- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.341
Hee sana dedim iyi korunuyoh biz
hic bir fikrim yokk o duzelmeyecek sanirim benn evrim degistirip uylusuz yasamaya alisacagimmAyy senin kizin gece uykusu ne zaman duzelecehh
hee vallaaa sizin korunma yontemii yuzde yuz baksaanaaaHee sana dedim iyi korunuyoh biz
Ahahahahahahic bir fikrim yokk o duzelmeyecek sanirim benn evrim degistirip uylusuz yasamaya alisacagimm
Ne sandin ben biliyom bu isihee vallaaa sizin korunma yontemii yuzde yuz baksaanaaa
cnm dün hep yattım ben migrenim tuttu sen hareketli bi insansan insanity max30 videolarına bi göz at yarım saat cardio yaptırıyor o adamın 10 15 dk karın kası hareketleri de var onlar da çok güzelAbsci gizlar squat girlün karin çalışmaları beni cok sıkıyo yalitfen ondan video atmayin dun 10 dk karin çalıştırdı 4 haraket yaptik hareket az ama uzun sürüyo sıkıyo insani bugun sıra kimde dün yaptiniz mi siz
SchonerDuft munter @Bir garip Buki_89 orkide1453 UMEYYE baska kimleg vardi
ayy ins duzelirAhahahahahayoh giz duzelir accik büyüsün ay benim kiz hep uyurdu gece alarm kurar emzirmeye kalkardim o derece uyanmazdi cocuh
yaz kiz en ince ayrintisina kadarr yazNe sandin ben biliyom bu isikonuna gelip yazim mi yumurtlama tarihlerinde korunun yeter bisi olmaz diye
oysa ben pehk bi sevmistimAbsci gizlar squat girlün karin çalışmaları beni cok sıkıyo yalitfen ondan video atmayin dun 10 dk karin çalıştırdı 4 haraket yaptik hareket az ama uzun sürüyo sıkıyo insani bugun sıra kimde dün yaptiniz mi siz
ben yaptim canim, ama ben kendi kafama göre takiliom vallah cünkiii pilatesde ögrendigim hareketler vardi onlari uyguluom cokda ise yario vallah... dün ama bi video buldum o cok asiri zor becerebilirseniz ama acayip etkiliAbsci gizlar squat girlün karin çalışmaları beni cok sıkıyo yalitfen ondan video atmayin dun 10 dk karin çalıştırdı 4 haraket yaptik hareket az ama uzun sürüyo sıkıyo insani bugun sıra kimde dün yaptiniz mi siz
İnsanty max30 u bir ay yaptim ben cok guzel ve hareketli gercekten ama bileklerimi sakatlayip biraktim maalesef onucnm dün hep yattım ben migrenim tuttu sen hareketli bi insansan insanity max30 videolarına bi göz at yarım saat cardio yaptırıyor o adamın 10 15 dk karın kası hareketleri de var onlar da çok güzel
Kiz oluverir bilemezsin biz olursa olsun kafasindayih da ondan boyle yapiyoh bi ay supriz sekilde hamile oldugumu ogrenecem bence bu gidisleayy ins duzeliroyy yavrummm ne hosss gece uyumasiii
yaz kiz en ince ayrintisina kadarr yazamma ben korunmasiz isi birakamam yimirtlamalaraa
oysa ben pehk bi sevmistimbutun hareketleri yapabildimm bu benm icin boyuhlk bir basarii
Iste bende boyleydim canim dikkat edipde bir ay kondisyon bisiklet surdum üzerine uc kg almistim cok zoruma gittiydi.sanirim yine dikkat edipte uzerine dusmemek en iyisi ozaman yoluna giriyor kg isi.simdi tedavi icin cavbaliyokya artik noluyirsa vucutmu kitleniyo ney hep geri adim oluyor. Pes etme sadece dikkat zamana birak.ben diyetisyene gittigimden beri diyete hic uyamadim doğru dürüst hep ilanc yuzunden hayirlisiya şu kan hapi bir ayda bitecek onun yuzunden bulantim oluyo seker hapiyla ikisini bunyem kaldirmiyo.dunden beri bi bas ağrısı dun terledim sirtim boynum tutuldu basima vuruy affaynı evin içine girmeden bilemiyorsun ki huyunu suyunu evliliğinde stajı olmalı bence beğenmezsek fes edebilelim
ne olmuş bna da anlat bakamıyorum çok yoğunum
hadi ya şişliğin iner . ben diyeti bıraktım kafam bozuk hep ben çabalıyorum bir halt olsun diye
Bukisim bende kendim yapiyodum ama kizlarla ayni videoyu yapalim dedik herkes sirayla atiyodu ondanben yaptim canim, ama ben kendi kafama göre takiliom vallah cünkiii pilatesde ögrendigim hareketler vardi onlari uyguluom cokda ise yario vallah... dün ama bi video buldum o cok asiri zor becerebilirseniz ama acayip etkili
acilirsa bi bakin ] SchonerDuft ] munter ] orkide1453 ]@Bir garip UMEYYE
Aslinda tartisilan konu üyenin saglikli kg vermesi isteniliyor önceden yuzdesi 0.600 veya 1,00 bu zamanlarda yuzdeler farklı diyorlar istenilen kaptanlarinda kendi uyelerine sağlıklı kg vermeye teşvik den bahsediliyor derken bir birine söz laf soylediler ban yediler.hele bir kaptan sağlıklı kg vermedikten sonra bu kg ne faydasi var gibisindenn hakli buldumm ben noluyor bize. Biz haftada en az yarim kg bile ideal ha regl olursun arti veya sabit olursun normalde haftada sabit ciktiysak dikkatli beslenmedigimizden yada gayret gostermedigimizden sonra iste takimimizi etkiliyok sonra hemen ne kadar cok verebiliriz diye sok diyetler uyguluyoruz ee guzel verdik diger haftaya arti olarak geliyok.en iyusi sağlıklı beslenerek kg vermek onuda yapamiyorsak bir uzman diyetisyenden yardim almamiz lazimm bu benim fikrimm..Eki Görüntüle 2103838 Kac kilo vermis ay nasil yuzdesi 7 olur
Relg olmayi bende seviyorum ozaman güzel odemler gidiyor tabiki kgdaRegl oldugumu soylemis miydimeyuce guru giz oluyum ben
Sen kac kgsun simdi kuzu hamilekigin tadini cikaraaaa oldun muuuu yine mi tek kaldm
bnde kuruyum
ben cok iyi yaoamiyorum ama denerim cnmben yaptim canim, ama ben kendi kafama göre takiliom vallah cünkiii pilatesde ögrendigim hareketler vardi onlari uyguluom cokda ise yario vallah... dün ama bi video buldum o cok asiri zor becerebilirseniz ama acayip etkili
acilirsa bi bakin ] SchonerDuft ] munter ] orkide1453 ]@Bir garip UMEYYE
kesinlikle ve hic beklemedigin anda olacak gor bak dediydi dersinKiz oluverir bilemezsin biz olursa olsun kafasindayih da ondan boyle yapiyoh bi ay supriz sekilde hamile oldugumu ogrenecem bence bu gidisle
Ayy coh sıkıldım ben nasil seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?