Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onu nası yaptın

asıl sana masallah o zaman kuzu hiç mi şüphelenmedin o kadar nasıl bekledn
Tedavi oldum doktor artık olmaması için neden yok dedi. Neyse baktık olmuyor artık umudu kesmiştim. Bazen gecikmem oluyordu ondan önemsemedim. Hatta o halimle ev taşımıştım ama beni göreceksin elim kolum kalkmıyor. Sonra ablamın düğünü oldu orda oynarken düştüm Neyse düğünden sonra annemlerin yanında kaldım 10 güne yakın. Baktım daha bişey yok annemlere anlattım ablam hemen test almış gelmiş. Aaaa birde ne göreyim 2 çizgi oldu. Ama halâ inanamadım ertesi sabah doktora gittim. Baktım bildiğin koca bebek olmuş O sevinci anlatamam yaa 3 yılın ardından. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

ay iyi barı cocuk saglam kalmıs o kadar seye
valla ciddden süpriz olms rabbima ratmasın kimseye kuzum

nası bişimiş o neler yiyosn anlat bana

yaa noldu kiii
Keptinimm sadece haşlama yiyorum , sabahları aç karnına limonlu su içiyorum önce sonra çok su içiyorum günde en az 10 bardak , yemekten önce 2 sonra 2 diye ayarladim mesela . YumraYu yiyorum 2 tane her sabah . Akşam çay bile içmiyorum sadece tarçınlı süt , çok acıkiyorum sut yatıştiriyor . Sporla da destekliyorum ev işi yaparken bile hareketler yapıyorum diyebilirim

bana sanki braz saglıksız gibi geldii kahvaltını düzgn mü yapsan acaba gerisine aynen devam et

hafta sonu evde çok giremiyorum (eş,çocuk,anne,baba) hafta içleri telafi ediyorum ama

hedef belirledim çünkü artık diyetisyen desteğide alıyorum her hafta 1 kilo dediler kendileri
he tm hafta içi takpteyim o zaman
diyetisyene bi ben gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…