- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.241
Hıı kv patlattıyagsiz nasil patlatrin onu soruyorum
NedenkiBenim moralim bozuk ya..
Eşim ya ..Nedenki
Gecmis olsun kuzumÇok içtim ama başım çatlıyor
Olsun 4 olmasada bence gayet basarili... zaten en sagliklisi ve kalici olani haftada bir birbucuk.kiloAynen kuzum hedef 4 ama bakalım inşallah olir:))
Hiccc takilma bile tatlim kendin git seansdan sonra gez bigüzel ohhhh.... nekadarlik evliydin kuzum sen?Eşim ya ..
Dün dedim ki benim lazer epilasyon seansım vardı ordan çıkınca ailece yemeğe gidelim dediği laf su "saçmalama"
Bu ne demek ya Allah için gerçekten kıskanç bir insan asla değilim ama bakıyorum çevremde millet yemeğe gidiyor geziyor tozuyor .
Ne bilim ya doldum işte
Canım anlıyorum ama eşini böyle kabul etmen lazım herhaldeEşim ya ..
Dün dedim ki benim lazer epilasyon seansım vardı ordan çıkınca ailece yemeğe gidelim dediği laf su "saçmalama"
Bu ne demek ya Allah için gerçekten kıskanç bir insan asla değilim ama bakıyorum çevremde millet yemeğe gidiyor geziyor tozuyor .
Ne bilim ya doldum işte
2 yil kuzum , benim maddi özgürlüğum yok ki bu evlilikte.. KPSS calisiyorum işte ondan cimri nin önde gideni esimHiccc takilma bile tatlim kendin git seansdan sonra gez bigüzel ohhhh.... nekadarlik evliydin kuzum sen?
Dogru canim ya anlatmistin insallah kpss basarili olursun ve istedigin ise girersin... hiccc takma derim.ben para olmadan cik dolas yürüyüs yap temiz havada2 yil kuzum , benim maddi özgürlüğum yok ki bu evlilikte.. KPSS calisiyorum işte ondan cimri nin önde gideni esim
Kuzum küçük kızım var her istediğimde çıkabilsem keşke ama havalar malum ondan daraldim zaten bu kadarDogru canim ya anlatmistin insallah kpss basarili olursun ve istedigin ise girersin... hiccc takma derim.ben para olmadan cik dolas yürüyüs yap temiz havada
Aynı sorun bende de var benimki ok der icraat sıfır köklerine kibrit suyu bugün de kara gitmiş arkadaşları ile içmişler de bir güzel şimdi tansiyon 15 gecenin bir vakti düşürmek için uğraşıyor ilgilenmiyorum..Eşim ya ..
Ne bilim ya doldum işte
Anladim canim... zor erkekleri anlamakKuzum küçük kızım var her istediğimde çıkabilsem keşke ama havalar malum ondan daraldim zaten bu kadar
YAZIO uygulamayi indir o dogru canim şeker pancari onermisti güzelKızlar diyet uygulaması olarak neleri kullanıyorsunuz? Ben kalori hesaplamak için fit365'i kullanıyorum ama dikkat ettim de internette yazan kalorilerle ordakiler uymuyor. Kalori hesabı düzgün bir uygulama var mı bildiğiniz?
deneyecegim kalorisiz patlamis misirHıı kv patlattıo öyle sever bizde güzel olmaz o dedik ama öbür türlü her yer kokuyor diye öyle yaptı herkes te bayıla bayıla yedi tencereye sade attı mısırları patlattı canım bu kadar
canim ya esinin huyu boyle sanirim.Eşim ya ..
Ne bilim ya doldum işte
canim bence sizin konu maddiyat degil yani sen kazansanda adam diledigin gibi harcatmayacak. Tabi esini sen tanirsin ins dedigin gibi olur da rahat edersib.2 yil kuzum , benim maddi özgürlüğum yok ki bu evlilikte.. KPSS calisiyorum işte ondan cimri nin önde gideni esim
kangurun yok mu cnmKuzum küçük kızım var her istediğimde çıkabilsem keşke ama havalar malum ondan daraldim zaten bu kadar
hepsine gelsin buAynı sorun bende de var benimki ok der icraat sıfır köklerine kibrit suyu bugün de kara gitmiş arkadaşları ile içmişler de bir güzel şimdi tansiyon 15 gecenin bir vakti düşürmek için uğraşıyor ilgilenmiyorum..
Sende yemek yoksa al bebeğini yürüyüş yap yemek yoksa tost ye kahve iç beklenti içine girdin mi bitmiyor
Ben çalışırsam ona dusmeyecek benden kuzum, kanguruyla bel ağrısı oluyor varda...deneyecegim kalorisiz patlamis misir
canim ya esinin huyu boyle sanirim.
emrivakimi yapsan seanstan cikinca git restorana ara gelsin yiyin ocon valit gecirin kalkin olmaz mi
canim bence sizin konu maddiyat degil yani sen kazansanda adam diledigin gibi harcatmayacak. Tabi esini sen tanirsin ins dedigin gibi olur da rahat edersib.
kangurun yok mu cnm
hepsine gelsin bu
canim cok iyi gidyrsn masallahhh gideck kilolarrLuluuu94 dun ve bugun toplam yuruyusum 120 dk puan 48
Menu
Sabah haşlanmış yumurta
Uc dilim ekmek peynir zeytin marul
Ara bi avuç uzum fındık fistik karisimi (çiğ)
Aksam bulgur pilavı uc yk patitiz yemek yogurt
Ara bi avuç çiğ kabak Çekirdeği
2.5 lt su 90dk yürüyüş. .
cok yorgunm cnm sen naslsnNasilsinmunter cimm
anladm cnm.Ben çalışırsam ona dusmeyecek benden kuzum, kanguruyla bel ağrısı oluyor varda...
bende bundn bahsedyrdm kesnlikle latliyirummBu ilaclar bana uyku yapiyo hele kan ilacieve geldim saat 21:00 da bayildim
Sonra size bakim dedim
7 takimin kaptani ban yemis hatta bazi kaptanlarda gecen hafta 4kg veren üye yüzünden saglikli verilmiyi biz kaptanlar kendi uyelerimizi uyarmaliyiz 2gun detoksa kadar izin verilmeli herkes saglikli kg verneli die
Ben hakli buldum kaptanlari
Kızım ağladı tam yazamadım kuzum ama çare bulamaz oldum ,aşırı huzursuz bir kızım var , eşim desen ayrı bir dünya .deneyecegim kalorisiz patlamis misir
canim ya esinin huyu boyle sanirim.
emrivakimi yapsan seanstan cikinca git restorana ara gelsin yiyin ocon valit gecirin kalkin olmaz mi
canim bence sizin konu maddiyat degil yani sen kazansanda adam diledigin gibi harcatmayacak. Tabi esini sen tanirsin ins dedigin gibi olur da rahat edersib.
kangurun yok mu cnm
hepsine gelsin bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?