- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.921
Boğazındaki hırıltı geçmedi canım ondan gittik şurup verdi balgam için ama içinde alkol yazıyorne oldu cnmm gecmis olsunn
he onu gördüm ben detox bekliodum:) Burda yazanlar benim icin cok bile oooo ben bu diyeti yaparken tok gezerim:)Hani 3 gunde 3 kilo diyeti yaptiydim da 2 kilo verdiydim ya hemde midem küçülmüştü tekrar mi yapsam onu diyom
Eki Görüntüle 2102613 Eki Görüntüle 2102614 Eki Görüntüle 2102615
25880.ci sayfa
Buki_89
tuh yaa ilacaiz gecseydi keskeeBoğazındaki hırıltı geçmedi canım ondan gittik şurup verdi balgam için ama içinde alkol yazıyor
İvet kız ne zaman ısıracak diye tetikte bekliyorumuff dimee
Vermeyi düşünmüyorumtuh yaa ilacaiz gecseydi keskee
geçmiş olsunAyy kızlar hiç fırsat bulamıyorum oğlumu doktora götürdük yemek falan derken
ben pancardan alıntı yaptımseninde yanlış liste yeni üye misin nasıl yanlş yapıyosun
hiiİvet kız ne zaman ısıracak diye tetikte bekliyorum
Vermeyi düşünmüyorum
geçmiş olsun kuzumm iyileşmedi mi daha kuzucukAyy kızlar hiç fırsat bulamıyorum oğlumu doktora götürdük yemek falan derken
tatlimm icini ferah tut ins nisanlin da butun askerlerikizd3 sag salim yuvalarina kavusacak. Allah im yardimcilari olsun. dualarimiz hep onlarla.ben pancardan alıntı yaptım
he değişiklik yaptm cok az deşifre olmş olabilirm diye begendin mikaptinn kiz hem profilini hem nickiji mi degistin yaziyorum etiketlemeye cikmiyorsun profil resmin cohkk hoss nasilsin kuzummm bebisimiz nasill
hedefimi 59.9 olarak değiştirsem mi acaba
he onu gördüm ben detox bekliodum:) Burda yazanlar benim icin cok bile oooo ben bu diyeti yaparken tok gezerim:)
ne listesi oooniye kimse yookkk listeyi bulursanız bende değiştircem çok söyledim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?