- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.581
tmm cnm bende bakayim islerimi bitirip
Afiyet olsun ne yedinyedim geldim
Spor yaptin dimi ne güzel işte yaktinki ter atin tmm yarin artik cok dikjat edelim valla ne olursa yok misafiri yok sunu bunu bahane etmiyelim ins hem kglardan kurtulak hem grubumuzuÇok pişmanıım yemez olaydım. Her yerimden ter akiiiy.
Haklısın kuzumAfiyet olsun ne yedin
Spor yaptin dimi ne güzel işte yaktinki ter atin tmm yarin artik cok dikjat edelim valla ne olursa yok misafiri yok sunu bunu bahane etmiyelim ins hem kglardan kurtulak hem grubumuzu
Bunumu yapıcız
Himm yine yine iyi iki gunde yakman ben bi öğünde yapiyorum atıyorum sabah kiymali pizza yedim onun gibi ama yinede arti olarak geliyo cumaya kadar onun eritiyok dur yarin bide ben tartiliyim kac kg cikacam korkumm offHee ay karnimda cok sis en iyisi ben regl olana kadar tartilmayim tabi dayanabilirsemayy ne guzel olmustur simdi o iyi az yimisin
once bi hedef kilomu oturtuyorum mesela 52 yi baya bi oturtup sonra buna başlamıştım bütün hafta az az kacamak yapmaktansa bi gün bütün gun istedigimi yiyodum 2 gune o arti gidiyodu vucut surekli kötü beslenmediğinden arti cabuk gidiyodu ve bi hafta da yetiyodu o bana cunku ben kacamagi az yapamiyom
Vallah oldu hekesükr heryeri bi elden gecirdim perdeleride yikadim oh mis:) senin nasil gecti günün canimellerine sağlık kuzum mis gibi olmuştur ev
Esim yapmis tutusturu verdi demin elime iyi geldi vallah:))) simdide yenegimi attim firina pisene kadar oturdum acik:)Supersin bukisimsimdi bi yorgunluk kahvesi yakışır
Ocak 30 gösteriyor bakalım olcam mı günün deKorunuyoz biz arada kaçak oluyo sadecegecti denemez aslinda bugun olmam lazimdi tık yok henuz senjn regl ne zaman 1 inde miydi
Berbat beslendim 3 gündür başka yerde olunca düzen şaşıyor maalesefOo hafif yicim diyosunafiyet olsun beybi
Ne yedin bakim afiyet olsunyedim geldim
Öğlen eve geldim çamaşır yıkadım fulVallah oldu hekesükr heryeri bi elden gecirdim perdeleride yikadim oh mis:) senin nasil gecti günün canim
4 kilo için 3. Gün toplam giden 900 kalan 3100
Sabah aç karnına ılık limonlu su 1 bardak
2 bardak su
Hadi bakalım son 4 gun senin adina heycanlandim spor yapiyor musun
Yarım saat sonra
2 haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
1 y.k konserve domates
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilk
2 bardak su
Ara
2 bardak su
6 badem
Öğle
2 bardak su
Muzlu chiali yoğurt
Ara
1 armut
2 bardak su
Akşam
2 bardak su
Havuçlu yoğur t
Közde patlıcan 1 tane
2 yk haşlanmış kırmızı et (yağsız)
Ara
2 bardak su
1 tarçınlı süt icecegimm
Maşallah 900 gr gittiyse süpersin4 kilo için 3. Gün toplam giden 900 kalan 3100
Sabah aç karnına ılık limonlu su 1 bardak
2 bardak su
Yarım saat sonra
2 haşlanmış yumurta
1 kırmızı biber
1 y.k konserve domates
2 dilim peynir
1 dilim kızarmış ekmek 36 kalorilk
2 bardak su
Ara
2 bardak su
6 badem
Öğle
2 bardak su
Muzlu chiali yoğurt
Ara
1 armut
2 bardak su
Akşam
2 bardak su
Havuçlu yoğur t
Közde patlıcan 1 tane
2 yk haşlanmış kırmızı et (yağsız)
Ara
2 bardak su
1 tarçınlı süt icecegimm
Aslında fazla yememişin ama keşke bi tost yeseydinArkadalsar sabahları bu sekilde tost yesem cok ekmek tuketmis olur muyum yumurta yemek istemiyorum bi bakicam kabizlikgim yumurtayla mi alakali gun icinde baska tahil tuketmicem
Ayy canim surekli bisiler yemek istiyo benimdeOcak 30 gösteriyor bakalım olcam mı günün de
Berbat beslendim 3 gündür başka yerde olunca düzen şaşıyor maalesef
Ne yedin bakim afiyet olsun
Öğlen eve geldim çamaşır yıkadım fulkurumadı ama . Birde dizi izledim tha last ship eşimi bekliyorum şimdi de
Kilo oturunca atiyo insan 2 gune ama yeni verilmis kilo hemen çıkıyo ve zor iniyoHimm yine yine iyi iki gunde yakman ben bi öğünde yapiyorum atıyorum sabah kiymali pizza yedim onun gibi ama yinede arti olarak geliyo cumaya kadar onun eritiyok dur yarin bide ben tartiliyim kac kg cikacam korkumm off
Hee yaptim benBunumu yapıcızkadına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?