- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.941
Teşekkür ederim balimm benimm
İnşallah bırakmaz seninki daha küçük ama benimki beni rezil ediyor. Milletin ortasında göğsüme yapışıp memeeeee diye ağlıyor
he calla calarikfakirligin gozu cigsinn
ayt bunlar ne hos emojiiibizim neden yokki
emiyorsa emzir ne guzel anne sutu gibisi var mibenimki cok kucuk agliyor surekli emmek istemiyor cok mutsuzum
afiyet olsun cnm menu hafif cikolata da hak etmissin
Aynen canim cok istiyorim ama korkuyorim da cok acikir miyim diye bakalim 1 hafta deneyeyim gruba girdim gireli neler denedim olmadi hic olmazsa aksam yemegi iyi yiyip spora enerjim olsunCanım dayanırsın neden korkuyorsun sadece ilk iki gün biraz zorlanırsın o kadar.... hem beşe kadar aç durmana gerek yok 12-1 gibi yoğurt ve meyve ile ara öğün tarzı bişey yaparsın süper olurbu hafta böyle dene bakalım
Tebrik ederim canim masallah belliydi derece alacagin cok iyi insallah takim olarak haftaya da basarili oluruzTeşekkür ederim balimm benimm
Tamam canım
Canım azmin elinden ne kurtulmuş biraz irade biraz azim Allahım bize yardım et kurtar yağlarımızdan AminAynen canim cok istiyorim ama korkuyorim da cok acikir miyim diye bakalim 1 hafta deneyeyim gruba girdim gireli neler denedim olmadi hic olmazsa aksam yemegi iyi yiyip spora enerjim olsun
Canim katkin olmaz olur mu hep burdasın bizimle kilon da cok iyi bence oralarda zor artik insallah istedigin kiloya ulasirsin kisa zamanlaTakım olarak ta üçüncüyüz benim bi katkım yok ama olsun tebrik ederim hepinizi
ay 3 ks plcak o23 YK yoğurt mu
hic yapmadm cnm bir sey doyemeyecegim ama vucudunu sasirtmak iyi gelebilir.Arkadaslar karatay tarzi denemek istiyorum ama 7 de kahvalti yapinca korkuyorum 5e kadar dayanamazsam diye ne yapsam bilemedim iki haftadır az yememe ragmen gitmiyor inat etti kilolarim ramazanda vermistim onun mantığında 16 saat yemedigim icin verdigimi düşünüyorum
ins cnm. oy yerim onuu cocuk o biz millet olarak anlayisli olabilsek bu sorunlar olmaz. anne olarak emzirmeye cekiniyor insan yaİnşallah bırakmaz seninki daha küçük ama benimki beni rezil ediyor. Milletin ortasında göğsüme yapışıp memeeeee diye ağlıyor
İnşallah canım Bu aralar biraz saldım reglde üstüne inşallah kısa zamanda toparlamam lazım....Canim katkin olmaz olur mu hep burdasın bizimle kilon da cok iyi bence oralarda zor artik insallah istedigin kiloya ulasirsin kisa zamanla
Akşam partide var içkiler bedava kaçırmayalım
he calla calarikfakirligin gozu cigsinn
ayt bunlar ne hos emojiiibizim neden yokki
emiyorsa emzir ne guzel anne sutu gibisi var mibenimki cok kucuk agliyor surekli emmek istemiyor cok mutsuzum
afiyet olsun cnm menu hafif cikolata da hak etmissin
İnşallah tatlimmmmTebrik ederim canim masallah belliydi derece alacagin cok iyi insallah takim olarak haftaya da basarili oluruz
Benim 110 dk tempolu yürüyüş 15dk bölgesel 15 şınav 2 dk plank 140 ip atlama vardıKızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
munter kuzum bebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
BitmeyenUmidim iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
Kafam-karisik
Hakettik bunu bizz benden size Mezdeke gelsin:))))
Kıyamamtakimizda 3. olmus yasasinn ilk 3hepimizi tebrik ediyorum. Bu hafta en az kiloyu ben vermistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?