Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben kalici sekilde kilo vermekten yanayim
Saglikli beslenmeyidd severmde uygulayamiyorum

Ohaaa hepsi deli kilolar vermiş ya hiç normal değil ama inanılır gibi degil. InshAllah geri almazlar
Hiçte kıskanmadık

Burnuna tuzlu su siringayla sikip ceksen eltim oyle yapardi cocugun genizi acilirdi hem gribi varsa kolaylastirirdi akintisini.disinede agiza surulen jel oluyor rahatlatiyor ondan yazdir dr dan. yazik kuzuya
Serum fizyolojik yapıyorum canım

Hayır ama güzel eleştir üslubuna dikkat et kusum. Herkes düşüncelerini seviyeli bir sekilde paylasabili. Gerçi ben hep banlaniyom agahaha
Kuzu benim gibi hanimefendi bir bayan kötü elestirebilir mi
sadece yazacaktim ki hasta olacak kadar vücudu zorlamak hic doğru değil. Çok kilo vermiş olabilir ama sağlıklı kilo vermemiş. bu kadarcikti elestrim

ya ben bu mesajini gece gormedm bekledm bekledm gelmedi hep oluyr bu sende de oluyor mu ben teldn giryrm

Bende telden giriyorum kusum ama olmadi hic ben genelde çok bildirim var diye göremiyorum evet kadıncağız hasta olmuş InshAllah birdaha yapmaz böyle birsey. Hiç kıskanmadık ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…