- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.281
HaaalooowwwHellöööö
Spor severim bilirsinO zaman takıma katılmanın şerefine bu hafta 1. Oluruz
Haaalooowww
Arti çıktım moralim bozuldu ya cok az yemistim oysaki tursu odem yapti heralde
Döv beni pancarımSpor severim bilirsinsiz yapmazsaniz duverim
Haftaya ceza ne olsun senceSpor severim bilirsinsiz yapmazsaniz duverim
Kaybeden takima 2 gun karbonhidrat yememe cezasi verelim benceHaftaya ceza ne olsun sence
İnsallahiner o zaman merak etme
DuverinDöv beni pancarım
OlabilirKaybeden takima 2 gun karbonhidrat yememe cezasi verelim bence
O da olur ama protein gunlerinde coh mutsuz sinirli ve bas ağrılı bi insan oluyom benOlabilirkaptinn de protein günü olsun didi bilemiyorum aslında karbonhidrat cezası olmuştu daha önce... Protein desek herkes yapabilirmi bilmiyorum
O da olur ama protein gunlerinde coh mutsuz sinirli ve bas ağrılı bi insan oluyom ben
Kuzu listeden akc kiloyla ciktiysan onun uzerinden hesplancak etap sayisina boluncek izinden donuyosun yaAnlamadim ben ama
Beni ilgilendirmiyo senin sinirli olman yapaydin spor kaynetmeyeydinO da olur ama protein gunlerinde coh mutsuz sinirli ve bas ağrılı bi insan oluyom ben
Beni ilgilendirmiyo senin sinirli olman yapaydin spor kaynetmeyeydin
Mersi canım teşekkürlerEki Görüntüle 2101530
Bossver biz gayfe içeh gell
Oooo kimler gelmişBeni ilgilendirmiyo senin sinirli olman yapaydin spor kaynetmeyeydin
Banada öyle oluyor ikidk da bir ayn sayfayi tikliyorum msj varmi die oyle goruyorum geldigini :))Kuzu benim gibi hanimefendi bir bayan kötü elestirebilir mi
sadece yazacaktim ki hasta olacak kadar vücudu zorlamak hic doğru değil. Çok kilo vermiş olabilir ama sağlıklı kilo vermemiş.bu kadarcikti elestrim
ya ben bu mesajini gece gormedm bekledm bekledm gelmedi hep oluyr bu sende de oluyor mu ben teldn giryrm
Verilir kiz be yıllar önce ahmet marankinin beden temizligini yapmistik bir hafta da 5 kg verdimdi inan abartmiyorum hic yag ne peyniri r tere yag ne yoktu pirasa lahana çorbası ve kuru üzüm kayisi ve fındık yedik sabahlari lavman yapmistik hep sabah saat 5 gibi .sonra kayvaltida birer su bardagi kirmizi pancar suyu havuc suyu yesil elma suyu beyaz lahsna maydonoz karisimi suyu kati meyve sikacagindan sikip ictik inanılmaz ama cok guzel dinclik vermisti ilk ve son gun cok zorlandik..Ben de 4 kilo vercem ama hasta olmadan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?