- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.721
Günaydın kuşumyooo ne olsun. Hafta sonu çok sağlıklı beslendik demi arkadaşlar
Ahahahha yoooohhh yaaabiz boşuna mı fırça yedik okadar kaptinn kacamakci arkadaşlarla özel ilgilenmeni istiyorum
Vooovvvv supersin kizGünaydın kizlaar toplam 1.800 kilo verdim huhuuuu
Noldu poncikimgünaydın bugün çok kötü uyandım
Kotu dusunme kuzum bol bol dua etnişanlım mesaj atmış ben göreve gidiyorum diye içimde bi sıkıntı var
Ahahahahahaha D
Eki Görüntüle 2102557 günaydıııııınnn artılar duruyor mu
ben yarın sabah tartılcam hiç bilmiyorum kaç kiloyum
evet ja güzel olur vallah buralardayim ben zaten hihihiSanki bakkaldan ekmek aliyoruz bizdesen offiziell mezun oldun diye yazmamıştım canım ama eğer bizle devam ediyorsan seninde olması gerekli dimi
Ahahahahahaha Dayy ben bu kedileri görünce kahkaha atıyorum tiplere bak
dimi bak bana yidim yidim yidim ay kilo almiom almiom diye dolandim ha simdi noldu 67 oluverdim geneeeeee.... ama bugün ben yine eski formuma girdim yani artik cikolata yok Seker yok Tatli yokkk incicik olcammmmişte gelde anlatbide masumlaştırıyo pizzacıkkkk
dimi bak bana yidim yidim yidim ay kilo almiom almiom diye dolandim ha simdi noldu 67 oluverdim geneeeeee.... ama bugün ben yine eski formuma girdim yani artik cikolata yok Seker yok Tatli yokkk incicik olcammmm
bence sen hamilesin iştahın ondanEki Görüntüle 2102564 Birazi gitmis şükür 54,9 umhala regl olmadim olunca duserim insallah sen coh yidin mi haftasonu de hele
Bende o zaman 45 kg mi olmalıyım 155 e158 boyda 49 falandr o zaman
işte gelde anlatbide masumlaştırıyo pizzacıkkkk
Teşekkür ederimm ya bir de kendimi çok dinç hissediyorum halsiz falan düşmedimm böyle gider inşallah
ahahaah yere düssem nede güzel oturdum derim benEki Görüntüle 2102566 Niye kilo aldigini araya sıkıştırıp kendini övüyon
Ahahahahahhahahbence sen hamilesin iştahın ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?