- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #258.961
menün güzel canim begendimMenumu paylasiyorum
Sabah iki dilim lepekli ekmek arasina kasarli tost
1 bardak sut
Oglen
Melemen ve yoğurt bir kase
Aksam
Bir kase corba
Kozlenmis patlican biber salatasi
Yarim bardak ayran
Portakal
Kayisili form cay ictimtvalete ciktim sukur
desifre mihe değişiklik yaptm cok az deşifre olmş olabilirm diye begendin mi
iyiyiz kuzum haftaya doktora gitcez işt bakalm aslında bu haftaydı randevu ama devletle özele aynı gün gitmek istedim o yüzden devlettn de anca randevu buldm beklicm azıcık daha
gozun aydin cnmdöndü şükür
yanlıs olmus olabilir tamamm aaaaaaa gelme üstümeeeee
5 sene nasil korundunuz kiz bana da sule ben cok tirsimmHee arada oliyiolursa olsun kismet diyoz da ondan kiz yoksa 5 sene korunduk bisi olmadi kasiklarim agriyo yarina olurum ben biliyom
iyi aksamlar cnm hos geldin nasilsin nasil gidiyorKizlar iyi aksamlar napiyorsunu nasilsiniz ..ben hic giremiyordum.. ama burdayim artik.. ama midem cok kotu bulaniyor hic bisey yiyemiyoruum...sizler napiyorsunuz nasil gidiyor
Hosgeldin caniiim nasil gidiyo durumlar cok mu kotu miden bnm gecti baya ama tekrarlamaz insallah bakalmKizlar iyi aksamlar napiyorsunu nasilsiniz ..ben hic giremiyordum.. ama burdayim artik.. ama midem cok kotu bulaniyor hic bisey yiyemiyoruum...sizler napiyorsunuz nasil gidiyor
Sen yine mi az yemeye basladiinnnnneyse kizlar ben cikiyorum ve yarinki kilomu cok merak ediyorum...
Sabah bi muz yedim
öglen tb ekmegi iki ince dilim arasinda bir dilim kasar peyniri ve birdilim domates vardi bide varligiyla yoklugu arasinda git gel yapan bir marulcuk;D
aksamda insallah bir kase yogurt ve brokoli yicim ve spor yaparim bakalim:)
Valla ofisten biri takip ediyomsta bulamaz herhalde artik profil fln degisincedesifre micok korkarimm eyi ettinnn tanimasiinlarr evet cok begebdm ayy git bakalim ne yapiyor minik fasulyemizzz dikkat et kendine havalar soguk usutmee
gozun aydin cnm
5 sene nasil korundunuz kiz bana da sule ben cok tirsimmhap kullandin mi sen
iyi aksamlar cnm hos geldin nasilsin nasil gidiyor
52Etme litfen sev onlaği
Yapmicam artik 52 olcam
Yarın başlıyoruz kuzumbakalim:) nezaman basliyoz bugünmü yarinmi?
Afiyet olsun canımneyse kizlar ben cikiyorum ve yarinki kilomu cok merak ediyorum...
Sabah bi muz yedim
öglen tb ekmegi iki ince dilim arasinda bir dilim kasar peyniri ve birdilim domates vardi bide varligiyla yoklugu arasinda git gel yapan bir marulcuk;D
aksamda insallah bir kase yogurt ve brokoli yicim ve spor yaparim bakalim:)
Idare eder cnm ya midem cok bulaniyor hic biseyi severek yemiyorym senin nasil gidiyordesifre micok korkarimm eyi ettinnn tanimasiinlarr evet cok begebdm ayy git bakalim ne yapiyor minik fasulyemizzz dikkat et kendine havalar soguk usutmee
gozun aydin cnm
5 sene nasil korundunuz kiz bana da sule ben cok tirsimmhap kullandin mi sen
iyi aksamlar cnm hos geldin nasilsin nasil gidiyor
52hadi bakalım senin 52 benim 69 hesabı
Yarın başlıyoruz kuzum
Canim sen bizim uc gunlul.listeyi yapiyorsun demi 68 bile görürsün sen
Afiyet olsun canım
Evet midem cok kottu kusma yok ama bulanti beni bitiriyor kizimda sa cok kotuydu 3 ay cok zordu umarim bunda daha kotu olmaz sen napiyorsun senin nasil gidiyorHosgeldin caniiim nasil gidiyo durumlar cok mu kotu miden bnm gecti baya ama tekrarlamaz insallah bakalm
Ayyy kiz yanlis simge yaptim caktirmaaIdare eder cnm ya midem cok bulaniyor hic biseyi severek yemiyorym senin nasil gidiyor
Bnm simdilik yok mide bulantisi gecti sukur insallah boyle giderEvet midem cok kottu kusma yok ama bulanti beni bitiriyor kizimda sa cok kotuydu 3 ay cok zordu umarim bunda daha kotu olmaz sen napiyorsun senin nasil gidiyor
Aynen cok zordu 5 kilo vermistim... yaaa ben tavugu cok severdim gunlerdir agzima suremiyom tavuk acayip midem bulaniyor salca tavuk sucuk yumurta hic birini yiyemiyorum....Bnm simdilik yok mide bulantisi gecti sukur insallah boyle gider
3 ay cok uzun ya insan nasil dayanir
guzel menuMenumu paylasiyorum
Sabah iki dilim lepekli ekmek arasina kasarli tost
1 bardak sut
Oglen
Melemen ve yoğurt bir kase
Aksam
Bir kase corba
Kozlenmis patlican biber salatasi
Yarim bardak ayran
Portakal
Kayisili form cay ictimtvalete ciktim sukur
yok artikValla ofisten biri takip ediyomsta bulamaz herhalde artik profil fln degisincekat kat giyiniyorm inanki zaten bi haftadir evdeydm midem kotu diye ama cikip gezesim var yuruyus yapmak istiyorm soguk diye ciksmiyorm
canm ya ins gecer hemen bende kotu olmustmmIdare eder cnm ya midem cok bulaniyor hic biseyi severek yemiyorym senin nasil gidiyor
Insallah gecer cnm yapacak bisey yok benim kizim cok akilliydi bilmiyorum bu bebis nasil oluryok artikhangi tirbiyesizzz bulamaz ins
ah cnm zor donemler ins miden seni cok zorlamaz. hasyanede dikkat et mikrop her yer herkes hasta
canm ya ins gecer hemen bende kotu olmustmm
benimde zor ya kizim zor bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?