- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.801
iyidir umarım daha randevuma 5 gün varIyı cnm yogun
Bebıs nasıl
Çalışıyormuşun
sağol kuzuummsana da geçmiş olsun
güzel menün kilonu merak ediyorum haftaya yarışalımDün menumu yszmayi unutmuşum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
Ara
1 bardak süt
Öğle
1 muz
Akşam
3 yk Kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak süt
Güzel menüDün menumu yszmayi unutmuşum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim peynir
Ara
1 bardak süt
Öğle
1 muz
Akşam
3 yk Kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak süt
Diğer hafta bu kadar çok veremem ki kilo koruyacağımmı bu sefergüzel menün kilonu merak ediyorum haftaya yarışalım
verirsin bence bozma bak buraya kadar geldin sporu da yap en az bir daha gider ama bozma sakın inan buralar cok önemliDiğer hafta bu kadar çok veremem ki kilo koruyacağımmı bu sefer
favelayndan alıntılasaydın o da bildirim yapmıştı14. TAKİM 555. ETAP*** yedincisi
Bir garip (49,2///%)
Favelayn (64////%)
munter (67.6///%)
UMEYYE(67.6/66.9/0.7/1.03%)
orkide1453 (62.4/61.9/0.5/1.25/%)
Mavi boncukkk (70.6///%) hamilelik nedeniyle 514. etapta izne ayrıldı yüzdesi 41e bölündü
14. Takim ortalamasi: %
14. TAKİM 555. ETAP*** yedincisi
Bir garip (49,2///%)
Favelayn (64/,60.6/3.7/5.31/%)
munter (67.6///%)
UMEYYE(67.6///%)
Mavi boncukkk (70.6///%) hamilelik nedeniyle 514. etapta izne ayrıldı yüzdesi 41e bölündü
Ya kuzum bir hafta daha dayanamam buna :))verirsin bence bozma bak buraya kadar geldin sporu da yap en az bir daha gider ama bozma sakın inan buralar cok önemli
tebrik ederim valla ya beniöm üstüme 60ı gördün off off14. TAKİM 555. ETAP*** yedincisi
Bir garip (49,2///%)
Favelayn (64/,60.6/3.7/5.31/%)
munter (67.6///%)
UMEYYE(67.6///%)
Tesekkur ederimmmtebrik ediyorum bravooooo bravoooo
Sıra 50 lerde kuzu birlikte gorucez onları da :)))tebrik ederim valla ya beniöm üstüme 60ı gördün off off
valla daysansan 59u görcen bak ben 3gün şeker pancarının listesini yaptım gitmedi al ver al ver vücut direndi eksiye geçmişken burayı değerlendir derim haftaya bunun üstüne alırsan kötü olur bi haftacık daha dayan meyve filan ekle sabahları ne bileyim yap bişelerYa kuzum bir hafta daha dayanamam buna :))
Denerim belki kuzum bilmiyorum ki ya korumaya alırım ya da dedigin gibi yaparimvalla daysansan 59u görcen bak ben 3gün şeker pancarının listesini yaptım gitmedi al ver al ver vücut direndi eksiye geçmişken burayı değerlendir derim haftaya bunun üstüne alırsan kötü olur bi haftacık daha dayan meyve filan ekle sabahları ne bileyim yap bişeler
senin haftaya cok dikkat etmen gerekio kuzum, birden verdigin icin almanda cok kolay olur,... sabitlemeye bak bence kesinlikle haftaya yarim kilo bile versen iyi bence yeterki alma cünki almaya baslarsan fazlasiyla geri Döner su mesur yo-yo etksi:)Denerim belki kuzum bilmiyorum ki ya korumaya alırım ya da dedigin gibi yaparim
Kuzum sen hamilemisin? Bebeğin vardı sanki.01 subat menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 yk tulum peynir
1 tk kahvaltilik sos
Sekersiz cay
1 dl ekmek
Ara sut rezene cay
Ara 1 bardak sekersiz komposto
Oglen
Salata fazlaca
Has.tavuk
Aksam
Tavuk suyu corba
Salata
Ara sekersiz cay 15 falan minik kuru uzum
Su 3 litre falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?