Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar buaksam is cikisi pilatese basliyorum bakalim 17.15-18.15 arasi is yerinin sporsalonunda:)
bu arada hemen söylim acik kendimi övimmm Sabah tartida yine eski kiloma kavustum eger bozmassam cumaya güzel bir incelme basarmis olurum... ama kendimi taniyosamda kesin anca korumayi basaririm

valla ya millet kilo vermek için herşeyi yapıyor

olur bence ben o attıgını yapıyorum 2 gündür heryerim ağrıyor sen ne atarsan onu yaparım kuzum
ikisi bir arada güzel oluyor ok bugünü akşam atarım beraber yaparız belki şevk gelir 45 dk yaparız olmamı

Kızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelli giremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
ne kadar kalcaklar ?

benim atigim canim:)

cok iyi anliyorum canim banada oluo zaman zaman, genelde mutsuz eden bi konu oldugunda yani hayatinla ilgili yoluna sokamadigin durumlar böyle yapio gibi sanki, yani en azindan bende öyle gibi gelio
belki de öyledir bitmiyor zaten sıkıntılar

malesef öyle canim, ben kafamda kurtuklarimi birine anlatmaya kalksam der herhalde bu kiz nebicim bi manyak cok sacma düsüncelere kapilip günlerimi maf ettigim cok olmustur

benim atigim canim:)

cok iyi anliyorum canim banada oluo zaman zaman, genelde mutsuz eden bi konu oldugunda yani hayatinla ilgili yoluna sokamadigin durumlar böyle yapio gibi sanki, yani en azindan bende öyle gibi gelio
görmemisim canım videolar geç yükleniyo benim pcmde

neeey ne dedin 45 mi

bende tam yapamiyorum her hareketi ama deniom biseyler:)
ben baya yerde yuvarlaniyim

tmm cnmmm

oo super bulantilarinin gecmesine sevindim ne balliisn hemen gecti kiz masallah
uykusuzlukk benm gobek adim cok iyu anliyorun seni

Kızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelli giremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
ayy Allah lolaylik versinn cok kalacaklar mii

Misafirim var kuzum giremiyorum onlarla ilgilenmekten. Bu hafta beni idare ediverin gari. Özledim hepinizi
tm cnm cok yime

ne guzel ya bende pilayes yaoabilsem kesker

ay kiz vallah bende yapabilcemmi hic bilmiyorum ki cok zor hareketleri maf oluodum bi on sene öncemi ne gitmisligim var iki yil Kadar

demek plates bende baslıcam 3 ay bi geçsinde
cocuk oldktan sonra zaten anca at gibi koşasam gider kilolar diger türlü zor

ay kiz vallah bende yapabilcemmi hic bilmiyorum ki cok zor hareketleri maf oluodum bi on sene öncemi ne gitmisligim var iki yil Kadar
Yaparsın kilon boyun iyi ilk hafta zprlansa da sonra iyi yapmaya baslayacaksin. Gecmisinde varmis ne guzel. tas fibi olcaksinn

maaleseff uyku haram
o kadar dayanabilirmiyim bilmiyrm
dayanırsııınn bk maşallahın avr aslanım kocum benim kim tutar seni

cocuktan sonra beslenmene dikkat ettinmi gider sakin stres yapma.
hamile platesiiii herkes cook öneriyo am yazın belki yürüyüşe alıştırabilirsem eşimi gerek kalmaz cıkarız her akşam

malesef öyle canim, ben kafamda kurtuklarimi birine anlatmaya kalksam der herhalde bu kiz nebicim bi manyak cok sacma düsüncelere kapilip günlerimi maf ettigim cok olmustur
birde benimkiler duysan ohaaaa dersin bana neyse tek manyak ben değilim biraz rahatladım

görmemisim canım videolar geç yükleniyo benim pcmde

neeey ne dedin 45 mi
heeeee

dayanırsııınn bk maşallahın avr aslanım kocum benim kim tutar seni

hamile platesiiii herkes cook öneriyo am yazın belki yürüyüşe alıştırabilirsem eşimi gerek kalmaz cıkarız her akşam
Pilates yapmam diyosan bile kesinlikle hamile yogasi yap nefes cok onemli dogumun zor olmaz

Hic kilo ahahhahah
tahımdaahilerin gözü dağdi zaar ama dönüşüm mohteşem olacah möhüm olan cuma günü
Reglden dolayi aksaklıklar olmus olabilir 55 kiloya çıkmış da olabilirim ama geri 53 e inmicem anlamina gelmez busen yine de fazla dillendirme bu olay aramizda galsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…