- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.381
işte plansızlıkBilmiyorumki kuzum 1 haftadır bekliyordum gelecekler diye. Onlar gelecek diye kendi ailem gelemedi kaç gündür.
valla ya millet kilo vermek için herşeyi yapıyoray cvp veremedim şekerleme yapıyodum
almamaya calışıyom kuzu ekmek pek yemiyom fln ama 60oldm yani
iyiyim bebeğiiim uyku sorunu hariç hiç derdim kalmadı şükürsen nasılsın
60kg oldm 59 dum hatta 58e düşmüştüm
biz gündüz yapamazken
ikisi bir arada güzel oluyorolur bence ben o attıgını yapıyorum 2 gündür heryerim ağrıyorsen ne atarsan onu yaparım kuzum
ne kadar kalcaklar ?Kızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelligiremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
belki de öyledir bitmiyor zaten sıkıntılarbenim atigim canim:)
cok iyi anliyorum canim banada oluo zaman zaman, genelde mutsuz eden bi konu oldugunda yani hayatinla ilgili yoluna sokamadigin durumlar böyle yapio gibi sanki, yani en azindan bende öyle gibi gelio
valla ya millet kilo vermek için herşeyi yapıyor
ikisi bir arada güzel oluyorok bugünü akşam atarım beraber yaparız belki şevk gelir 45 dk yaparız olmamı
ne kadar kalcaklar ?
belki de öyledir bitmiyor zaten sıkıntılar
görmemisim canım videolar geç yükleniyo benim pcmdebenim atigim canim:)
cok iyi anliyorum canim banada oluo zaman zaman, genelde mutsuz eden bi konu oldugunda yani hayatinla ilgili yoluna sokamadigin durumlar böyle yapio gibi sanki, yani en azindan bende öyle gibi gelio
valla ya millet kilo vermek için herşeyi yapıyor
ikisi bir arada güzel oluyorok bugünü akşam atarım beraber yaparız belki şevk gelir 45 dk yaparız olmamı
ne kadar kalcaklar ?
belki de öyledir bitmiyor zaten sıkıntılar
ben baya yerde yuvarlaniyimbende tam yapamiyorum her hareketi ama deniom biseyler:)
tmm cnmmmponcikbirgelincik sana w.uptan atarım akşam . burda video bu videodaki hareketleri bende salona giderken yapıyordum mevde de ara ara yapıyorum özellik yukarı iterken beli alt karın süper çalışıyor . bunu yapalım birkç gün sonra değiştirelim sizce kızlr SekerPancarii @UMEYYE @Bir garip poncikbirgelincik munter @orkide1453
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte
yıkarda etiket yaptım
oo super bulantilarinin gecmesine sevindim ne balliisn hemen gecti kiz masallahay cvp veremedim şekerleme yapıyodum
almamaya calışıyom kuzu ekmek pek yemiyom fln ama 60oldm yani
iyiyim bebeğiiim uyku sorunu hariç hiç derdim kalmadı şükürsen nasılsın
60kg oldm 59 dum hatta 58e düşmüştüm
biz gündüz yapamazken
ayy Allah lolaylik versinn cok kalacaklar miiKızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelligiremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
tm cnm cok yimeMisafirim var kuzum giremiyorum onlarla ilgilenmekten. Bu hafta beni idare ediverin gari. Özledim hepinizi
ne guzel ya bende pilayes yaoabilsem keskerkizlar buaksam is cikisi pilatese basliyorum bakalim 17.15-18.15 arasi is yerinin sporsalonunda:)
bu arada hemen söylim acik kendimi övimmm Sabah tartida yine eski kiloma kavustum eger bozmassam cumaya güzel bir incelme basarmis olurum... ama kendimi taniyosamda kesin anca korumayi basaririm
ay kiz vallah bende yapabilcemmi hic bilmiyorum ki cok zor hareketleri maf oluodum bi on sene öncemi ne gitmisligim var iki yil Kadarben baya yerde yuvarlaniyim
tmm cnmmm
oo super bulantilarinin gecmesine sevindim ne balliisn hemen gecti kiz masallah
uykusuzlukk benm gobek adimcok iyu anliyorun seni
ayy Allah lolaylik versinn cok kalacaklar mii
tm cnm cok yime
ne guzel ya bende pilayes yaoabilsem kesker
oo super bulantilarinin gecmesine sevindim ne balliisn hemen gecti kiz masallah
uykusuzlukk benm gobek adimcok iyu anliyorun seni
demek plateskizlar buaksam is cikisi pilatese basliyorum bakalim 17.15-18.15 arasi is yerinin sporsalonunda:)
bu arada hemen söylim acik kendimi övimmm Sabah tartida yine eski kiloma kavustum eger bozmassam cumaya güzel bir incelme basarmis olurum... ama kendimi taniyosamda kesin anca korumayi basaririm
Yaparsın kilon boyun iyi ilk hafta zprlansa da sonra iyi yapmaya baslayacaksin. Gecmisinde varmis ne guzel. tas fibi olcaksinnay kiz vallah bende yapabilcemmi hic bilmiyorum ki cok zor hareketleri maf oluodum bi on sene öncemi ne gitmisligim var iki yil Kadar
maaleseff uyku haramuyutmuyo mu minnoş
artık okula başlayınca fln anca uyuruz he
cocuktan sonra beslenmene dikkat ettinmi gider sakin stres yapma.demek platesbende baslıcam 3 ay bi geçsinde
cocuk oldktan sonra zaten anca at gibi koşasam gider kilolar diger türlü zor
dayanırsııınnmaaleseff uyku haram
o kadar dayanabilirmiyim bilmiyrm
hamile platesiiiicocuktan sonra beslenmene dikkat ettinmi gider sakin stres yapma.
birde benimkiler duysan ohaaaa dersin bana neyse tek manyak ben değilim biraz rahatladımmalesef öyle canim, ben kafamda kurtuklarimi birine anlatmaya kalksam der herhalde bu kiz nebicim bi manyakcok sacma düsüncelere kapilip günlerimi maf ettigim cok olmustur
heeeeegörmemisim canım videolar geç yükleniyo benim pcmde
neeey ne dedin 45 mi
Pilates yapmam diyosan bile kesinlikle hamile yogasi yap nefes cok onemli dogumun zor olmazdayanırsııınnbk maşallahın avr aslanım kocum benim kim tutar seni
hamile platesiiiiherkes cook öneriyo am yazın belki yürüyüşe alıştırabilirsem eşimi gerek kalmaz cıkarız her akşam
Pilates yapmam diyosan bile kesinlikle hamile yogasi yap nefes cok onemli dogumun zor olmaz
Hic kilo
Yoh yapmadim ve 12 saat sanci icinde kivrandimkız yoga da bardaj kurunca bni kim kaldırcak sonradu bakim arastıraym ben bi sen yaptn mı hiç bişeyler öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?