Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy canim surekli bisiler yemek istiyo benimde 1 elma ve 2 kucuk trabzon hurmasi yedim 2 kasik da nar uff canim hamur istiiii
Benim diyet yamuldu cumaya kadar tartilmicam regli olayım de yeme krizlerim bitsin saldırıyorum herşeye. Karbon hidrat istio canım kıymalı makarna olcak mis yanına yoğurt ayyy allahım bana ne oluyor böyle

Sabah yumurta yemedim kendimi boş hissettim bundan sonra günde 2 yumurta yemeye karar verdim yanına 1 dilim ekmek .yumurta ya bu denli aşık olacağımı hiç hayal etmezdim

Benim diyet yamuldu cumaya kadar tartilmicam regli olayım de yeme krizlerim bitsin saldırıyorum herşeye. Karbon hidrat istio canım kıymalı makarna olcak mis yanına yoğurt ayyy allahım bana ne oluyor böyle
Ayy ayni durumdayim bende yaa suan açim aklimda bin türlü sey zor tutuyom kendimi hep hamur istiyo canım

Sabah yumurta yemedim kendimi boş hissettim bundan sonra günde 2 yumurta yemeye karar verdim yanına 1 dilim ekmek .yumurta ya bu denli aşık olacağımı hiç hayal etmezdim
Kiz yumurta seviyon mu sen artik ye tabi yumurtasiz olmuyo

Ayy ayni durumdayim bende yaa suan açim aklimda bin türlü sey zor tutuyom kendimi hep hamur istiyo canım
Ben tutamıyorum ama toparlamam lazım yarın wcde sıkıntı regli öncesi gerginlik sanırım
Kiz yumurta seviyon mu sen artik ye tabi yumurtasiz olmuyo
Bilmiyorum ki yazın yiyemedim biliyorsun bu arada ekmeksiz bile löp löp yiyorum ama ya zeytinyagli ya da fındık yağı ile omlet yapıyorum. Çok açım

Yedimmm ama sondu bugün 2 hafta full time a giriyorum napim
Cumaya fazla çıkmazsın inşallah. Canın bişey çekiyor ve kendine hakim olamıyorsan bence akşam olmadan yemek daha doğru en azından akşam hareketsizlikle göbeğini şişirmekten iyidir. Zaten araştırmalar sonucunda tatlı krizi felan geldiğinde eninde sonunda yenilmek istenen şey yeniliyormuş. En azından doğru zamanda yanlış şey yemiş oluruz

Afiyet olsun ne yedin

Spor yaptin dimi ne güzel işte yaktinki ter atin tmm yarin artik cok dikjat edelim valla ne olursa yok misafiri yok sunu bunu bahane etmiyelim ins hem kglardan kurtulak hem grubumuzu
sag ol canim. firinda kofte yaptim izgarara seklinde

sag ol cnm firinda izgara kofte yedim

super cnm dolu dolu cok begendim. 900 gr gitmis o da super.

4 dilim ekmek cok bence cnm.

ya benim en cok korktugum sey

Arkadalsar sabahları bu sekilde tost yesem cok ekmek tuketmis olur muyum yumurta yemek istemiyorum bi bakicam kabizlikgim yumurtayla mi alakali gun icinde baska tahil tuketmicem
4 cok cnm maksimum 2 ekmek tuketmeye calis derim .
Ayy canim surekli bisiler yemek istiyo benimde 1 elma ve 2 kucuk trabzon hurmasi yedim 2 kasik da nar uff canim hamur istiiii
benimde yaa . aklima hep yagli yagli abur cubur hamurlar gwliyor offf

Bende ikinciye hamile kaldim ama düştü canim 3 4 ay falan oldu galiba bizde sonra korunmaya karar verdik ama her ay 2 3 kacak oluyo her ay bi supheleniyom kismet artik
ya cnm kacak oluyor diyorsunuz ya o nasil oluyor sormaya utaniyorum ama sormadan edemedim. ben cok korkuyorum da 2. ye boyle hamile kalirim diye

bende ayniyimmm olsa da yesek sismesek.

tereyag kullanmiyor musun

sabah
ilik limonlu su 1 ad. gun kurusu 1 kasik pekmez

1 tereyagina kirilmis sahan yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 lk suzme peynir
3 zeytin
1 ck bal
1 ck tereyag
1 ck recel ev yapimi
1 catal tahin helva

ara
1 elma
1 avuc ceviz

aksam
1.5 kase brokoli corbasi
5 izgara kofte
4 pismis sogan
1 incecik halka patates

2 kurabiye
1 avuc findik
1 kare bitter cikolata
1 isirik dido

Hey maşallah,:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…