kız baya hırslanmış geçen hafta takımları falan kapandı ya ondan gece kalkıp spor yapmış 3 saatbeslenmeyi bilmiyorum ama hasta oldum diyo bu süreçte
Sanmıyorum canım bildiğin uğraşmış kız
Demi yaparız
YapamazmıyızDemi yaparız
Ayy böyle beslenmeler hiç işime gelmiyor nedenseLuluuu94 ben de bi arkadaştan bi hagtada 4 kilo verdiren bi yontwm duydum ama yapamam sanirim elma cayi icine ekstra maydonoz yesilcay ve zencefil atıyormuş haftada iki gun arka arkaya olmaycak 5 gun diyet iki gun de sabah ogle aksam birer yumurta ve bu cayi iciyomus haftada 4 kilo vermis
Bende endometriozis hastalik var 14 yillik evliyim hic hamis olmadim iki asilama 3tup yaptırdım kg verince 4 tuo yaptiracam cok istiyorum hep geri adimda gidiyorum hayirlisiSaol cnm Kizim 16 aylik bizde esimde problem vardi
Sizde sorun ne ?
Gece 2 den sonra niye acabaa yaa vücudu şaşırtmış iyice ondanmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?