- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.301
@selcanmehmetcan katiliyorum bende en sagliklisi 1 - 1,5 kilo daha fazlasi zaten ya Sudan yada herhangi baska biseyden gidio... bazen hafta sonu cok kacirip birden arti iki falan olabilio ha ozaman mesela dikkat ederek o iki kilo bir iki günde gidio yine o ayri ama normalde pek saglikli degilbence de haklılar ama burda bişey deyince yanlış anlaşlıyor malesef
Cuma takima hic girmemen lazim kuzum kkya girdigin zaman bildirim yapmak zorunluGünaydın kızlar
Regl olmadım daha 2 gün geçti ve şiştim ama sürekli uykum da var hayırdır inşallahartılardayım haliyle
kaptinn canım bu hafta bildirimsiz izne ayır beni bence takımı etkilemek istemiyorum bildirimsiz ayrılınca nasıl oluyor ki bide
bencede dogru değil ne kadar sağlıklı olabilir ki hasta olmamıstır umarım ama belkide yeni üye ödem atmıştr o da olabilir veya kalıcı kilo değilse hemen gitmişte olabiliro 4 kiloyu veren kişi hasta olmuş falan diye okudum bende aslında hiç doğru değil 4 kilo vermeye çalılşmak
Biraktim deme cok emek veriyoruz kolay degil ac ac gezmek emegime yazik de boyle düşün az ye kuzum verdigimiz kilolar oturmadigindan hizla çıkıyoruz en azindan sabit tutaynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki huyunu suyunu evliliğinde stajı olmalı bence beğenmezsek fes edebilelim
ne olmuş bna da anlat bakamıyorum çok yoğunum
hadi ya şişliğin iner . ben diyeti bıraktım kafam bozuk hep ben çabalıyorum bir halt olsun diye
geçen hafta bi üyenin yüzdesi 7lerde bişeydi ona takılmslar kimi saglıksız demiş kimi inanmamıs ordan patlak vermiş olay snrası atısma laf sokma hadsiz fln denmiş yani
senin neden Moralin bozuldu tatlim yahadi ya şişliğin iner . ben diyeti bıraktım kafam bozuk hep ben çabalıyorum bir halt olsun diye
Eşime dün test al dedim2 hafta sonra glebiliyosn kuzu evet ama mezunda olabiliyosun bak daha fazla veremem diyosan eger secim senin ve keşke herkes senin gibi diğer üyelerin verdiği emekleri düşünsede dikkat etse
biraz daha bekle test yaparsn olmadı bebeğim ama korkma bence yorgunluktandır o oğlusun yordu seni baya
O zaman çıkış yapar takip ederim sadece akşama kadarCuma takima hic girmemen lazim kuzum kkya girdigin zaman bildirim yapmak zorunlu
Ben regl oldum darisi sana
61 den 57,5 a düşmüş herhaldeEki Görüntüle 2103838 Kac kilo vermis ay nasil yuzdesi 7 olur
Bende dün esime al demistim gecikmistir acik bekle dedi sabah olmusumEşime dün test al dedim
Adamın içine batmış sabah ilk iş hastalık başlamış mı diye soruyor
Mezun olmayı da düşündüm canım ama artılarla mezun olmak istemiyorum hiç böyle hayal etmemiştim
O zaman çıkış yapar takip ederim sadece akşama kadar
Ayy Amin inşallah
Bende istiyom agahahhah61 den 57,5 a düşmüş herhalde
4kg veermiş napcan sende mi vercenEki Görüntüle 2103838 Kac kilo vermis ay nasil yuzdesi 7 olur
ya yazık tahmin edebiliyorum ruh halini ablamda aynıydıEşime dün test al dedim
Adamın içine batmış sabah ilk iş hastalık başlamış mı diye soruyor
Mezun olmayı da düşündüm canım ama artılarla mezun olmak istemiyorum hiç böyle hayal etmemiştim
O zaman çıkış yapar takip ederim sadece akşama kadar
Ayy Amin inşallah
Uyku benim genel sorunum bütün gün uyu desen uyurum ama oğlum doğduğundan beri öyle bi lüksüm olmamıştı iki gündür oğlum uyudukça bende uyudum iki üç saat uyanık kaldım oğlum gibi onu uyuttum geçtim yanına bende uyudumBende dün esime al demistim gecikmistir acik bekle dedi sabah olmusumbebisin küçük sende olursun ama uykulu olman beni kormutuyir
Hee artilarla olma yapışıp kalmasinlar sana aynen oyle yap
Smonite içmişBende istiyom agahahhah
Bakalım utanmayıp alırsa test bugün kalabalık olur oralar alamam dedi ama4kg veermiş napcan sende mi vercen
ay düşünsene 4 ver sonra bi daha kilo derdin kalmaz
ya yazık tahmin edebiliyorum ruh halini ablamda aynıydı
test yaparsın cıkmazsa adet söktürücü cay fln mı denesen acabaa
Ben haftada 4 kilo verirsem 1 gunde alirim o 4 kiloyu geri4kg veermiş napcan sende mi vercen
ay düşünsene 4 ver sonra bi daha kilo derdin kalmaz
ya yazık tahmin edebiliyorum ruh halini ablamda aynıydı
test yaparsın cıkmazsa adet söktürücü cay fln mı denesen acabaa
Günaydın nasılsıngünaydın kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?