- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.841
Aynen zararli fazlasi acil durumlarda bi seferlik iyi olur amaben arada azcık sinemakili karışık yaptım 3 denemede sadece 1 kere etkiledi daha da içmek istemiyorum
@Bir garip ve**** Abs takimi ****
SekerPancarii 30/1
SchonerDuft 30/1
Buki_89 30/1
orkide1453 30/1
UMEYYE 30/1
munter 30/1
Kizlar baska var miydi eklemedigim
Yok kuzum yesillikten bisi olmaz istedigin kadar yeSekerPancarii cnm ekstra yeşillikler yasak mı kahvaltıda filan
ok kuzum 10 dkyı geçebilir amaYaptim kuzum bugun sira sende
duzenledim msji onlari da ekledim @Bir garip vardi zaten demi@Bir garip veponcikbirgelincik de gelsin poncik sana emrivaki yapıyorum kusura bakma kuşum nikaha az kaldı ... bir gari sende göbek diyordun hep berber yaparız olmamı 10 dk zaten oğlun uyurken yapabilirsin
Tamam kabulumdurok kuzum 10 dkyı geçebilir amaaz
Sonrasinda da az yemeye devam eder iyce inersinSekerPancarii ben bu detoksu yapabilirsem cumaya 59.9u görürüm ay cok heycanlandım
var diye biliyorum ponciğide ekledin mi ?duzenledim msji onlari da ekledim @Bir garip vardi zaten demi
paylaştım kolay bir video oldu ama neyseTamam kabulumdur
Hmm anladım kuzum bir bakayım ben ona o zaman teşekkür ederimkız yerim ben onu cimcimeye bak sen
ok ben atayım bugün hep beraber yapalım 20 dk yapabilirim ben sizden çok karnım var benim
100 gramı nasıl vercen çok değil mi o
ıng banka hesap aç turuncu hesaba yatır kuzum ben orda tutuyorum dolar altın gel gitli ama uzun vade de kalsın dersen dolar olabilir ama riske girmemek en iyisi derim banka da ilk defa hesap açacaksan hoş geldin faizi oluyor 25 bin üstüne çıkarsan daha çok faiz veriyor
rica ederim sen abs programına katılmışmıydın kuzumHmm anladım kuzum bir bakayım ben ona o zaman teşekkür ederim
@Bir garip veponcikbirgelincik de gelsin poncik sana emrivaki yapıyorum kusura bakma kuşum nikaha az kaldı ... bir gari sende göbek diyordun hep berber yaparız olmamı 10 dk zaten oğlun uyurken yapabilirsin
@Bir gariporkide1453 SekerPancarii UMEYYE poncikbirgelincik Buki_89 munter başka etiketlemediğim var mı ?
bu videolardan sonra şınav pozisyonunda duruyoruz kalçayı sırası ile önce sola sonra sağa doğru yere vurmaya çalışıyoruz 10 sağ 10 sol sonra 50 mekik çekiyoruz son olarak ayakları tavana doğru kaldırıyoruz eller kalça altında belimizi yukarı doğru itiyoruz bunu yapabildiğimiz kadar ben 10 kere yapacam 10 dk geçecek bilginize
nasıl olmyabilir kuzumbizim nikah olmayabilir ama bana videoyu atabilir misin yaparım ben
videoyu atarsan yapcam kuzum akşam hergün mü yapılacak
cok değil mi bu hedef zorlmasın02/02/18 hedefleri
@Bir garip 49,2=>
Favelayn n 64=>60
munter 67.6=>
UMEYYE 67.6=> 66
@orkide1453 62.4 =>60.9
@tgb1907 73=>72
poncikbirgelincik 63,9=>
SchonerDuft 70,20=>
@Nehir60 74.4=>
@selcanmehmetcan 81.0=>
SekerPancarii 53,7=>53,6
TAMamdir kuzum temizlik yapip esim gelmeden hemen yapcam bu hafta aksamlari yokum esim erken geliyo@Bir gariporkide1453 SekerPancarii UMEYYE poncikbirgelincik Buki_89 munter başka etiketlemediğim var mı ?
bu videolardan sonra şınav pozisyonunda duruyoruz kalçayı sırası ile önce sola sonra sağa doğru yere vurmaya çalışıyoruz 10 sağ 10 sol sonra 50 mekik çekiyoruz son olarak ayakları tavana doğru kaldırıyoruz eller kalça altında belimizi yukarı doğru itiyoruz bunu yapabildiğimiz kadar ben 10 kere yapacam 10 dk geçecek bilginize
ok kuzum bende akşam yaparımTAMamdir kuzum temizlik yapip esim gelmeden hemen yapcam bu hafta aksamlari yokum esim erken geliyo
Ekledim heevar diye biliyorum ponciğide ekledin mi ?
paylaştım kolay bir video oldu ama neyse
ne demek olmayabilirbizim nikah olmayabilir ama bana videoyu atabilir misin yaparım ben
videoyu atarsan yapcam kuzum akşam hergün mü yapılacak
Suanda bambaşka bi kiloda oldugumdan uçmayim dedimcok değil mi bu hedef zorlmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?