Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olabilir kaptinn de protein günü olsun didi bilemiyorum aslında karbonhidrat cezası olmuştu daha önce... Protein desek herkes yapabilirmi bilmiyorum
O da olur ama protein gunlerinde coh mutsuz sinirli ve bas ağrılı bi insan oluyom ben

Banada öyle oluyor ikidk da bir ayn sayfayi tikliyorum msj varmi die oyle goruyorum geldigini :))

Ben de 4 kilo vercem ama hasta olmadan inşallah
Verilir kiz be yıllar önce ahmet marankinin beden temizligini yapmistik bir hafta da 5 kg verdimdi inan abartmiyorum hic yag ne peyniri r tere yag ne yoktu pirasa lahana çorbası ve kuru üzüm kayisi ve fındık yedik sabahlari lavman yapmistik hep sabah saat 5 gibi .sonra kayvaltida birer su bardagi kirmizi pancar suyu havuc suyu yesil elma suyu beyaz lahsna maydonoz karisimi suyu kati meyve sikacagindan sikip ictik inanılmaz ama cok guzel dinclik vermisti ilk ve son gun cok zorlandik..
Sonra bi ay icinde geri almistik kglari dikjatmi edemedim naptim hatirlamimm 7 yil olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…