- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.801
nasıl bir detoks bana uyarsa olurSimdi bi detoksla gelecem kim var benlensali carsamba persembe yapalim cumaya bomba olalim
Ohh gitsin odemler kilolaroldum kuzum sabah oldum şükür günümde oldum bu ay söktürmek için soğan ve maydonoz içecem 4 gün boyunca ödemde gider enfeksiyon vardı onu da söker kilo da veririm . bugün abs olarak aynı videoyu mu yapıyoruz ? sanki biraz kolay gibi demi ?
hee ya 3 kere denedim olmazsa zorlamamak lazım
yavru kediniye küsmüş rahat rahat uyumuş işte mis gibi ohh
tostun yanına domates salatalık semiz marul yersen daha çok tok tutar . inşallah kuzum bende sıkma yedim sabah geç kaldımöğlen imam bayıldı var az ondan yerim sonra meyve akşam çorba salata toparlarım sanırım
Coh iddaliyim ben bu hafta02/02/18 hedefleri
@Bir garip 49,2=>
Favelayn n 64=>60
munter 67.6=>
UMEYYE 67.6=> 66
@orkide1453 62.4 =>60.9
@tgb1907 73=>72
poncikbirgelincik 63,9=>
SchonerDuft 70,20=>69,20
N Nehir60 74.4=>
@selcanmehmetcan 81.0=>
SekerPancarii 53,7=>53,6
nasıl bi detoks ona bağlı benim katılmamSimdi bi detoksla gelecem kim var benlensali carsamba persembe yapalim cumaya bomba olalim
ben isterim canikomSimdi bi detoksla gelecem kim var benlensali carsamba persembe yapalim cumaya bomba olalim
nasıl bi detoks ona bağlı benim katılmam
Yazdimben isterim canikom
Yihhu ordeklendinbenimde bir ördegim var artikkkk
yapalım perşembe günüBencede yaa ben incecik olmak istiyom 34 giyyim cuk otursun istiyomdetoks falan yapip bende inecem
amin inşallahhAllah yardımcıları olsun kuşum
inşallah yaa kötü düşünmüyorum şimdi biraz daha iyiyimkuzum allahın izni ile bişi olmaycak içini ferah tut
kız yerim ben onu cimcimeye bak senOhh gitsin odemler kilolaray ben zor yaptim kiz absde iyi degilim galiba sevmedigimden heralde hadi bugun sira sende o zaman bi video at bize
Onsuz vakit geciremezmişim
100 gramı nasıl vercen çok değil mi oCoh iddaliyim ben bu hafta
ıng banka hesap aç turuncu hesaba yatır kuzum ben orda tutuyorum dolar altın gel gitli ama uzun vade de kalsın dersen dolar olabilir ama riske girmemek en iyisi derim banka da ilk defa hesap açacaksan hoş geldin faizi oluyor 25 bin üstüne çıkarsan daha çok faiz veriyorKızlar yatırım işlerinden anlayan var mı ya 12 bin TL para için neler oneririrsinkz
ay çok güzelBen 3 gun şu diyeti uygulamayi dusunuyom açihcasiEki Görüntüle 2102618 Eki Görüntüle 2102619 Eki Görüntüle 2102620
Daha once yapip 2 kilo verdiydim hemde midem küçüldüydü buna ihtiyacım varay çok güzel
uyar bana yaparım ben bunu ma haşlama yemem ne tavuk ne de yumurtaHani 3 gunde 3 kilo diyeti yaptiydim da 2 kilo verdiydim ya hemde midem küçülmüştü tekrar mi yapsam onu diyom
Eki Görüntüle 2102613 Eki Görüntüle 2102614 Eki Görüntüle 2102615
sende mi çirkin ördek oldunbenimde bir ördegim var artikkkk
Tamam kuzum at yapalimkız yerim ben onu cimcimeye bak sen
ok ben atayım bugün hep beraber yapalım 20 dk yapabilirim ben sizden çok karnım var benim
100 gramı nasıl vercen çok değil mi o
ıng banka hesap aç turuncu hesaba yatır kuzum ben orda tutuyorum dolar altın gel gitli ama uzun vade de kalsın dersen dolar olabilir ama riske girmemek en iyisi derim banka da ilk defa hesap açacaksan hoş geldin faizi oluyor 25 bin üstüne çıkarsan daha çok faiz veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?