- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.861
kesinlikle tek başına olmuyor spor . ben sizden fazla yapacam tüm sorun karın bölgemde onlar erimeli yok olmalı şubat 24 te regli günüm o zamana kadar vakıt var benim içinEkledim heeayy iyi oldu bu ben absyi hep aksatiyom boyle baya yok katetcez 1 aya
aferin sende mi kilo aldınSuanda bambaşka bi kiloda oldugumdan uçmayim dedim
Sen sus benceödem onlar kilo değil
Ooooo süpersin canım emzirmenin faydalarıGünaydın kizlaar toplam 1.800 kilo verdim huhuuuu
**** Abs takimi ****
SekerPancarii 30/1
SchonerDuft 30/1
@Buki_89 30/1
orkide1453 30/1
@UMEYYE 30/1
@munter 30/1
Luluuu94
@poncikbirgelincik
Luluuu94 ve @poncikbirgelincik de gelsin poncik sana emrivaki yapıyorum kusura bakma kuşum nikaha az kaldı ... bir gari sende göbek diyordun hep berber yaparız olmamı 10 dk zaten oğlun uyurken yapabilirsin
Varım canım dünduzenledim msji onlari da ekledimLuluuu94 vardi zaten demi
Tamam canımLuluuu94 orkide1453 SekerPancarii @UMEYYE @poncikbirgelincik @Buki_89 @munter başka etiketlemediğim var mı ?
bu videolardan sonra şınav pozisyonunda duruyoruz kalçayı sırası ile önce sola sonra sağa doğru yere vurmaya çalışıyoruz 10 sağ 10 sol sonra 50 mekik çekiyoruz son olarak ayakları tavana doğru kaldırıyoruz eller kalça altında belimizi yukarı doğru itiyoruz bunu yapabildiğimiz kadar ben 10 kere yapacam 10 dk geçecek bilginize
hafta sonu kimse yok ki kimi dikeceksinSen sus benceayy hafta sonu sizin basınıza birini dikmek lazım
yarın da sen bir video paylaşOoooo süpersin canım emzirmenin faydaları
Varım canım dünSekerPancarii paylaştığı videoyu yaptım
Tamam canım
hafta sonu kimse yok ki kimi dikeceksinben varım daha çok ki hfta sonu olmadı bu
olurum kuzum olur reglide oldum düzelir
neyse artık cumaya eksi olursun inşallahhhh
keşke olsan iyi motive ediyorsunTAMamdir kuzum temizlik yapip esim gelmeden hemen yapcam bu hafta aksamlari yokum esim erken geliyo
Hala regl olmadim ondan dedimaferin sende mi kilo aldın
Hee yuklenek karinlara kiz yaza gobeksiz gezerikkesinlikle tek başına olmuyor spor . ben sizden fazla yapacam tüm sorun karın bölgemde onlar erimeli yok olmalı şubat 24 te regli günüm o zamana kadar vakıt var benim için
Sen sus benceayy hafta sonu sizin basınıza birini dikmek lazım
Olaarrr
hafta sonu kimse yok ki kimi dikeceksinben varım daha çok ki hfta sonu olmadı bu
ben de ccuklardan dolayı gec girerim 10 dan sonra buluşalım
Ayy insallah 2 ser kilo veririhSekerPancarii ben bu detoksu kafaya koydum yapacam 2 gitse bile razıyım
tamam kuşumben de ccuklardan dolayı gec girerim 10 dan sonra buluşalım
o zman bana gerek kalmadı istifa ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?