Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Absci gizlar squat girlün karin çalışmaları beni cok sıkıyo ya litfen ondan video atmayin dun 10 dk karin çalıştırdı 4 haraket yaptik hareket az ama uzun sürüyo sıkıyo insani bugun sıra kimde dün yaptiniz mi siz
SchonerDuft munter @Bir garip Buki_89 orkide1453 UMEYYE baska kimleg vardi

cnm dün hep yattım ben migrenim tuttu sen hareketli bi insansan insanity max30 videolarına bi göz at yarım saat cardio yaptırıyor o adamın 10 15 dk karın kası hareketleri de var onlar da çok güzel

Ahahahahaha yoh giz duzelir accik büyüsün ay benim kiz hep uyurdu gece alarm kurar emzirmeye kalkardim o derece uyanmazdi cocuh
ayy ins duzelir oyy yavrummm ne hosss gece uyumasiii

Ne sandin ben biliyom bu isi konuna gelip yazim mi yumurtlama tarihlerinde korunun yeter bisi olmaz diye
yaz kiz en ince ayrintisina kadarr yaz amma ben korunmasiz isi birakamam yimirtlamalaraa

oysa ben pehk bi sevmistim butun hareketleri yapabildimm bu benm icin boyuhlk bir basarii

ben yaptim canim, ama ben kendi kafama göre takiliom vallah cünkiii pilatesde ögrendigim hareketler vardi onlari uyguluom cokda ise yario vallah... dün ama bi video buldum o cok asiri zor becerebilirseniz ama acayip etkili

acilirsa bi bakin ] SchonerDuft ] munter ] orkide1453 ]@Bir garip UMEYYE

cnm dün hep yattım ben migrenim tuttu sen hareketli bi insansan insanity max30 videolarına bi göz at yarım saat cardio yaptırıyor o adamın 10 15 dk karın kası hareketleri de var onlar da çok güzel
İnsanty max30 u bir ay yaptim ben cok guzel ve hareketli gercekten ama bileklerimi sakatlayip biraktim maalesef onu 10 dklik var mi ki fazlasini yapamam sıkıyo 10 dan sonrasi bugun ağırlık çalışma gunum arasina eklicem absyi de
Gecmis olsun kuzum cok az yedin diye mi tuttu migrenin

ayy ins duzelir oyy yavrummm ne hosss gece uyumasiii

yaz kiz en ince ayrintisina kadarr yaz amma ben korunmasiz isi birakamam yimirtlamalaraa

oysa ben pehk bi sevmistim butun hareketleri yapabildimm bu benm icin boyuhlk bir basarii
Kiz oluverir bilemezsin biz olursa olsun kafasindayih da ondan boyle yapiyoh bi ay supriz sekilde hamile oldugumu ogrenecem bence bu gidisle
Ayy coh sıkıldım ben nasil seversin

Iste bende boyleydim canim dikkat edipde bir ay kondisyon bisiklet surdum üzerine uc kg almistim cok zoruma gittiydi.sanirim yine dikkat edipte uzerine dusmemek en iyisi ozaman yoluna giriyor kg isi.simdi tedavi icin cavbaliyokya artik noluyirsa vucutmu kitleniyo ney hep geri adim oluyor. Pes etme sadece dikkat zamana birak.ben diyetisyene gittigimden beri diyete hic uyamadim doğru dürüst hep ilanc yuzunden hayirlisiya şu kan hapi bir ayda bitecek onun yuzunden bulantim oluyo seker hapiyla ikisini bunyem kaldirmiyo.dunden beri bi bas ağrısı dun terledim sirtim boynum tutuldu basima vuruy aff

Bukisim bende kendim yapiyodum ama kizlarla ayni videoyu yapalim dedik herkes sirayla atiyodu ondan kiz ben bu videoyla topladım karnimi biliyon mu surekli bunu yapiyodum gercekten guzel bugun de bunu yapalim o zamn

Eki Görüntüle 2103838 Kac kilo vermis ay nasil yuzdesi 7 olur
Aslinda tartisilan konu üyenin saglikli kg vermesi isteniliyor önceden yuzdesi 0.600 veya 1,00 bu zamanlarda yuzdeler farklı diyorlar istenilen kaptanlarinda kendi uyelerine sağlıklı kg vermeye teşvik den bahsediliyor derken bir birine söz laf soylediler ban yediler.hele bir kaptan sağlıklı kg vermedikten sonra bu kg ne faydasi var gibisindenn hakli buldumm ben noluyor bize. Biz haftada en az yarim kg bile ideal ha regl olursun arti veya sabit olursun normalde haftada sabit ciktiysak dikkatli beslenmedigimizden yada gayret gostermedigimizden sonra iste takimimizi etkiliyok sonra hemen ne kadar cok verebiliriz diye sok diyetler uyguluyoruz ee guzel verdik diger haftaya arti olarak geliyok.en iyusi sağlıklı beslenerek kg vermek onuda yapamiyorsak bir uzman diyetisyenden yardim almamiz lazimm bu benim fikrimm..
Ben kendime simdi cok kızıyorum bu olayda daha iyi ders aldim. .

ben cok iyi yaoamiyorum ama denerim cnm

Kiz oluverir bilemezsin biz olursa olsun kafasindayih da ondan boyle yapiyoh bi ay supriz sekilde hamile oldugumu ogrenecem bence bu gidisle
Ayy coh sıkıldım ben nasil seversin
kesinlikle ve hic beklemedigin anda olacak gor bak dediydi dersin
kolayya ondn sevdim gii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…