- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.221
Git tebrik et bence@Blacksee55 sen bilirsin. Buradan kizi elrstrsem banlanirmiyim
hastalik derecesinde kilo vermis bana uymuypr ki niye tebrik edeyimGit tebrik et bence
verdigi kiloyu hemen geri almazsa o zaman tebrik ederim. Bence geri alacakGit tebrik et bence
Ohaaa hepsi deli kilolar vermiş ya hiç normal değil ama inanılır gibi degil. InshAllah geri almazlar
Hayır ama güzel eleştir@Blacksee55 sen bilirsin. Buradan kizi elrstrsem banlanirmiyim
Burnuna tuzlu su siringayla sikip ceksen eltim oyle yapardi cocugun genizi acilirdi hem gribi varsa kolaylastirirdi akintisini.disinede agiza surulen jel oluyor rahatlatiyor ondan yazdir dr dan. yazik kuzuya
Gunaydin ozaman :))Saat 6 da uyanmayi hayal etmemiştimm
Aymamiş işte sorun orda ya sıpa uyandırdı beni de smdi orumcekle geziyo ben yaşayan bir ölü gibi uykusunun gelmesini bekliyorumGunaydin ozaman :))
Ohaaa hepsi deli kilolar vermiş ya hiç normal değil ama inanılır gibi degil. InshAllah geri almazlar
Hiçte kıskanmadık
Serum fizyolojik yapıyorum canımBurnuna tuzlu su siringayla sikip ceksen eltim oyle yapardi cocugun genizi acilirdi hem gribi varsa kolaylastirirdi akintisini.disinede agiza surulen jel oluyor rahatlatiyor ondan yazdir dr dan. yazik kuzuya
Kuzu benim gibi hanimefendi bir bayan kötü elestirebilir miHayır ama güzel eleştirüslubuna dikkat et kusum. Herkes düşüncelerini seviyeli bir sekilde paylasabili. Gerçi ben hep banlaniyom agahaha
Bende telden giriyorum kusum ama olmadi hic ben genelde çok bildirim var diye göremiyorumKuzu benim gibi hanimefendi bir bayan kötü elestirebilir mi
sadece yazacaktim ki hasta olacak kadar vücudu zorlamak hic doğru değil. Çok kilo vermiş olabilir ama sağlıklı kilo vermemiş.bu kadarcikti elestrim
ya ben bu mesajini gece gormedm bekledm bekledm gelmedi hep oluyr bu sende de oluyor mu ben teldn giryrm
Daha uyumayanlar varSaat 6 da uyanmayi hayal etmemiştimm
Toplasan 2 3 saat ancaDaha uyumayanlar vargerçi sende ne uyudun
Kız haftaya kaç kilo olmuş takip edelim.verdigi kiloyu hemen geri almazsa o zaman tebrik ederim. Bence geri alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?