- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #25.821
daha kesin değil ama somut bişey olsun herkes görsün diye bide hava alınmış olur diye takım takım gezelim diyorum
fadime1cim eline sağlık.. çok güzel hazırlamışsın. ya ben 1 gün gelmemişim hiç frakında değilim. haaa kociş gelmişti demekki aşk gözümü kör etmiş..bende son 2 kişiyi tnımadım. bu arada starliyca35 takıma alındı mı?
rica ederim canım.. aslında daha özel ve güzel bişey yapmaya çalıştım ama olmadı bu vınn beni sinir etti. bağlantı gidip duruyorrrfadime1cim eline sağlık.. çok güzel hazırlamışsın. ya ben 1 gün gelmemişim hiç frakında değilim. haaa kociş gelmişti demekki aşk gözümü kör etmiş..bende son 2 kişiyi tnımadım. bu arada starliyca35 takıma alındı mı?
he heeeekocam aradı canım haklısın zaten onlarda şikayet eder gibi sölemedi ölesine dedi. aşkımm bilmem nee. hah şöle yola gel. ben şunu anladım evlilik kesinlikle taktik savaşı ve tamamıyle oyun. rol yapacan ki bişeler yolunda gitsin. üzgünsen belli etmeycen aramak istesende bazen aramayacan. nabza göre şerbet. her düşündüğümü hemen söleyim dersen kaynaanyla kocayla papaz oluyosun.bu da bana ders olsun daha da kocama kaynanamla ilgili bir konuda savunmaya geçmeycem.
canım ben ona açıklamayı yapmıştım. vermek istediği kilo çok az. bu bir yarışma eninde sonunda. bunu da düşünmem gerektiğini takımda olmasada gelip paylaşımda bulunabileceğini söyledim.
sizin fikriniz ne bu konuda
münasiptir. sen bilirsin. yaaa zayıfları alma zaten:26::26: moralimi bozuluyo böle çocuklu çıtırları görünce bide kendime bakıyom.şaka şaka daha güzel kamçılanıyorum bak sen çocuğun olsa 100 kilo olursun diyorum kendime.onun için en fazla 60 olmadan aslaaa. bu arada 7 yıldır bebeği olmayan görümcemin bebek haberini aldık bugün. çok mutlu olduk . bu görümcemlede bala kardeş gibiyiz. ay kızlar bana sana ne ailenden demiyosunuz demi.
45 dakika sporumu yaptım oğlumun ellerinden de küük erikler yedim terli terli uzandım ha bu arada 200 oklavayla bel çevirdim spora başlamadan önce lahana yağı sürdüm muuhtelif bölgelerime streç filmle sardım ohhhh mis gibi terledim........
45 dakika sporumu yaptım oğlumun ellerinden de küük erikler yedim terli terli uzandım ha bu arada 200 oklavayla bel çevirdim spora başlamadan önce lahana yağı sürdüm muuhtelif bölgelerime streç filmle sardım ohhhh mis gibi terledim........
kız bende seni emrak etmiştim. spor az beklesin sen anlat bakalım değişiklik var mıd urumda.taşınmayacak mısın ben mi yanlış anladım.
canım daha öncede sormuştum yaa sana lahana yağı ne işe yarıyo die yani sen faydasını gördün mü:44:
şu an askıya alındı mantıklı olanıda bu çünkü daha 1 maaşa bile almadan ortamn nasıl olduğunu yerleşmemiz mantıklı değil şimdilik vazgeçtim ........
QUOTE] iyi iyi istanbul güzeldir ya sen gitme sitanbuldan. kocana da iş bul çağır onu istanbula. amaann bizde evliyiz güyaa. bekar hayatı yaşıyoz.
iyi iyi istanbul güzeldir ya sen gitme sitanbuldan. kocana da iş bul çağır onu istanbula. amaann bizde evliyiz güyaa. bekar hayatı yaşıyoz.
canım sizinki ne kadar sürecek eşin ankaraya gelmeyecek mi ya da sen oraya gitmeyecen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?