- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.241
Valla ben sinir oldum resmen ya bu ne uyuzluktur yaaOhaaa hepsi deli kilolar vermiş ya hiç normal değil ama inanılır gibi degil. InshAllah geri almazlar
Hiçte kıskanmadık
Ben de 4 kilo vercem ama hasta olmadan inşallahKız haftaya kaç kilo olmuş takip edelim.hatta bikaç hafta takip edelim
İp atla, zumba yapKahvaltı yaptım şimdi sizce spor ne yapayım evden çıkmadan bol kalori yaktiracak
Ben hem uyuz oldum hemde kıskandım. Ama şaka bi yana gerçekten sağlıklı degil. Ben ac kalarak 1.5 kilo zooor vermiştim. Çalışan biri böyle ölüm diyetine giremezValla ben sinir oldum resmen ya bu ne uyuzluktur yaa
Tabiki sağlıklı değil o kadar vücudu zorlamamak gerek. Bende acaba düğünü olacakta ondanmı acele ediyo dedim ama değilmişBen hem uyuz oldum hemde kıskandım. Ama şaka bi yana gerçekten sağlıklı degil. Ben ac kalarak 1.5 kilo zooor vermiştim. Çalışan biri böyle ölüm diyetine giremez
Tamam kuzumİp atla, zumba yap
Iyi 2 hafta önceden başlasam 7 kilo veririm ahahahaha böyle bir saçmalık var mi. O kaybedilen sadece su. Kas yapıp yağ kaybetmek gerekir. Ve bu şekilde kas ve su kaybı yaşanıyor ve heryer sarkiyor. Haftada 1 detoks yaparsın ama 3 4 kilo nedir yahuuu. Şuan düşündümde, biz hep kiloda yarışma yapıyoruz ne kadar çok okadar iyi diye. Sağlıksız olduğu halde :/ kafamda deli sorularTabiki sağlıklı değil o kadar vücudu zorlamamak gerek. Bende acaba düğünü olacakta ondanmı acele ediyo dedim ama değilmişneyse artık senle ponçik yaparsınız düğüne az kala
günaydın kuzum nbr görüşemiyoruzGünaydın kuslarimmmm
Aynen katılıyorum. Hormonlarında bozuluyor. Hızlı kilo kaybına bağlı sorunlar çıkabilir.Iyi 2 hafta önceden başlasam 7 kilo veririm ahahahaha böyle bir saçmalık var mi. O kaybedilen sadece su. Kas yapıp yağ kaybetmek gerekir. Ve bu şekilde kas ve su kaybı yaşanıyor ve heryer sarkiyor. Haftada 1 detoks yaparsın ama 3 4 kilo nedir yahuuu. Şuan düşündümde, biz hep kiloda yarışma yapıyoruz ne kadar çok okadar iyi diye. Sağlıksız olduğu halde :/ kafamda deli sorularbeen sadece bu 60 kilo olan arkadaş icin konusuyorum. Gülümse mesela baya kilosu vardi onda normal ama 60 kiloluk biri 3 4 kilo ve re mez
Iyi canım benim senden naberrr. Yakında geliyorum bende, bi turkiyeye gidip geleyimde. Mezun olmaya 1 kilo kala diyeti bırakıp hamile kalırız. Hem zayıfla, hem hamile kal, hemde ördeğimizi kaybetmemegünaydın kuzum nbr görüşemiyoruz
Bari 2 kilo verseydi valla lafini bile yapmazdim. Ozaman herkes 60 kiloyla baslasin 3 hafta sonra 50 kiloyla mezun olsunAynen katılıyorum. Hormonlarında bozuluyor. Hızlı kilo kaybına bağlı sorunlar çıkabilir.
Cinsel hormonlarda dengesizliklere, adet aksamaları veya kesilmeleri ani ölümler felan diyor ya Allah korusun ne gerek var bu kadar vücuduna zulmetmeye.
Bari 2 kilo verseydi valla lafini bile yapmazdim. Ozaman herkes 60 kiloyla baslasin 3 hafta sonra 50 kiloyla mezun olsun
Bizde 3 yıl sonra
ördeğ bizim artık hep bizim kalacakIyi canım benim senden naberrr. Yakında geliyorum bende, bi turkiyeye gidip geleyimde. Mezun olmaya 1 kilo kala diyeti bırakıp hamile kalırız. Hem zayıfla, hem hamile kal, hemde ördeğimizi kaybetmeme
Eylülde InshAllah ördeeeemördeğ bizim artık hep bizim kalacakvermem onu
düğün ne zaman senin
eylül gelini olcen benim gibi deseneEylülde InshAllah ördeeeem
Kızım olursa adını eylül koyucameylül gelini olcen benim gibi desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?