Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Himm yine yine iyi iki gunde yakman ben bi öğünde yapiyorum atıyorum sabah kiymali pizza yedim onun gibi ama yinede arti olarak geliyo cumaya kadar onun eritiyok dur yarin bide ben tartiliyim kac kg cikacam korkumm off

Korunuyoz biz arada kaçak oluyo sadece gecti denemez aslinda bugun olmam lazimdi tık yok henuz senjn regl ne zaman 1 inde miydi
Ocak 30 gösteriyor bakalım olcam mı günün de
Oo hafif yicim diyosun afiyet olsun beybi
Berbat beslendim 3 gündür başka yerde olunca düzen şaşıyor maalesef

Ne yedin bakim afiyet olsun
Vallah oldu hekesükr heryeri bi elden gecirdim perdeleride yikadim oh mis:) senin nasil gecti günün canim
Öğlen eve geldim çamaşır yıkadım ful kurumadı ama . Birde dizi izledim tha last ship eşimi bekliyorum şimdi de

4 kilo için 3. Gün toplam giden 900 kalan 3100

Sabah aç karnına ılık limonlu su 1 bardak

2 bardak su

Yarım saat sonra
2 haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
1 y.k konserve domates
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilk
2 bardak su

Ara
2 bardak su
6 badem

Öğle
2 bardak su
Muzlu chiali yoğurt

Ara
1 armut
2 bardak su

Akşam
2 bardak su
Havuçlu yoğur t
Közde patlıcan 1 tane
2 yk haşlanmış kırmızı et (yağsız)

Ara
2 bardak su
1 tarçınlı süt icecegimm

Menum
Sabah iki büyük bardak su
Kahvaltı 11 gibi
Toplam 4 dilimkepelli ekmek olan kasarli tost
3 zeytin
Marul maydonoz

Öğlen 3 gibo
5kasik mercikwk corbasi
3 parca firinda tavuk
Salata
5 6 kasik yogurt

Saat 5.30
Iki elma yarim portakal

Gun içinde bir kupa yesil cay
Sade kahve
Bol su
Spor yaptım
Bi bardak tarcinli sut icip gunu kapaticam

SekerPancarii canim buyuk oglum 7 8 aylikken filan 1 tane kacak oldu ve hamile kaldim adet 10 gun gecikti ve ben hamile oldigumu aklima getirmedim oglum memeyi reddedince tepemden sanki kaynar su dokuldu ramazan ve pazar gunuydi eczaneye kostuk nobetco eczane bulup daha cici doker dokmez cift cizgi sonuç kucuk onumuzdeki ay 2 yasinda olcak

Arkadalsar sabahları bu sekilde tost yesem cok ekmek tuketmis olur muyum yumurta yemek istemiyorum bi bakicam kabizlikgim yumurtayla mi alakali gun icinde baska tahil tuketmicem

Maşallah 900 gr gittiyse süpersin

Ayy canim surekli bisiler yemek istiyo benimde 1 elma ve 2 kucuk trabzon hurmasi yedim 2 kasik da nar uff canim hamur istiiii

Himm yine yine iyi iki gunde yakman ben bi öğünde yapiyorum atıyorum sabah kiymali pizza yedim onun gibi ama yinede arti olarak geliyo cumaya kadar onun eritiyok dur yarin bide ben tartiliyim kac kg cikacam korkumm off
Kilo oturunca atiyo insan 2 gune ama yeni verilmis kilo hemen çıkıyo ve zor iniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…