- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.941
hedef listesi kuzumne listesi ooo
döndü şükürtatlimm icini ferah tut ins nisanlin da butun askerlerikizd3 sag salim yuvalarina kavusacak. Allah im yardimcilari olsun. dualarimiz hep onlarla.
yanlıs olmus olabilir tamamm aaaaaaa gelme üstümeeeeeama bu listede pancar yok nası ondan alıntı yaptın
taam kabul et canımı yidöndü şükür
yanlıs olmus olabilir tamamm aaaaaaa gelme üstümeeeee
Cok normal bebegim bu haftalarda uyku ve yorgunluk cok oluyoama cok yorgunumniye böyle oldm
bir kararlı yni üye daha
sende kaçamak yapıyon hafta sonu hızlı hızlı cips yiyorsundur kesin koçişle
ok kuzum atarım
liste yapıyoruz pancar orkide ile sende katılsana senin yapacağın şekilde bir diyet zaten
ay hadi inşallahCok normal bebegim bu haftalarda uyku ve yorgunluk cok oluyobende regl olmadim hala seninkine kardes geliyo dermisim
Hee arada oliyicnm sen yazmissin ben kapamisimne yapim coluk cocuk geceler uykusuzzz
isiriklarr korkulu ruyam daha bizimkinin disi bile yok
Allah sizikiz nasil risk aliyonuz oyle ben korunup hamis kalmaktan korkuruyorum sandim sizinkide oyle
nicin bu tohakttdido icin mi ni minicik isirikti
anladm cnm. bende market tereyagi kullanmiyorum.
kedilerden nefret ediyorum sayenizdeEki Görüntüle 2102864 Soz bida kacamak yapmicam bena guvenin litfen
ay hadi inşallahsanada bi zencük hamile profil fotosu buluruz
ben pancardan alıntı yaptım
Etme litfen sev onlağikedilerden nefret ediyorum sayenizde
yaparsan tokatlarım seni
sen seversin
bakalim:) nezaman basliyoz bugünmü yarinmi?kulağa öyle geliyor bence az bir menü olacak
Sağol canımgeçmiş olsun
Hangi liste
Yok canım yageçmiş olsun kuzumm iyileşmedi mi daha kuzucuk
Yok canim 60.9 yapmistim cuma hedefimi onu 1 kilo daha eksiltsemmi dedimpes etmek yok hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?