Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok uykum geldi kızlar zor duruyorum gözlerim kapanıyo.ama yatsam hemen yarın sabah erken kalkarım yarın da h.sonu.biraz daha dayanmam gerek....

kızlar sizinle bişey paylaşıcam belki biliyosunuzdur:44:

ben 2 ay platese ve spora gittim hocamız ilk önce şunu öğretti
şimdi kızlaarr nefes alırken karnımızı şişiriyoruz ama verirken iki elimizle karnımızın üstüne koyup bastırıyoruz nefes verirken sanki karnımızdan bişey çıkıcak ve onu durdurmaya çalışıyormuşuz gibi
bu hareket göbeği eritiyormuş karın kaslarını çalıştırarak inanın etkili oluyo

2..dik durup ayaklarımızı kalça genişliğinde açıyoruz
...sonra hafif bacaklarımızı aşağaya doğru kırıyoruz ama hafif fazla değil
... nefes alırken karnımızı yukarı kaldırıyoruz kambur gibi oluyoruz
... verirkende kalçayı dışa çıkarıyoruz normale dönüyoruz
kızlar valla anlatmaya çalıştım elimden geldiği kadarı ile ama
bu son yazdığım hareket sezeryanla doğum yapan kadınlar için yada hani göbeğimizin altında tam şişkinlik vardır ya işte onu düzmdüz yapıyooo kadınlar yapmıştı inanın sonuç çok iyiydi

kızlar yaa hakkaattenn havalar nie böyle hala mont giyiyoruz yaa:84:
bende bugün kaçkere hapşurdum sayamadım halaada devam ediyo yaa hasta olmuyum da sınav zamanı :84:

fadik ben bi deneyim bunu ne kadar yapıyoruz bunu kaç dakika

canım valla istediğin kadar yapp aklına geldikçe masada otururken bile yapıyorum ben ama faydası çokk inan ben evdeyken 50 kere yapıyorum ikisinide
bide canım
... yere sırt üstü uzan bacaklarının ikisini birden havaya kaldır ve indir ama yarım almadan ellerinden v.s bunuda 20 kere yap canım hem bacaklar için hemde karın bölgesi için

tamam canım benim bunları denemem lazım göbek erimeli

ben çıkıyorum kızlar kardeşim (oğluşum) geldi settenn yawrum nasıl yorulmuşşş ona yemek hazırlıycam bari yedikleride yarasa okadar da zayıf ki yediriyorum yediriyorum ama almıyo işte

hahaha ilk zamnlar olur öyle sonra seni savunur ben ayda 1 arıyorum valla..............

ay inşallah veririm 65 görsem daha müthiş olur bakalım..............

bazen insan dayanamıyo canım ama sakinken söyle ben öle yaparım....................

çok uykum geldi kızlar zor duruyorum gözlerim kapanıyo.ama yatsam hemen yarın sabah erken kalkarım yarın da h.sonu.biraz daha dayanmam gerek....

uyuma o zaman.........................

bende diksiyon kursunda öğrendim bunu gel görki yapamıyorum................

iyi geceler kızlaarr. tatlı uykular. hıı bu arada gece 2 ve 5 arası uyumak çok öenmliymiş bu sürede yağ yakarmış vücut. prof doktor sölüyodu geçen tv de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…