- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.661
başka kimler kacamak yaptı söyle bana hadi senin söyledigini kimseye söylemem sözgeçmişi unutalım kuzum bak tertemiz bir sayfa açtık bu hafta
Tamam 1.6 kg vereceğim inşallah
neyse cuma güzel bi eksiyle kendini affettirebilirsn
Olmaz herkesin yaptığını söyleyemem. Adım gambazcıya çıkar arkadaşlarımı ele veremem.başka kimler kacamak yaptı söyle bana hadi senin söyledigini kimseye söylemem söz
Ahahahha yoooohhh yaaageçmişi unutalım kuzum bak tertemiz bir sayfa açtık bu hafta
Niye yaa tertemiz sayfa açıveğdik işte bugün ilişkimize kaldığımız yerden devam edivercez.Ahahahha yoooohhh yaaabiz boşuna mı fırça yedik okadar kaptinn kacamakci arkadaşlarla özel ilgilenmeni istiyorum
Gözüm üstündeTamam 1.6 kg vereceğim inşallah
söylemezsen sporundan puan kestirirmOlmaz herkesin yaptığını söyleyemem. Adım gambazcıya çıkar arkadaşlarımı ele veremem.
o iş bendeeeAhahahha yoooohhh yaaabiz boşuna mı fırça yedik okadar kaptinn kacamakci arkadaşlarla özel ilgilenmeni istiyorum
Biz o sayfayi hergun yeniden aciyorduk birde ahahahahaNiye yaa tertemiz sayfa açıveğdik işte bugün ilişkimize kaldığımız yerden devam edivercez.
Kıyma kiz ümoşuma şaka yaptımo iş bendeeebana zorla okutcaklar onlarca sayfayı işte bütün kacamaklara tek tek ceza kestirtcekler
o yüzden hiç eskimedi ilişkilerimizBiz o sayfayi hergun yeniden aciyorduk birde ahahahaha
Kıyma kiz ümoşuma şaka yaptım
Gözüm üstünde
söylemezsen sporundan puan kestirirmhadi bakalım
o iş bendeeebana zorla okutcaklar onlarca sayfayı işte bütün kacamaklara tek tek ceza kestirtcekler
Biz o sayfayi hergun yeniden aciyorduk birde ahahahaha
Kıyma kiz ümoşuma şaka yaptım
Hep sizi düşündüğüm için ümoşum. Belki kurallara aykırıdır diye. Ceza almayın diyeönce gaza getir sonra kıyma de
Hep sizi düşündüğüm için ümoşum. Belki kurallara aykırıdır diye. Ceza almayın diyebahane bulamadım ahahaha
Ben kaçıyorum. Birazdanteşekkürler çok düşüncelisin
umarım @Bir garip kacamak yapanları not almıştr cünkü bnlik bişey yok spordan kesilcekHep sizi düşündüğüm için ümoşum. Belki kurallara aykırıdır diye. Ceza almayın diyebahane bulamadım ahahaha
şahane
Ee annesi bebiş nasıl bakim
Maşallahumarım @Bir garip kacamak yapanları not almıştr cünkü bnlik bişey yok spordan kesilcek
şahane7 hafta tam doldu 8 e başladık
Günaydın kuzum süpersinGünaydın kizlaar toplam 1.800 kilo verdim huhuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?