Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah bırakmaz seninki daha küçük ama benimki beni rezil ediyor. Milletin ortasında göğsüme yapışıp memeeeee diye ağlıyor

Aynen canim cok istiyorim ama korkuyorim da cok acikir miyim diye bakalim 1 hafta deneyeyim gruba girdim gireli neler denedim olmadi hic olmazsa aksam yemegi iyi yiyip spora enerjim olsun

29Ocak-02 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:53+53+50
Favelayn:66+24
munter:20,5+26+29
orkide1453:33
tgb1907:
Buki_89:70+24+24,5+28
Toplam puan 526

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:48+43
UMEYYE:
Blacksee55:36
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60+67,5
Toplam puan 236,5

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın

23 YK yoğurt mu
ay 3 ks plcak o

hic yapmadm cnm bir sey doyemeyecegim ama vucudunu sasirtmak iyi gelebilir.

İnşallah bırakmaz seninki daha küçük ama benimki beni rezil ediyor. Milletin ortasında göğsüme yapışıp memeeeee diye ağlıyor
ins cnm. oy yerim onuu cocuk o biz millet olarak anlayisli olabilsek bu sorunlar olmaz. anne olarak emzirmeye cekiniyor insan ya

Canim katkin olmaz olur mu hep burdasın bizimle kilon da cok iyi bence oralarda zor artik insallah istedigin kiloya ulasirsin kisa zamanla
İnşallah canım Bu aralar biraz saldım reglde üstüne inşallah kısa zamanda toparlamam lazım....
Ağzıma Cıss soktuğum an eşim senin gibi sporcu biri nasıl yer bunları diye dalga geçiyor

Kızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolar tebrik ederim

Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
munter kuzum bebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907 kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen

Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
BitmeyenUmidim iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
Kafam-karisik

Akşam partide var içkiler bedava kaçırmayalım

Benim 110 dk tempolu yürüyüş 15dk bölgesel 15 şınav 2 dk plank 140 ip atlama vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…