- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.281
bence de haklılar ama burda bişey deyince yanlış anlaşlıyor malesefBu ilaclar bana uyku yapiyo hele kan ilacieve geldim saat 21:00 da bayildim
Sonra size bakim dedim
7 takimin kaptani ban yemis hatta bazi kaptanlarda gecen hafta 4kg veren üye yüzünden saglikli verilmiyi biz kaptanlar kendi uyelerimizi uyarmaliyiz 2gun detoksa kadar izin verilmeli herkes saglikli kg verneli die
Ben hakli buldum kaptanlari
harikasin cnmmm
ins kadayif yemedin
Merhabalar, benim de çevremde çok değişken oluyor. Çok zor biliyorum ama sonrasında değiyor. Bedenindeki değişimi gördükçe yeme isteğin azalıyor. Pizzacıya gitmeyi teklif eden arkadaşların seninle öğlen yoğurt yemeye geliyorlar:)
QUOTE]
inşallah o günleri tez zamaanda görürüm görürüz canım
ayyy takımlara nolmus öyleşimdi okudum sizi yazdıklarınızı görünce.. önceden hiç böyle değildi buralar
birbirlerine girmişler laf sokalar fln hiç hoş olmamısay merak ettim hemen bende bakıyım
canım üç gün reddet ondan sonra otomatik alışırsın ben de bu sekılde cok bozdum bişey olmaz diye sonuç hep diyet yapıyorum lafı ağzımda ama kilo veremiyorum
Kiz essah mi bahacamkonu actim
Ben yapmiyom kuzum ama az yiyom
benle de uğraşıyorlar diyet yapıyorum diye o yüzden artık sıkıldım kilo verip susturmak istiyorumevet cnm alıştılar artık onlarda sormuyorlar sen yok gelmezsin diyorlar direk
peki para harcamadan gezmelere gitseniz onlara ne dio?Niye böyle biriyle evlendim ki diyorum kendime ama böyle göstermedi ki bana kendini. Bir şey istesem sorun , gezelim desem sorun . Cebinden para çıkmasın her sey çok güzel ama para çıktı mı olay olay...
tatlim senin galiba hayalin ve suanki yasantin arasinda bi secim ve bi degerlendirme yapman gerekio... seni anladigim kadariyla calistigin an para sorunun ortadan kalkcak esinde calismani sorun etmio anladigim kadariyla... kariskmak istemem tabiki akil verio gibide algilama sakin ben sadece kendim yerinde olsaydim ne yapardim diye düsünüyorumda ben KPSS hayalimi askiya kaldirip parttime bir ise girerdim en azindan günlük ihtiyaclarimi karsilar bes kurusda olsa kenara koyardimO kadar çok almak isteyip alamadığım şeyler var ki kuzum buna sıra gelene kadar..
aynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki huyunu suyunu evliliğinde stajı olmalı bence beğenmezsek fes edebilelimNiye böyle biriyle evlendim ki diyorum kendime ama böyle göstermedi ki bana kendini. Bir şey istesem sorun , gezelim desem sorun . Cebinden para çıkmasın her sey çok güzel ama para çıktı mı olay olay...
ne olmuş bna da anlat bakamıyorum çok yoğunumayyy takımlara nolmus öyleşimdi okudum sizi yazdıklarınızı görünce.. önceden hiç böyle değildi buralar
hadi ya şişliğin iner . ben diyeti bıraktım kafam bozuk hep ben çabalıyorum bir halt olsun diyeBen yapmiyom kuzum ama az yiyomregl oldum yeni
Anlamadım kitabikide olur
oğlusun hasta ya stres yapmıssındır kuzu yoksa hamile değilsindir dimi
bildirimsiz izine ayrılınca dönüşte etap sayısına bölünüyo ya yüzdeler +1etap daha ekleniyo kuzu
29Ocak-02 Şubat spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:53+53
Favelayn:66
munter:20,5+26
orkide1453:33
tgb1907:
Buki_89: 94
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:48
UMEYYE:
Blacksee55:36
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
bu yanlis listeeeebenim sporlar kayippp Pazartesi 70 puanim vardi dündende 24 yani 94 etti
geçen hafta bi üyenin yüzdesi 7lerde bişeydi ona takılmslar kimi saglıksız demiş kimi inanmamıs ordan patlak vermiş olay snrası atısma laf sokma hadsiz fln denmiş yaniaynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki huyunu suyunu evliliğinde stajı olmalı bence beğenmezsek fes edebilelim
ne olmuş bna da anlat bakamıyorum çok yoğunum
hadi ya şişliğin iner . ben diyeti bıraktım kafam bozuk hep ben çabalıyorum bir halt olsun diye
o 4 kiloyu veren kişi hasta olmuş falan diye okudum bende aslında hiç doğru değil 4 kilo vermeye çalılşmakgeçen hafta bi üyenin yüzdesi 7lerde bişeydi ona takılmslar kimi saglıksız demiş kimi inanmamıs ordan patlak vermiş olay snrası atısma laf sokma hadsiz fln denmiş yani
2 hafta sonra glebiliyosn kuzu evet ama mezunda olabiliyosun bak daha fazla veremem diyosan eger secim senin ve keşke herkes senin gibi diğer üyelerin verdiği emekleri düşünsede dikkat etseAnlamadım kiama kötü bişey herhalde ayrılmak istemiyorum aslında ama kızlar çok uğraş veriyorlar artı gelipte hepsini çöpe atmak istemiyorum iki hafta sonra dönebiliyorum zaten dimi
Ayy bilemedim ki ya doğumdan sonra düzensizleşti zaten ama uyku sorunum düşündürdü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?