- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.681
onu nası yaptınGünaydın kizlaar toplam 1.800 kilo verdim huhuuuu
asıl sana masallah o zaman kuzuMaşallahben hamile olduğumu 8 haftalıkken öğrenmiştim. Bir gittim aaa birde ne göreyim ultrasound da kolu bacağı belli bebek
Tedavi oldum doktor artık olmaması için neden yok dedi. Neyse baktık olmuyor artık umudu kesmiştim. Bazen gecikmem oluyordu ondan önemsemedim. Hatta o halimle ev taşımıştım ama beni göreceksin elim kolum kalkmıyor. Sonra ablamın düğünü oldu orda oynarken düştümonu nası yaptın
asıl sana masallah o zaman kuzuhiç mi şüphelenmedin o kadar nasıl bekledn
ay iyi barı cocuk saglam kalmıs o kadar seyeTedavi oldum doktor artık olmaması için neden yok dedi. Neyse baktık olmuyor artık umudu kesmiştim. Bazen gecikmem oluyordu ondan önemsemedim. Hatta o halimle ev taşımıştım ama beni göreceksin elim kolum kalkmıyor. Sonra ablamın düğünü oldu orda oynarken düştümNeyse düğünden sonra annemlerin yanında kaldım 10 güne yakın. Baktım daha bişey yok annemlere anlattım ablam hemen test almış gelmiş. Aaaa birde ne göreyim 2 çizgi oldu. Ama halâ inanamadım ertesi sabah doktora gittim. Baktım bildiğin koca bebek olmuş O sevinci anlatamam yaa 3 yılın ardından. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
1 haftalık süper bir diyetteyim kuzum şeker ekmek yok bol kalori yakmaca varonu nası yaptın
asıl sana masallah o zaman kuzuhiç mi şüphelenmedin o kadar nasıl bekledn
sonra yazdın sanırım kuzumponcikbirgelincik sana neden faceden yazamadım anlamadım sorun var mı fce de sende
demek hedef belirledik02/02/18 hedefleri
@Bir garip 49,2=>
Favelayn n 64=>60
munter 67.6=>
UMEYYE 67.6=> 66
@orkide1453 62.4 =>60.9
@tgb1907 73=>72
poncikbirgelincik 63,9=>
SchonerDuft 70,20=>
N Nehir60 74.4=>
@selcanmehmetcan 81.0=>
nası bişimiş o neler yiyosn anlat bana1 haftalık süper bir diyetteyim kuzum şeker ekmek yok bol kalori yakmaca var
yaa noldu kiiigünaydın bugün çok kötü uyandım
Amin.ay iyi barı cocuk saglam kalmıs o kadar seye
valla ciddden süpriz olms rabbima ratmasın kimseye kuzum
nişanlım mesaj atmış ben göreve gidiyorum diye içimde bi sıkıntı varnası bişimiş o neler yiyosn anlat bana
yaa noldu kiii
kötü düşünmeeenişanlım mesaj atmış ben göreve gidiyorum diye içimde bi sıkıntı var
Keptinimm sadece haşlama yiyorum , sabahları aç karnına limonlu su içiyorum önce sonra çok su içiyorum günde en az 10 bardak , yemekten önce 2 sonra 2 diye ayarladim mesela . YumraYu yiyorum 2 tane her sabah . Akşam çay bile içmiyorum sadece tarçınlı süt , çok acıkiyorum sut yatıştiriyor . Sporla da destekliyorum ev işi yaparken bile hareketler yapıyorum diyebilirimnası bişimiş o neler yiyosn anlat bana
yaa noldu kiii
Ne görevi kuzusnişanlım mesaj atmış ben göreve gidiyorum diye içimde bi sıkıntı var
demek hedef belirledikhafta sonu yokmussun takımda farkettim nerdeydin
Günaydın kizlaar toplam 1.800 kilo verdim huhuuuu
bana sanki braz saglıksız gibi geldii kahvaltını düzgn mü yapsan acaba gerisine aynen devam etKeptinimm sadece haşlama yiyorum , sabahları aç karnına limonlu su içiyorum önce sonra çok su içiyorum günde en az 10 bardak , yemekten önce 2 sonra 2 diye ayarladim mesela . YumraYu yiyorum 2 tane her sabah . Akşam çay bile içmiyorum sadece tarçınlı süt , çok acıkiyorum sut yatıştiriyor . Sporla da destekliyorum ev işi yaparken bile hareketler yapıyorum diyebilirim
he tm hafta içi takpteyim o zamanhafta sonu evde çok giremiyorum (eş,çocuk,anne,baba) hafta içleri telafi ediyorum ama
hedef belirledim çünkü artık diyetisyen desteğide alıyorum her hafta 1 kilo dediler kendileri
inşallahkötü düşünmeeegidip gelicek Allah ın izniyle
bilmiyorum ki sordum cevap vermediNe görevi kuzus
he tm hafta içi takpteyim o zaman
diyetisyene bi ben gidemedim
ya bi dilimcik pizza ve 3 dilimcik etlielmek hemen ardından 1000tane ip atladım amasiz yine mi kacamaklar yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?