- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.361
Hayirdir ne ağrısı hastamisin regl misin..ağrılarım dışında iyiyim canım sen nasılsın :)
gece kalkıp spor yapmış karıştırmıyorsam kişiyi .saçmalamış resmenbencede dogru değil ne kadar sağlıklı olabilir ki hasta olmamıstır umarım ama belkide yeni üye ödem atmıştr o da olabilir veya kalıcı kilo değilse hemen gitmişte olabilir
sabit tutarım sanırım spor yapmaya karar verdim kendimi boş hissediyorumBiraktim deme cok emek veriyoruz kolay degil ac ac gezmek emegime yazik de boyle düşün az ye kuzum verdigimiz kilolar oturmadigindan hizla çıkıyoruz en azindan sabit tut
bombo. hissediyorum kendimi kuzumsenin neden Moralin bozuldu tatlim ya
HİÇ modd değilim dikkat ediyorum ama hrşeyden az az yeyerek ne kadar verirsem verecemSchonerDuft canım bırakma sakın yanı bıraktım deyip cikoatalara saldırma sen kilonu kendn için veriyorsun sonuçta kimse bozdun deyip sana üzülmez kafanı dağıtacak bişeyler yap normal ye sonra düzelince diyet yaparsın ben öyle çok bozdum çok pişmanım
ben ypamadım boynum kötü koluma indi ağrısı bugün iki videoyu beraber yapacam kol ve boynumun durumuna göreAbsci gizlar squat girlün karin çalışmaları beni cok sıkıyo yalitfen ondan video atmayin dun 10 dk karin çalıştırdı 4 haraket yaptik hareket az ama uzun sürüyo sıkıyo insani bugun sıra kimde dün yaptiniz mi siz
SchonerDuft munter @Bir garip Buki_89 orkide1453 UMEYYE baska kimleg vardi
he tamam canim ok ozaman bunu yapalim vallah ben cok zorlandim bununla ve kadin bide sonunda dioya bunu üc defa tekrar edin günde o an yere yikildim resmenBukisim bende kendim yapiyodum ama kizlarla ayni videoyu yapalim dedik herkes sirayla atiyodu ondankiz ben bu videoyla topladım karnimi biliyon mu surekli bunu yapiyodum gercekten guzel bugun de bunu yapalim o zamn
spor yaptımda onun ağrıları canımHayirdir ne ağrısı hastamisin regl misin..
niye kuzum yabombo. hissediyorum kendimi kuzum
he tamam canim ok ozaman bunu yapalim vallah ben cok zorlandim bununla ve kadin bide sonunda dioya bunu üc defa tekrar edin günde o an yere yikildim resmenbidefa yapamadim üc defa nasil yapim
ben cok iyi yaoamiyorum ama denerim cnm
ben yaptim canim, ama ben kendi kafama göre takiliom vallah cünkiii pilatesde ögrendigim hareketler vardi onlari uyguluom cokda ise yario vallah... dün ama bi video buldum o cok asiri zor becerebilirseniz ama acayip etkili
acilirsa bi bakin ] SchonerDuft ] munter ] orkide1453 ]@Bir garip UMEYYE
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işteniye kuzum yatam olarakseni böyle hissetiren ne?
yıkarda etiket yaptımhangi videodan bahsediyosunuzzzSekerPancarii
SchonerDuft senın attıgın 8 dk lık olan karın videosu mu yoooksa
ay cvp veremedim şekerleme yapıyodumGunleri ayarlamah onemli demehhi. Hah iyi bari coh yime daha senden beslenmiyo bebeh 3 ay kilo almamaya calis kac kilosun 3 ay sonra hamile pilatesi yapsana daktırına sorup dogumun kolay olur
Sana guvendim ve gara sacima döndüm
iyiyim bebeğiiim uyku sorunu hariç hiç derdim kalmadı şükür
60kg oldm 59 dum hatta 58e düşmüştümSen kac kgsun simdi kuzu hamilekigin tadini cikar
biz gündüz yapamazkengece kalkıp spor yapmış karıştırmıyorsam kişiyi .saçmalamış resmen
olur bence ben o attıgını yapıyorum 2 gündür heryerim ağrıyorponcikbirgelincik sana w.uptan atarım akşam . burda video bu videodaki hareketleri bende salona giderken yapıyordum mevde de ara ara yapıyorum özellik yukarı iterken beli alt karın süper çalışıyor . bunu yapalım birkç gün sonra değiştirelim sizce kızlr SekerPancarii UMEYYE @Bir garip poncikbirgelincik munter orkide1453
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte
yıkarda etiket yaptım
Kızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelliUMEYYE canım nerdesin
diyet bozmuyorsan daha gider bi anda200 gr verdim sadecespora gidemiyorum off
ayy daha kalcaklar mıKızlar beni etiketlemişiniz misafirim var 3 gündür. Ben terelelligiremiyorumda inşallah sizde herşey yolundadır. Çoluk çocukla oynatmaya az kaldı
Misafirim var kuzum giremiyorum onlarla ilgilenmekten. Bu hafta beni idare ediverin gari. Özledim hepinizi
Bilmiyorumki kuzum 1 haftadır bekliyordum gelecekler diye. Onlar gelecek diye kendi ailem gelemedi kaç gündür.ayy daha kalcaklar mı
benim atigim canim:)hangi videodan bahsediyosunuzzzSekerPancarii
SchonerDuft senın attıgın 8 dk lık olan karın videosu mu yoooksa
cok iyi anliyorum canim banada oluo zaman zaman, genelde mutsuz eden bi konu oldugunda yani hayatinla ilgili yoluna sokamadigin durumlar böyle yapio gibi sanki, yani en azindan bende öyle gibi geliobilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?