Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yagsiz nasil patlatrin onu soruyorum
Hıı kv patlattı o öyle sever bizde güzel olmaz o dedik ama öbür türlü her yer kokuyor diye öyle yaptı herkes te bayıla bayıla yedi tencereye sade attı mısırları patlattı canım bu kadar

Eşim ya ..
Dün dedim ki benim lazer epilasyon seansım vardı ordan çıkınca ailece yemeğe gidelim dediği laf su "saçmalama"
Bu ne demek ya Allah için gerçekten kıskanç bir insan asla değilim ama bakıyorum çevremde millet yemeğe gidiyor geziyor tozuyor .
Ne bilim ya doldum işte

Hiccc takilma bile tatlim kendin git seansdan sonra gez bigüzel ohhhh.... nekadarlik evliydin kuzum sen?

Canım anlıyorum ama eşini böyle kabul etmen lazım herhalde
Zamanla yontarak düzeltebilirsin ama bence

Aynı sorun bende de var benimki ok der icraat sıfır köklerine kibrit suyu bugün de kara gitmiş arkadaşları ile içmişler de bir güzel şimdi tansiyon 15 gecenin bir vakti düşürmek için uğraşıyor ilgilenmiyorum..
Sende yemek yoksa al bebeğini yürüyüş yap yemek yoksa tost ye kahve iç beklenti içine girdin mi bitmiyor

YAZIO uygulamayi indir o dogru canim şeker pancari onermisti güzel

Hıı kv patlattı o öyle sever bizde güzel olmaz o dedik ama öbür türlü her yer kokuyor diye öyle yaptı herkes te bayıla bayıla yedi tencereye sade attı mısırları patlattı canım bu kadar
deneyecegim kalorisiz patlamis misir

canim ya esinin huyu boyle sanirim.
emrivakimi yapsan seanstan cikinca git restorana ara gelsin yiyin ocon valit gecirin kalkin olmaz mi

2 yil kuzum , benim maddi özgürlüğum yok ki bu evlilikte.. KPSS calisiyorum işte ondan cimri nin önde gideni esim
canim bence sizin konu maddiyat degil yani sen kazansanda adam diledigin gibi harcatmayacak. Tabi esini sen tanirsin ins dedigin gibi olur da rahat edersib.

Kuzum küçük kızım var her istediğimde çıkabilsem keşke ama havalar malum ondan daraldim zaten bu kadar
kangurun yok mu cnm

hepsine gelsin bu

Ben çalışırsam ona dusmeyecek benden kuzum, kanguruyla bel ağrısı oluyor varda...

Bu ilaclar bana uyku yapiyo hele kan ilaci eve geldim saat 21:00 da bayildim
Sonra size bakim dedim
7 takimin kaptani ban yemis hatta bazi kaptanlarda gecen hafta 4kg veren üye yüzünden saglikli verilmiyi biz kaptanlar kendi uyelerimizi uyarmaliyiz 2gun detoksa kadar izin verilmeli herkes saglikli kg verneli die
Ben hakli buldum kaptanlari

canim cok iyi gidyrsn masallahhh gideck kilolarr

cok yorgunm cnm sen naslsn

Ben çalışırsam ona dusmeyecek benden kuzum, kanguruyla bel ağrısı oluyor varda...
anladm cnm.
kangurun ergonomik mi
bende bundn bahsedyrdm kesnlikle latliyirumm

siz bunlari nerden gruyorsunuz

Kızım ağladı tam yazamadım kuzum ama çare bulamaz oldum ,aşırı huzursuz bir kızım var , eşim desen ayrı bir dünya .
Anneme gitmek istedim gitmeyin ozlerim diyor ama ben mutlu değilim.
Anlatamıyorum kendimi sanki anlatmaya bile halim yok.. usandım anlaşılmamaktan, kırgınlığımi söyleyince çıkan tartışmalardan.. bir gün iyi bir gün kotu olmaktan bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…