- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.401
Hic kiloahahhahah
tahımdaahilerin gözü dağdi zaar ama dönüşüm mohteşem olacahEki Görüntüle 2103950 möhüm olan cuma günü
Reglden dolayi aksaklıklar olmus olabilir 55 kiloya çıkmış da olabilirim ama geri 53 e inmicem anlamina gelmez busen yine de fazla dillendirme bu olay aramizda galsin
Olur kuzum bazi hareketleri tam yapamadim bunu kolayca yapana kadar degistirmeyelim istersenizponcikbirgelincik sana w.uptan atarım akşam . burda video bu videodaki hareketleri bende salona giderken yapıyordum mevde de ara ara yapıyorum özellik yukarı iterken beli alt karın süper çalışıyor . bunu yapalım birkç gün sonra değiştirelim sizce kızlr SekerPancarii @UMEYYE @Bir garip poncikbirgelincik @munter @orkide1453
bilmiyorum kenara sıkışmış hissettiğimden olabilir ama sebeb bilemiyorum işte
yıkarda etiket yaptım
teşekkür ederim güzel moralYoh yapmadim ve 12 saat sanci icinde kivrandimo yuzden sen yap iste
Ahahahahahabahahahahahahhahahhahaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
55 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam da miu hapiste eriyorkentamamen aramızda hem ben seni tutuyorum ki
Ölüyom sandim o dereceteşekkür ederim güzel moral
yataymda bende bari bnm de o kdar cok gtsinÖlüyom sandim o dereceben ettim sen etme ben 9 ay yan gelip yattim dogumdan sonra 12 kilo odem gitti sen düşün ne kadar sismisim 84 le girdim 3 gun sonra 72 ydim
O kadar cok genisleyim diyosunyataymda bende bari bnm de o kdar cok gtsin(mantıga bak)
ahahaha aynen yanliz olmamak güzel sey:)birde benimkiler duysan ohaaaa dersin bana neyse tek manyak ben değilim biraz rahatladım
yok genişlemiyeyim mesela 65 te kalaym ama dogumdan sonra 12 kg gitsin 53e düşeyim nasıl fikirO kadar cok genisleyim diyosun
evet canikomm ay basla vallah hamileyken spor yapinca hem dogum daha kolay oluomus:)demek platesbende baslıcam 3 ay bi geçsinde
cocuk oldktan sonra zaten anca at gibi koşasam gider kilolar diger türlü zor
uyar bana hepsini kaliteli şekilde 5 kere yapabiliyorum alışırsak 20 olur sanırımOlur kuzum bazi hareketleri tam yapamadim bunu kolayca yapana kadar degistirmeyelim isterseniz
Evde takilmayi daha çok seviyor kuzum hep dışarda olduğu için evi ozliyor ben de hep evde olduğum için dışarı çıkmak istiyorum.peki para harcamadan gezmelere gitseniz onlara ne dio?
bir ara manyak düşüncelerini dinlemek isterim bakalım hangisi daha manyakahahaha aynen yanliz olmamak güzel sey:)
birde benimkiler duysan ohaaaa dersin bana neyse tek manyak ben değilim biraz rahatladım
heeeee
erkekler zaten genelde gezmeyi sevmio galiba bana kalsa ben hergün cikar carisi falan dolasir öyle eve gelirim ama öyle yapsam kesin benimki cildirir:)Evde takilmayi daha çok seviyor kuzum hep dışarda olduğu için evi ozliyor ben de hep evde olduğum için dışarı çıkmak istiyorum.
Çocuklada soğukta tek zor oluyor yoksa kendi başımin çaresine bakarım da yazı beklicem artik
akşam konuşalım bu konuyusen inandırıdn yani kendini buna
sen bi başlada bakim sen devam etttiremezsen ben hiçe ttirememevet canikomm ay basla vallah hamileyken spor yapinca hem dogum daha kolay oluomus:)
ahahaha tamam aksam ne durumda olcam bakalimsen bi başlada bakim sen devam etttiremezsen ben hiçe ttiremem
evet bende seninkileri bi cok merak ettimbir ara manyak düşüncelerini dinlemek isterim bakalım hangisi daha manyak
benimkiler delirtecek cinstenevet bende seninkileri bi cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?