- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.901
herkese merhaba kızlar diyetisyene başladım artık kendimi daha iyi hissediyorum dün uydum bugün de devam ediyorum nisana kadar 59.9 olmak hedefim
ama cok yorgunumHayir sensiz yapamam sen keptinimsin
herkese merhaba kızlar diyetisyene başladım artık kendimi daha iyi hissediyorum dün uydum bugün de devam ediyorum nisana kadar 59.9 olmak hedefim
inşAllah ikimizde güzelce veririz canım ne kadar sıklıkla gidiceksin diyetisyeneyaklaşık kilolardayız ve aynı ayna diyetisyene başladık bakalım ne kadar vereceğiz
Hee yuklenek karinlara kiz yaza gobeksiz gezerik
ok kuzum atarımbana her akam faceden atarmısın kuzum benım bu pc acmıyor videoları evde açar yaparım
gelemeyebilir nişanlımmm
Tamam olur
liste yapıyoruz pancar orkide ile sende katılsana senin yapacağın şekilde bir diyet zatenkizlar muz detoxu diye bisey var günde 5-6 Muz ve süt tüketiosun 3 günde 3 kilo diyo... sizce yapilirmi? ben muzu cok seviyorum yani tüm günü muzla atlatabilirim tabi sonrasinda wx problemim olurmu bilmiorum
çok sıkıldım canım alıp vermekten artık bunu yaşam biçimi haline getirmek istiyorum her gün her yediğimi kontrol edicem zayıflayana kadar kaçamak yok sonra da dengeleme yapıcam şubat hedefim 69ama cok yorgunumniye böyle oldm
bir kararlı yni üye daha
inşAllah ikimizde güzelce veririz canım ne kadar sıklıkla gidiceksin diyetisyene
evet ya muz süper bisey:)ben d aynı sadece muz ye deseler tamam derim çok severim eskiden muz kabız etmezdi ama şimdi nasıl olur bilmem
bu hafta şekerpancarının detoksunu yapıcam
sende kaçamak yapıyon hafta sonu hızlı hızlı cips yiyorsundur kesin koçişle
ok kuzum atarım
liste yapıyoruz pancar orkide ile sende katılsana senin yapacağın şekilde bir diyet zaten
bende her hafta gidicem canıminşallah canım her hafta gidecem sen?
dünkü yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 dilim hindi füme
ara 1 çay bardağı tarçınlı süt 1/2 portakal
öğle 2 yk arnavut ciğeri 1 dilim ekmek 2 yk yoğurt
ara 1 türk kahvesi fincanı leblebi
akşam 1 kase çorba 3 küçük kuru dolma salata 8 yk kapuska 2 yk yoğurt
ara 1 cay bardağı tarçınlı süt 1/2 ayva
su 2 lt
öğlen 2 dilim ekmekti 1 ini yemedim onun yerine yedim aslında canım onları senin listen nasıldolma dışında gayet iyi
cnm sen yazmissin ben kapamisimMisafir vardi bebegim kimseye yazamadım çok yorgunumsen napiosun kuşum
isiriklarr korkulu ruyam daha bizimkinin disi bile yokİyi canim çok şükür uyutmaya çalışıyorum gece gece ısırarak uyandırdı sağolsun
Allah siziYani arada korunmuyoruz yumurtlama tarihlerine denk gelmeyen günlerdeAma belli olmaz tabi yumurtlama tarihi olmayan günlerde de hamile kalan oluyo
nicin bu tohaktt
anladm cnm. bende market tereyagi kullanmiyorum.munter tereyağını organik olursa kullanıyorum marka tereyağları oluyor ya onlardan almıyorum zeytinyağım organik halamın kızı çıkarıyor hataydan geliyor fındıkyağını da denemek için aldık yüksek e vitaminide içeriyor
ne oldu cnmm gecmis olsunnAyy kızlar hiç fırsat bulamıyorum oğlumu doktora götürdük yemek falan derken
bende her hafta gidicem canım
öğlen 2 dilim ekmekti 1 ini yemedim onun yerine yedim aslında canım onları senin listen nasıl
Kanatıyor len geçen ağladımcnm sen yazmissin ben kapamisimne yapim coluk cocuk geceler uykusuzzz
isiriklarr korkulu ruyam daha bizimkinin disi bile yok
Allah sizikiz nasil risk aliyonuz oyle ben korunup hamis kalmaktan korkuruyorum sandim sizinkide oyle
nicin bu tohakttdido icin mi ni minicik isirikti
anladm cnm. bende market tereyagi kullanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?