Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede dogru değil ne kadar sağlıklı olabilir ki hasta olmamıstır umarım ama belkide yeni üye ödem atmıştr o da olabilir veya kalıcı kilo değilse hemen gitmişte olabilir
gece kalkıp spor yapmış karıştırmıyorsam kişiyi .saçmalamış resmen

Biraktim deme cok emek veriyoruz kolay degil ac ac gezmek emegime yazik de boyle düşün az ye kuzum verdigimiz kilolar oturmadigindan hizla çıkıyoruz en azindan sabit tut
sabit tutarım sanırım spor yapmaya karar verdim kendimi boş hissediyorum

senin neden Moralin bozuldu tatlim ya
bombo. hissediyorum kendimi kuzum

HİÇ modd değilim dikkat ediyorum ama hrşeyden az az yeyerek ne kadar verirsem verecem

Bukisim bende kendim yapiyodum ama kizlarla ayni videoyu yapalim dedik herkes sirayla atiyodu ondan kiz ben bu videoyla topladım karnimi biliyon mu surekli bunu yapiyodum gercekten guzel bugun de bunu yapalim o zamn
he tamam canim ok ozaman bunu yapalim vallah ben cok zorlandim bununla ve kadin bide sonunda dioya bunu üc defa tekrar edin günde o an yere yikildim resmen bidefa yapamadim üc defa nasil yapim

poncikbirgelincik sana w.uptan atarım akşam . burda video bu videodaki hareketleri bende salona giderken yapıyordum mevde de ara ara yapıyorum özellik yukarı iterken beli alt karın süper çalışıyor . bunu yapalım birkç gün sonra değiştirelim sizce kızlr SekerPancarii UMEYYE @Bir garip poncikbirgelincik munter orkide1453
niye kuzum ya tam olarakseni böyle hissetiren ne?
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte

hangi videodan bahsediyosunuzzz SekerPancarii
SchonerDuft senın attıgın 8 dk lık olan karın videosu mu yoooksa
yıkarda etiket yaptım

Gunleri ayarlamah onemli demehhi. Hah iyi bari coh yime daha senden beslenmiyo bebeh 3 ay kilo almamaya calis kac kilosun 3 ay sonra hamile pilatesi yapsana daktırına sorup dogumun kolay olur
Sana guvendim ve gara sacima döndüm
ay cvp veremedim şekerleme yapıyodum
almamaya calışıyom kuzu ekmek pek yemiyom fln ama 60oldm yani

kaptinn nasilsinn guzel hamissss
iyiyim bebeğiiim uyku sorunu hariç hiç derdim kalmadı şükür sen nasılsın

Sen kac kgsun simdi kuzu hamilekigin tadini cikar
60kg oldm 59 dum hatta 58e düşmüştüm

gece kalkıp spor yapmış karıştırmıyorsam kişiyi .saçmalamış resmen
biz gündüz yapamazken

olur bence ben o attıgını yapıyorum 2 gündür heryerim ağrıyor sen ne atarsan onu yaparım kuzum

hangi videodan bahsediyosunuzzz SekerPancarii
SchonerDuft senın attıgın 8 dk lık olan karın videosu mu yoooksa
benim atigim canim:)
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte
cok iyi anliyorum canim banada oluo zaman zaman, genelde mutsuz eden bi konu oldugunda yani hayatinla ilgili yoluna sokamadigin durumlar böyle yapio gibi sanki, yani en azindan bende öyle gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…