- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.961
İnşallah yoksa birinciliği kaptırmazdım.Kızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
@Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
@munter kuzumbebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
@SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
BitmeyenUmidim iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
@Kafam-karisik
HarikasinBenim 110 dk tempolu yürüyüş 15dk bölgesel 15 şınav 2 dk plank 140 ip atlama vardı
DiyosunKıyamamben öleyim o zaman
Yalil yelil lilililliliiiii oh ooooohHakettik bunu bizz benden size Mezdeke gelsin:))))
Kuzummmm tebrik ederim seni 1.ci olmuşsunHakettik bunu bizz benden size Mezdeke gelsin:))))
Menun güzel aksamlari sebze yemeginden 8 yk yiyebilirsin bamyada sebze yemeği ya..Bugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
bir dilim beyaz peynir
3 tane zeytin
1 tatlı kaşığı kadar Kaymak
Ara öğün bir elma
Öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yaptım
Akşam
3 yemek kaşığı bamya
Bir yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Bir tabak salata
Bir tane dido Çikolata yedim kendime sözüm vardı Eğer istediğim kadar kilo verdi verirsem mükafat olarak tam bir tane çikolata yiyecektim bu hafta hak ettiğimi düşünüyorum :)
Canim.inan kalemi.bile.tutamiyodum aksam da zorla ıgneyle durdum ınsallah haftaua cok iyi yaparimKızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
@Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
@munter kuzumbebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
@SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
BitmeyenUmidim iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
@Kafam-karisik
Menun guzel kiz 23 tk suzme yogurdu nasil yedin yosa 2-3 kasikmi demek istedin.sabah
ilik limonlu su ve 1 kasik pekmez
1 kk suzme peynir
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
23 tk suzme yoğurt
ara
1 yesil elma
yarim avuc cig findik
1 bardak komposta sekersiz
aksam
1 dolu kase kavurmali sehriye corbasi
yarim kuru patlican dolma
1 kase yogurt
morallerim cok bozuk takmamaya calistikca daha da bozukdu esim bugunu hatirlamadibir de soruyor nen var diye
kendimi cikolataya aburcubura vermemek icin zor turuyorum
dizi izlerken kurabiye yerim ins cozutmam kendimi ruhen cokmus hissediyorum
4 kg almış dermişimKizlar gecen haftanin birincisine ne oldu bu hafta nasil
Uc ogun yap canim ara 4-5 saat leptinn yapmis oluyorsun ama guzel kg verdiriyor ben gecen sene karataya benzer yaptim 4-5 saat leptin kg vedimdi valla ,sonra iki ogune dusurursunArkadaslar karatay tarzi denemek istiyorum ama 7 de kahvalti yapinca korkuyorum 5e kadar dayanamazsam diye ne yapsam bilemedim iki haftadır az yememe ragmen gitmiyor inat etti kilolarim ramazanda vermistim onun mantığında 16 saat yemedigim icin verdigimi düşünüyorum
900 gr daha vermiş ve kendi isteğiyle ayrılmış.Kizlar gecen haftanin birincisine ne oldu bu hafta nasil
İnşallah canımCanim.inan kalemi.bile.tutamiyodum aksam da zorla ıgneyle durdum ınsallah haftaua cok iyi yaparim
Benim puanin biri silinmis 32 mydi unuttum ama faydasi olmaz artik29Ocak-02 Şubat spor yarışması....
BORDO ŞİŞKOLAR
Bir garip:53+53+50
Favelayn:66+24
munter:20,5+26+29
orkide1453:33
tgb1907:
Buki_89:70+24+24,5+28
Toplam puan 526
ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:48+43
UMEYYE:
Blacksee55:36
SchonerDuft:12
Kafam-karisik:
SekerPancarii: 60+67,5
Toplam puan 236,5
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu sıfır karbonhidrat beslenecek
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü
Eveeet yarışma başlasın
Canım unutmuşumdur ara sıra kontrol edip beni uyarın böyle oluncaBenim puanin biri silinmis 32 mydi unuttum ama faydasi olmaz artik
Teşekkür ederiz canımHuuu Huuu sevgili 14.Takımmmm
Derecenizi çok tebrikler canlar
Favelayn seni ayrıca tebrik ederim cnm
9.takımdan sevgilerle
Evet mesela benim 300 puanım eksikCanım unutmuşumdur ara sıra kontrol edip beni uyarın böyle olunca
Teşekkür ederizHuuu Huuu sevgili 14.Takımmmm
Derecenizi çok tebrikler canlar
Favelayn seni ayrıca tebrik ederim cnm
9.takımdan sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?