Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hem uyuz oldum hemde kıskandım. Ama şaka bi yana gerçekten sağlıklı degil. Ben ac kalarak 1.5 kilo zooor vermiştim. Çalışan biri böyle ölüm diyetine giremez
Tabiki sağlıklı değil o kadar vücudu zorlamamak gerek. Bende acaba düğünü olacakta ondanmı acele ediyo dedim ama değilmiş neyse artık senle ponçik yaparsınız düğüne az kala

Tabiki sağlıklı değil o kadar vücudu zorlamamak gerek. Bende acaba düğünü olacakta ondanmı acele ediyo dedim ama değilmiş neyse artık senle ponçik yaparsınız düğüne az kala
Iyi 2 hafta önceden başlasam 7 kilo veririm ahahahaha böyle bir saçmalık var mi. O kaybedilen sadece su. Kas yapıp yağ kaybetmek gerekir. Ve bu şekilde kas ve su kaybı yaşanıyor ve heryer sarkiyor. Haftada 1 detoks yaparsın ama 3 4 kilo nedir yahuuu. Şuan düşündümde, biz hep kiloda yarışma yapıyoruz ne kadar çok okadar iyi diye. Sağlıksız olduğu halde :/ kafamda deli sorular been sadece bu 60 kilo olan arkadaş icin konusuyorum. Gülümse mesela baya kilosu vardi onda normal ama 60 kiloluk biri 3 4 kilo ve re mez

Aynen katılıyorum. Hormonlarında bozuluyor. Hızlı kilo kaybına bağlı sorunlar çıkabilir.
Cinsel hormonlarda dengesizliklere, adet aksamaları veya kesilmeleri ani ölümler felan diyor ya Allah korusun ne gerek var bu kadar vücuduna zulmetmeye.

Bari 2 kilo verseydi valla lafini bile yapmazdim. Ozaman herkes 60 kiloyla baslasin 3 hafta sonra 50 kiloyla mezun olsun

Iyi canım benim senden naberrr. Yakında geliyorum bende, bi turkiyeye gidip geleyimde. Mezun olmaya 1 kilo kala diyeti bırakıp hamile kalırız. Hem zayıfla, hem hamile kal, hemde ördeğimizi kaybetmeme
ördeğ bizim artık hep bizim kalacak vermem onu
düğün ne zaman senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…