- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.261
lilinin de eylül kuzum biri daha eylül dü ama nilar olabilir ..Kızım olursa adını eylül koyucambiz bunu yine konusmustuk galiba kimimde eylülde evlenmişti dimi
Bizde çok şükür yok. Bizdeki kızların adı çok degisik hepsi birbirinden güzel. Nadir ilan isimler. Yada biz almanyadayiz diye etrafimizda yoklilinin de eylül kuzum biri daha eylül dü ama nilar olabilir ..
bizim ailede eylül var olmazsa bende düşünürdüm
bende kız ismi bulmadım oğlum olursa harun , sarp , yahya , ali ihsan iki isim olarak düşündüm babaların ismi kız olursa zeynep dedim eşim sevmediBizde çok şükür yok. Bizdeki kızların adı çok degisik hepsi birbirinden güzel. Nadir ilan isimler. Yada biz almanyadayiz diye etrafimizda yokbi isim var aklımda onun yanina eklerim eylülü ♡♡♡ çocuğumuz olduda ismi kaldı
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yeşil biber kırmızı biber zeytin ile güne başladım kuzum öğlen tavuk göğsü haşlama yerim akşam hamsi buğulamaFavelayn bugünkü menün ne kuzum ben yarın başlıyorum sıkı bir diyete
Ayy inshAllah bebegim sen hamile kalda yeterkii ♡ ben erkek olursa resul erva istiyorum veya firat. Bilmiyorum neden çok hoşuma gidiyorbende kız ismi bulmadım oğlum olursa harun , sarp , yahya , ali ihsan iki isim olarak düşündüm babaların ismi kız olursa zeynep dedim eşim sevmedio nadir isimlerden fikir alabilirim. valla ben kendimi marta hazırladım inşlallah sekmez senin düğün zamanı doğumu beklerim
PRotein candır . spor ile destekledin mi direk yağdan gidiyorSabah 2 haşlanmış yumurta peynir yeşil biber kırmızı biber zeytin ile güne başladım kuzum öğlen tavuk göğsü haşlama yerim akşam hamsi buğulama
erva yı ilk kez duydum . ay evet olsun da isim kolayAyy inshAllah bebegim sen hamile kalda yeterkii ♡ ben erkek olursa resul erva istiyorum veya firat. Bilmiyorum neden çok hoşuma gidiyorcalmayin ha isimlerimi sakin bak cok küserim
Hit cardio ve ipKahvaltı yaptım şimdi sizce spor ne yapayım evden çıkmadan bol kalori yaktiracak
Ayyy psikolojim bozuldu su kedilerden kusum paylaşma artık ahahahahEki Görüntüle 2101492 Savolasin yazmişin sen ince belli giz
sabah sabah iyi olmadı portakallı ördek gibi
Ahahahaggshahaha tamam paslaşmıyom gayriAyyy psikolojim bozuldu su kedilerden kusum paylaşma artık ahahahah
hoşbuldummmmmmmm
kaç eksideydin geçmişe dönmeyim şimdi sen söyle
ay ne güzel
kaptinn ve SekerPancarii delieri yoksa takım emin ellerde
beni vuracaklar
Olar
Hellöööö
O zaman takıma katılmanın şerefine bu hafta 1. Oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?