- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.621
Benim diyet yamuldu cumaya kadar tartilmicam regli olayım de yeme krizlerim bitsin saldırıyorum herşeye. Karbon hidrat istio canım kıymalı makarna olcak mis yanına yoğurt ayyy allahım bana ne oluyor böyleAyy canim surekli bisiler yemek istiyo benimde1 elma ve 2 kucuk trabzon hurmasi yedim 2 kasik da nar uff canim hamur istiiii
Ayy ayni durumdayim bende yaa suan açim aklimda bin türlü sey zor tutuyom kendimi hep hamur istiyo canımBenim diyet yamuldu cumaya kadar tartilmicam regli olayım de yeme krizlerim bitsin saldırıyorum herşeye. Karbon hidrat istio canım kıymalı makarna olcak mis yanına yoğurt ayyy allahım bana ne oluyor böyle
Kiz yumurta seviyon mu sen artik ye tabi yumurtasiz olmuyoSabah yumurta yemedim kendimi boş hissettim bundan sonra günde 2 yumurta yemeye karar verdim yanına 1 dilim ekmek .yumurta ya bu denli aşık olacağımı hiç hayal etmezdim
Ben tutamıyorumAyy ayni durumdayim bende yaa suan açim aklimda bin türlü sey zor tutuyom kendimi hep hamur istiyo canım
Bilmiyorum ki yazın yiyemedim biliyorsun bu arada ekmeksiz bile löp löp yiyorum ama ya zeytinyagli ya da fındık yağı ile omlet yapıyorum. Çok açımKiz yumurta seviyon mu sen artik ye tabi yumurtasiz olmuyo
Yedimmm
Ne yapıyorsun kuzumm shred mij30/1 tamamdır
Yok canım on dakikalık karın çalışıyoruz kızlar laNe yapıyorsun kuzumm shred mij
Cumaya fazla çıkmazsın inşallah. Canın bişey çekiyor ve kendine hakim olamıyorsan bence akşam olmadan yemek daha doğru en azından akşam hareketsizlikle göbeğini şişirmekten iyidir. Zaten araştırmalar sonucunda tatlı krizi felan geldiğinde eninde sonunda yenilmek istenen şey yeniliyormuş. En azından doğru zamanda yanlış şey yemiş oluruzYedimmmama sondu bugün 2 hafta full time a giriyorum napim
sag ol canim. firinda kofte yaptim izgarara seklindeAfiyet olsun ne yedin
Spor yaptin dimi ne güzel işte yaktinki ter atin tmm yarin artik cok dikjat edelim valla ne olursa yok misafiri yok sunu bunu bahane etmiyelim ins hem kglardan kurtulak hem grubumuzu
sag ol cnm firinda izgara kofte yedimOcak 30 gösteriyor bakalım olcam mı günün de
Berbat beslendim 3 gündür başka yerde olunca düzen şaşıyor maalesef
Ne yedin bakim afiyet olsun
Öğlen eve geldim çamaşır yıkadım fulkurumadı ama . Birde dizi izledim tha last ship eşimi bekliyorum şimdi de
super cnm dolu dolu cok begendim. 900 gr gitmis o da super.4 kilo için 3. Gün toplam giden 900 kalan 3100
Sabah aç karnına ılık limonlu su 1 bardak
2 bardak su
Yarım saat sonra
2 haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
1 y.k konserve domates
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilk
2 bardak su
Ara
2 bardak su
6 badem
Öğle
2 bardak su
Muzlu chiali yoğurt
Ara
1 armut
2 bardak su
Akşam
2 bardak su
Havuçlu yoğur t
Közde patlıcan 1 tane
2 yk haşlanmış kırmızı et (yağsız)
Ara
2 bardak su
1 tarçınlı süt icecegimm
4 dilim ekmek cok bence cnm.Menum
Sabah iki büyük bardak su
Kahvaltı 11 gibi
Toplam 4 dilimkepelli ekmek olan kasarli tost
3 zeytin
Marul maydonoz
Öğlen 3 gibo
5kasik mercikwk corbasi
3 parca firinda tavuk
Salata
5 6 kasik yogurt
Saat 5.30
Iki elma yarim portakal
Gun içinde bir kupa yesil cay
Sade kahve
Bol su
Spor yaptım
Bi bardak tarcinli sut icip gunu kapaticam
ya benim en cok korktugum seySekerPancarii canim buyuk oglum 7 8 aylikken filan 1 tane kacak oldu ve hamile kaldim adet 10 gun gecikti ve ben hamile oldigumu aklima getirmedim oglum memeyi reddedince tepemden sanki kaynar su dokuldu ramazan ve pazar gunuydi eczaneye kostuk nobetco eczane bulup daha cici doker dokmez cift cizgi sonuç kucuk onumuzdeki ay 2 yasinda olcak
4 cok cnm maksimum 2 ekmek tuketmeye calis derim .Arkadalsar sabahları bu sekilde tost yesem cok ekmek tuketmis olur muyum yumurta yemek istemiyorum bi bakicam kabizlikgim yumurtayla mi alakali gun icinde baska tahil tuketmicem
benimde yaa . aklima hep yagli yagli abur cubur hamurlar gwliyor offfAyy canim surekli bisiler yemek istiyo benimde1 elma ve 2 kucuk trabzon hurmasi yedim 2 kasik da nar uff canim hamur istiiii
ya cnm kacak oluyor diyorsunuz ya o nasil oluyor sormaya utaniyorum ama sormadan edemedim.Bende ikinciye hamile kaldim ama düştü canim 3 4 ay falan oldu galiba bizde sonra korunmaya karar verdik ama her ay 2 3 kacak oluyoher ay bi supheleniyom kismet artik
bende ayniyimmm olsa da yesek sismesek.Benim diyet yamuldu cumaya kadar tartilmicam regli olayım de yeme krizlerim bitsin saldırıyorum herşeye. Karbon hidrat istio canım kıymalı makarna olcak mis yanına yoğurt ayyy allahım bana ne oluyor böyle
tereyag kullanmiyor musunBen tutamıyorumama toparlamam lazım yarın wcde sıkıntı regli öncesi gerginlik sanırım
Bilmiyorum ki yazın yiyemedim biliyorsun bu arada ekmeksiz bile löp löp yiyorum ama ya zeytinyagli ya da fındık yağı ile omlet yapıyorum. Çok açım
Misafir vardi bebegim kimseye yazamadım çok yorgunum@Blacksee55 gece kusu sende gelmez oldun
Hey maşallah,:)))sabah
ilik limonlu su 1 ad. gun kurusu 1 kasik pekmez
1 tereyagina kirilmis sahan yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 lk suzme peynir
3 zeytin
1 ck bal
1 ck tereyag
1 ck recel ev yapimi
1 catal tahin helva
ara
1 elma
1 avuc ceviz
aksam
1.5 kase brokoli corbasi
5 izgara kofte
4 pismis sogan
1 incecik halka patates
2 kurabiye
1 avuc findik
1 kare bitter cikolata
1 isirik dido
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?