- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.821
meyveler tam burdaki mi olacak
Zaten bende kendime uyarladiydim meyveleri falan da evde ne varsauyar bana yaparım ben bunu ma haşlama yemem ne tavuk ne de yumurtaonu diyeyim hele
evet:) sagol kuzumsende mi çirkin ördek oldunhoş geldin aramıza
bende 71,40 den inecemTamam kuzum at yapalimo 100 grmin altinda coh kilolar var 54,9 dan inecem
Yok kuzum evde ne varsa yerine koyabilirsin ben oyle yapmistimmeyveler tam burdaki mi olacak
bende meyve elma muz yerim hurma yerine ne olur ki acabaZaten bende kendime uyarladiydim meyveleri falan da evde ne varsayarin basliyak
Ayy wc hala duzelmedi kiz regl de oldun sinameki falan mi icsen bi seferliginebende 71,40 den inecemwc yine sıkıntı bende ama birden gider bu kilolar eminim sıkıcam dişimi
aynen canım bende de vc sıkıntı ondan zor gidiyor ne yapsak yabende 71,40 den inecemwc yine sıkıntı bende ama birden gider bu kilolar eminim sıkıcam dişimi
Onun yerine de bi meyve yirizbende meyve elma muz yerim hurma yerine ne olur ki acaba
tmm yarın başlıycam ben de zaten az yemeye karar vermiştim bu şekilde giderse hem motivem de artarYok kuzum evde ne varsa yerine koyabilirsin ben oyle yapmistim
Aynen beraber gidince daha iyi oluyotmm yarın başlıycam ben de zaten az yemeye karar vermiştim bu şekilde giderse hem motivem de artar
ben arada azcık sinemakili karışık yaptım 3 denemede sadece 1 kere etkiledi daha da içmek istemiyorumAyy wc hala duzelmedi kiz regl de oldun sinameki falan mi icsen bi seferligine
akşamkiler çok az ama spora enrjim kalmaz mı kiAynen beraber gidince daha iyi oluyoyarin basliyak bakalimm ne kadar vercez
kayısı çayı var onu içerim maydonozlu limonlu çay içtim akşam soğan içecem rahatlarım sanırım 3 güne bu sayedeAyy wc hala duzelmedi kiz regl de oldun sinameki falan mi icsen bi seferligine
bol su kayısı çayı kefir birde wcde yarım saat oturmak lazım böyle olunca arada da ıkınacaksınaynen canım bende de vc sıkıntı ondan zor gidiyor ne yapsak ya
hee olur muz ve alma candır ya da cennet meyvesi şekerli oda krizi dengelerOnun yerine de bi meyve yiriz
Aksama biraz protein eklersin canim tavuk kofte falanakşamkiler çok az ama spora enrjim kalmaz mı ki
Yaptim kuzum bugun sira sendeSekerPancarii abs listesinde kimler var ? ona da ayrı liste yapsak herkes sıra ile video paylaşsa yapsak bizde olmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?