- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.261
Güya ergonomikmis ama pek rahat değil bence , biraz yurusem ağrı yapıyor çok fena belki benim belimde de sorun olabilircanim cok iyi gidyrsn masallahhh gideck kilolarr
cok yorgunm cnm sen naslsn
anladm cnm.
kangurun ergonomik mi
bende bundn bahsedyrdm kesnlikle latliyirumm
siz bunlari nerden gruyorsunuz
birllikte aile terapistine gitseniz ?Kızım ağladı tam yazamadım kuzum ama çare bulamaz oldum ,aşırı huzursuz bir kızım var , eşim desen ayrı bir dünya .
Anneme gitmek istedim gitmeyin ozlerim diyor ama ben mutlu değilim.
Anlatamıyorum kendimi sanki anlatmaya bile halim yok.. usandım anlaşılmamaktan, kırgınlığımi söyleyince çıkan tartışmalardan.. bir gün iyi bir gün kotu olmaktan bunaldım.
Niye böyle biriyle evlendim ki diyorum kendime ama böyle göstermedi ki bana kendini. Bir şey istesem sorun , gezelim desem sorun . Cebinden para çıkmasın her sey çok güzel ama para çıktı mı olay olay...Aynı sorun bende de var benimki ok der icraat sıfır köklerine kibrit suyu bugün de kara gitmiş arkadaşları ile içmişler de bir güzel şimdi tansiyon 15 gecenin bir vakti düşürmek için uğraşıyor ilgilenmiyorum..
Sende yemek yoksa al bebeğini yürüyüş yap yemek yoksa tost ye kahve iç beklenti içine girdin mi bitmiyor
Ya kuzum eve para bırakmaktan aciz bir adam , bir yemeği masraf gören adam.gider mi sence .. keşke gitse ama yine de deneyecegimbirllikte aile terapistine gitseniz ?
ben kullniyrum ergonomik bel agrm olmuyr ki ben belimin agrisindan agliyordum. Sezeyanliyim cok kotuyum bel konusunda ama o agirtmyrGüya ergonomikmis ama pek rahat değil bence , biraz yurusem ağrı yapıyor çok fena belki benim belimde de sorun olabilir
Anladım kuzum benim kanguru iyi değil o zamanben kullniyrum ergonomik bel agrm olmuyr ki ben belimin agrisindan agliyordum. Sezeyanliyim cok kotuyum bel konusunda ama o agirtmyr
simdi ortada bir evlilik ve bir bebek var. Evliligi kurtarabilmk icin ikinizde caba sarf etmesi gerekiyor .Yoksa bu diruma ne kadar tahammul edebileceksin. ? farz etki ekonomik ozgurlugunu kazanamadin. ileriye donuk bir cozum olmasi lazm bence.Ya kuzum eve para bırakmaktan aciz bir adam , bir yemeği masraf gören adam.gider mi sence .. keşke gitse ama yine de deneyecegim
aslinda para skintin olmasa boyle bir kanguru alsan cpk rahat edersin.Anladım kuzum benim kanguru iyi değil o zaman
Ona göre sorun yok , ben abartiyorum.. şimdi konusucam ama aile terapisti olayını merak ediyorum ne diyeceksimdi ortada bir evlilik ve bir bebek var. Evliligi kurtarabilmk icin ikinizde caba sarf etmesi gerekiyor .Yoksa bu diruma ne kadar tahammul edebileceksin. ? farz etki ekonomik ozgurlugunu kazanamadin. ileriye donuk bir cozum olmasi lazm bence.
O kadar çok almak isteyip alamadığım şeyler var ki kuzum buna sıra gelene kadar..aslinda para skintin olmasa boyle bir kanguru alsan cpk rahat edersin.
hep kadinlar abartir zatenOna göre sorun yok , ben abartiyorum.. şimdi konusucam ama aile terapisti olayını merak ediyorum ne diyecek
canim yaO kadar çok almak isteyip alamadığım şeyler var ki kuzum buna sıra gelene kadar..
Canim cuma yarismalarini uyelerin oaylasim alanindan gordu sabah 7takimin kaptini gelmisti buraya bende girdim buraya ban yemis neden yemis die kaptana tikladim ordan okudumcanim cok iyi gidyrsn masallahhh gideck kilolarr
cok yorgunm cnm sen naslsn
anladm cnm.
kangurun ergonomik mi
bende bundn bahsedyrdm kesnlikle latliyirumm
siz bunlari nerden gruyorsunuz
anldm cnmCanim cuma yarismalarini uyelerin oaylasim alanindan gordu sabah 7takimin kaptini gelmisti buraya bende girdim buraya ban yemis neden yemis die kaptana tikladim ordan okudum
tabikide olurCanım yoğun bi çalışma tempom var o nedenle uzun süre kalmam sıkıntı oluyor. düzenli yazamıyorum. Bi saat bulup ona göre yazayım diyorum, bakalım yapacağım bi şeyler. En kötü gruba katılmayıp ara ara sohbetlere girerim. Diyetlere motivasyon sağlarım kendimi de motive etmiş olurum. Kabul eder misiniz o şekilde?
oğlusun hasta ya stres yapmıssındır kuzu yoksa hamile değilsindir dimiGünaydın kızlar
Regl olmadım daha 2 gün geçti ve şiştim ama sürekli uykum da var hayırdır inşallahartılardayım haliyle
kaptinn canım bu hafta bildirimsiz izne ayır beni bence takımı etkilemek istemiyorum bildirimsiz ayrılınca nasıl oluyor ki bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?