Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence de haklılar ama burda bişey deyince yanlış anlaşlıyor malesef
@selcanmehmetcan katiliyorum bende en sagliklisi 1 - 1,5 kilo daha fazlasi zaten ya Sudan yada herhangi baska biseyden gidio... bazen hafta sonu cok kacirip birden arti iki falan olabilio ha ozaman mesela dikkat ederek o iki kilo bir iki günde gidio yine o ayri ama normalde pek saglikli degil

Cuma takima hic girmemen lazim kuzum kkya girdigin zaman bildirim yapmak zorunlu
Ben regl oldum darisi sana

o 4 kiloyu veren kişi hasta olmuş falan diye okudum bende aslında hiç doğru değil 4 kilo vermeye çalılşmak
bencede dogru değil ne kadar sağlıklı olabilir ki hasta olmamıstır umarım ama belkide yeni üye ödem atmıştr o da olabilir veya kalıcı kilo değilse hemen gitmişte olabilir

29Ocak-02 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:53+53
Favelayn:66
munter:20,5+26
orkide1453:33
tgb1907:
Buki_89:70+24

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:48
UMEYYE:
Blacksee55:36
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın

dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 dilim hindi jambon
ara 1 fincan tarçınlı sütlü kahve
öğle 4 köfte 1 yk patates püresi salata 6 yk kıymalı makarna yoğurt
ara 1 elma 1 türk fincanı leblebi
akşam 8 yk ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt
ara 1/2 elma 1/2 portakal
su 3 lt

Biraktim deme cok emek veriyoruz kolay degil ac ac gezmek emegime yazik de boyle düşün az ye kuzum verdigimiz kilolar oturmadigindan hizla çıkıyoruz en azindan sabit tut

Eşime dün test al dedim
Adamın içine batmış sabah ilk iş hastalık başlamış mı diye soruyor

Mezun olmayı da düşündüm canım ama artılarla mezun olmak istemiyorum hiç böyle hayal etmemiştim
Cuma takima hic girmemen lazim kuzum kkya girdigin zaman bildirim yapmak zorunlu
Ben regl oldum darisi sana
O zaman çıkış yapar takip ederim sadece akşama kadar
Ayy Amin inşallah

Bende dün esime al demistim gecikmistir acik bekle dedi sabah olmusum bebisin küçük sende olursun ama uykulu olman beni kormutuyir
Hee artilarla olma yapışıp kalmasinlar sana aynen oyle yap

Eki Görüntüle 2103838 Kac kilo vermis ay nasil yuzdesi 7 olur
4kg veermiş napcan sende mi vercen
ay düşünsene 4 ver sonra bi daha kilo derdin kalmaz
ya yazık tahmin edebiliyorum ruh halini ablamda aynıydı
test yaparsın cıkmazsa adet söktürücü cay fln mı denesen acabaa

Bende dün esime al demistim gecikmistir acik bekle dedi sabah olmusum bebisin küçük sende olursun ama uykulu olman beni kormutuyir
Hee artilarla olma yapışıp kalmasinlar sana aynen oyle yap
Uyku benim genel sorunum bütün gün uyu desen uyurum ama oğlum doğduğundan beri öyle bi lüksüm olmamıştı iki gündür oğlum uyudukça bende uyudum iki üç saat uyanık kaldım oğlum gibi onu uyuttum geçtim yanına bende uyudum

Eveeet öyle yapacağım bakalım

Bende istiyom agahahhah
Smonite içmiş

Bakalım utanmayıp alırsa test bugün kalabalık olur oralar alamam dedi ama
Adaçayı söküyordu dimi

Ben haftada 4 kilo verirsem 1 gunde alirim o 4 kiloyu geri yagdan gitme ihtimali 0 0 0 0

SchonerDuft canım bırakma sakın yanı bıraktım deyip cikoatalara saldırma sen kilonu kendn için veriyorsun sonuçta kimse bozdun deyip sana üzülmez kafanı dağıtacak bişeyler yap normal ye sonra düzelince diyet yaparsın ben öyle çok bozdum çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…