Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayır be çatlak gacı gece gece ne sporugerçi ben yanlış yazmışım yani gece uykusu demek istemiştim. o saatler arasında dderin uykuda olalım yanee.öptüm

bende espiri yaptım yavru anladım

kız aslı şimdi yazdıklarımız yarına sayılıyomu hahaha saat 12 yi geçtiya............

ay gece gece saçma espriler yapasım var hadi iyi gceler kimse kalmamış öptüm................

Merhaba kizlar.. ben 8. takimdan yasemin... Gecen haftalarda takiminizdaki paylasimlardan bazilarina göz gezdirmistim,motivasyon sirlarini görme acisindan :78: seyyy... eger sakincasi yoksa birsey soracagim kizlar... O zaman dikkatimi ceken birsey olmustu. Her hafta kisilerin paylasim sayilari hesaplaniyor ve derecelendiliriliyor bir kisi tarafindan galiba ?? sonra da ceza mi veriliyor.. nasil bir sisteminiz oldugunu ögrenebilirmiyim ?? Biz takim olarak biraz az kisi kaldik malesef, motivasyonlarimizda bazen düsüyor zor toplaniyoruz. Bu yöntem bizde de ise yarar belki diye düsündüm. Sorun olmazsa eger kisaca aciklayabilirmisiniz sisteminizi ? cok tesekkür ederim..

günaydın kızlar bugun yokum yarında yokum aslında
eve gelince yarına bugune toptan yazarım 14.grubun en tembeliyim diye

benden de günaydın..
bugün evde 2 sıpayla beraberim.. şimdi uyuyorlar bir daha girebilir miyim bilmiyorum

planladığımmenümü yazayım

sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
beyaz peynir
domates salatalık
3 zeytin

ara
meyve

öğle

patlıcan silkme az yağlı
1 kase yoğurt
1 dilim tam tahıl ekmeği

ara
açlık durumuma göre değişicek

akşam
tavuk göğsü ızgara
domates salatalık

ara
meyve

suyumu 3 lt ye tamamlarım bugün
yürüyemem muhtemelen..

aynalar tavsiyene uydum sebzeyi artırdım.. dah doğrusu yoktu ekledim

umarım doyarım da ara öğünde çocuklara yaptığım keke saldırmam

13.05.2011 mesaj sayısı

aynalar - 55
pinkcat87 - 9
triptofan - 20
roseberry - 7
irras - 9
fdm - 8
selinay2002 - 14
aysen_34 - 21
emidaf - 30
starlicya35 - 12

bende espiri yaptım yavru anladım

kız aslı şimdi yazdıklarımız yarına sayılıyomu hahaha saat 12 yi geçtiya............

evet canım gece 12 yi geçtiği için bugüne sayılacak mesajlarınız

inan gözlerim yaşardı kızlar
canım ben sana özel mesaj atıp bilgi verecem

menün süper olmuş çok beğendim canım inş açlık duymazsın

bide bugun benim menülerde şaşar şimdiden söyliyeyim

kız sen bu hafta 1 kiloyu nasıl vercen büyük ihtimal görmedin hedefini ben özelden yazayım sana bari

yazlıklarımı çıkarmaya başladım dün... bi çoğuna giremiyorum yaaa
çok sinirim bozuldu

canım sen kaç bedensin

günaydın herkese bu haftasonu gülçin ve gizem yok ama diğer arkadaşlardan katılım bekliyorum

ben kahvaltımı yazayım
bir dilim kepek ekmeği
3 yeşil zeytin
kk kadar peynir
yarım salatalık
2-3 dilim domates
1 bardak şekersiz çay

kızlar paylaşım alanında akrep33 ün paylaşımı çok hoşuma gitti size de kopyalıyorum

hadi kızlar yaza az kaldı ve biz süper olucaaz istediğimiz kıyafetleri alıp içinde salınıp durucaz kıskananlar daa çatır çatır çatlııcaaak mesela eltiler görümceler kuzenler yüzümüze gülüp arkamızdan kuyu kazan arkadaşlaar
hoop hooopppp hadin kızlar hafta sonu kaçamaklarına son yiceklerinizi sabah yiyin akşamları yarı aç dolaşın acıktığınızda dolaba koşmak yerine açın müziği dans edin temizlik yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…