Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim cok iyi gidyrsn masallahhh gideck kilolarr

cok yorgunm cnm sen naslsn

anladm cnm.
kangurun ergonomik mi

bende bundn bahsedyrdm kesnlikle latliyirumm

siz bunlari nerden gruyorsunuz
Güya ergonomikmis ama pek rahat değil bence , biraz yurusem ağrı yapıyor çok fena belki benim belimde de sorun olabilir

birllikte aile terapistine gitseniz ?

Niye böyle biriyle evlendim ki diyorum kendime ama böyle göstermedi ki bana kendini. Bir şey istesem sorun , gezelim desem sorun . Cebinden para çıkmasın her sey çok güzel ama para çıktı mı olay olay...

Güya ergonomikmis ama pek rahat değil bence , biraz yurusem ağrı yapıyor çok fena belki benim belimde de sorun olabilir
ben kullniyrum ergonomik bel agrm olmuyr ki ben belimin agrisindan agliyordum. Sezeyanliyim cok kotuyum bel konusunda ama o agirtmyr

Ya kuzum eve para bırakmaktan aciz bir adam , bir yemeği masraf gören adam.gider mi sence .. keşke gitse ama yine de deneyecegim
simdi ortada bir evlilik ve bir bebek var. Evliligi kurtarabilmk icin ikinizde caba sarf etmesi gerekiyor .Yoksa bu diruma ne kadar tahammul edebileceksin. ? farz etki ekonomik ozgurlugunu kazanamadin. ileriye donuk bir cozum olmasi lazm bence.

simdi ortada bir evlilik ve bir bebek var. Evliligi kurtarabilmk icin ikinizde caba sarf etmesi gerekiyor .Yoksa bu diruma ne kadar tahammul edebileceksin. ? farz etki ekonomik ozgurlugunu kazanamadin. ileriye donuk bir cozum olmasi lazm bence.
Ona göre sorun yok , ben abartiyorum.. şimdi konusucam ama aile terapisti olayını merak ediyorum ne diyecek

canim cok iyi gidyrsn masallahhh gideck kilolarr

cok yorgunm cnm sen naslsn

anladm cnm.
kangurun ergonomik mi

bende bundn bahsedyrdm kesnlikle latliyirumm

siz bunlari nerden gruyorsunuz
Canim cuma yarismalarini uyelerin oaylasim alanindan gordu sabah 7takimin kaptini gelmisti buraya bende girdim buraya ban yemis neden yemis die kaptana tikladim ordan okudum

29Ocak-02 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:53+53
Favelayn:66
munter:20,5+26
orkide1453:33
tgb1907:
Buki_89:

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:48
UMEYYE:
Blacksee55:36
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın

Günaydın kızlar
Regl olmadım daha 2 gün geçti ve şiştim ama sürekli uykum da var hayırdır inşallah artılardayım haliyle
kaptinn canım bu hafta bildirimsiz izne ayır beni bence takımı etkilemek istemiyorum bildirimsiz ayrılınca nasıl oluyor ki bide

tabikide olur
oğlusun hasta ya stres yapmıssındır kuzu yoksa hamile değilsindir dimi
bildirimsiz izine ayrılınca dönüşte etap sayısına bölünüyo ya yüzdeler +1etap daha ekleniyo kuzu

arkadaşlar kusura bakmayın migrenim tuttu dün gidip sabaha kadar yattım ikinci ilacı aldım inşallah geçer
3 günlük listeyi uyguluyorum dünk menüm
sabah 1 yumurta 1dilim ekmek yeşillik
ara
elma

öğlen
yoğurt ve salata

ara portakal

akşam
fırında tavuk ve çok az salata
1portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…