Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence de haklılar ama burda bişey deyince yanlış anlaşlıyor malesef

menüm:
sabah:

1 dilim tam bugday ekmeği
peynir, tere, maydanoz, domates
yeşil çay

ara:
1 elma

öğlen:
kıymalı karnıbahar
cacık

ara:
200ml süt ile latte
15 badem

akşam:
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
salata

ara:
1 portakal

Niye böyle biriyle evlendim ki diyorum kendime ama böyle göstermedi ki bana kendini. Bir şey istesem sorun , gezelim desem sorun . Cebinden para çıkmasın her sey çok güzel ama para çıktı mı olay olay...
peki para harcamadan gezmelere gitseniz onlara ne dio?

O kadar çok almak isteyip alamadığım şeyler var ki kuzum buna sıra gelene kadar..
tatlim senin galiba hayalin ve suanki yasantin arasinda bi secim ve bi degerlendirme yapman gerekio... seni anladigim kadariyla calistigin an para sorunun ortadan kalkcak esinde calismani sorun etmio anladigim kadariyla... kariskmak istemem tabiki akil verio gibide algilama sakin ben sadece kendim yerinde olsaydim ne yapardim diye düsünüyorumda ben KPSS hayalimi askiya kaldirip parttime bir ise girerdim en azindan günlük ihtiyaclarimi karsilar bes kurusda olsa kenara koyardim

Niye böyle biriyle evlendim ki diyorum kendime ama böyle göstermedi ki bana kendini. Bir şey istesem sorun , gezelim desem sorun . Cebinden para çıkmasın her sey çok güzel ama para çıktı mı olay olay...
aynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki huyunu suyunu evliliğinde stajı olmalı bence beğenmezsek fes edebilelim
ayyy takımlara nolmus öyle şimdi okudum sizi yazdıklarınızı görünce.. önceden hiç böyle değildi buralar
ne olmuş bna da anlat bakamıyorum çok yoğunum

Ben yapmiyom kuzum ama az yiyom regl oldum yeni
hadi ya şişliğin iner . ben diyeti bıraktım kafam bozuk hep ben çabalıyorum bir halt olsun diye

tabikide olur

oğlusun hasta ya stres yapmıssındır kuzu yoksa hamile değilsindir dimi
bildirimsiz izine ayrılınca dönüşte etap sayısına bölünüyo ya yüzdeler +1etap daha ekleniyo kuzu
Anlamadım ki ama kötü bişey herhalde ayrılmak istemiyorum aslında ama kızlar çok uğraş veriyorlar artı gelipte hepsini çöpe atmak istemiyorum iki hafta sonra dönebiliyorum zaten dimi

Ayy bilemedim ki ya doğumdan sonra düzensizleşti zaten ama uyku sorunum düşündürdü beni

geçen hafta bi üyenin yüzdesi 7lerde bişeydi ona takılmslar kimi saglıksız demiş kimi inanmamıs ordan patlak vermiş olay snrası atısma laf sokma hadsiz fln denmiş yani

geçen hafta bi üyenin yüzdesi 7lerde bişeydi ona takılmslar kimi saglıksız demiş kimi inanmamıs ordan patlak vermiş olay snrası atısma laf sokma hadsiz fln denmiş yani
o 4 kiloyu veren kişi hasta olmuş falan diye okudum bende aslında hiç doğru değil 4 kilo vermeye çalılşmak

2 hafta sonra glebiliyosn kuzu evet ama mezunda olabiliyosun bak daha fazla veremem diyosan eger secim senin ve keşke herkes senin gibi diğer üyelerin verdiği emekleri düşünsede dikkat etse

biraz daha bekle test yaparsn olmadı bebeğim ama korkma bence yorgunluktandır o oğlusun yordu seni baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…