- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.981
Sagol kuzummm insallah haftaya daha cok yapcamKızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
munter kuzum bebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
@UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
@SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
@selcanmehmetcan iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
@Kafam-karisik
Hı hıEvet mesela benim 300 puanım eksik
İnşallah canımSagol kuzummm insallah haftaya daha cok yapcam
Çok aç kaldım be sistaaKuzummmm tebrik ederim seni 1.ci olmuşsun
Acıktım geri zaten keşke daha çok yiyeydimMenun güzel aksamlari sebze yemeginden 8 yk yiyebilirsin bamyada sebze yemeği ya..
Tebrik ederim sözünü tuttun afferin kiz ins güzel korursun
Teşekkür ederim tatlimmmm :)Huuu Huuu sevgili 14.Takımmmm
Derecenizi çok tebrikler canlar
Favelayn seni ayrıca tebrik ederim cnm
9.takımdan sevgilerle
Maşallah çok güzel vermişin cnmTeşekkür ederim tatlimmmm :)
yasasinnn ceza yokkkKızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
munter kuzum bebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
@UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
@SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
@selcanmehmetcan iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
@Kafam-karisik
ben sut isterim besleyicii fakirim her zaman icemiyomAkşam partide var içkiler bedava kaçırmayalım
oo naptin sen kuzu superBenim 110 dk tempolu yürüyüş 15dk bölgesel 15 şınav 2 dk plank 140 ip atlama vardı
yok kuzumm senin zorluydu bu haftan stres falan ben baslayali ilk kez bu kadar az verdim hep o dukandanKıyamamben öleyim o zaman
ohhhhh yandannnnYalil yelil lilililliliiiii oh oooooh
3 kasik yazmak istemistim cnmMenun guzel kiz 23 tk suzme yogurdu nasil yedin yosa 2-3 kasikmi demek istedin.
Esine dese bugun yıldönümü die haytirlamazlar odun onlagg :)) ben naptim anlatim sana benim dogum gununu hatirlamaz hic bi gun telini aldim alarm kurdum dogum gunu die hediye almis benimde ogun aklimdan çıkmış sonra sana hediye aldim deyince caktirmadim boynuna sarildim ayagim birini kaldirdim ayy sen dogum gununu unutmamisin dedim esimde unuturmuyum diye gurur duyuyor kendiylele ..gercektende unutuy sende bi dene gul gul oldum kiz :)))) ahaaasjjkkk
4.5 kilodan sonra 900900 gr daha vermiş ve kendi isteğiyle ayrılmış.
Alışırsın canım daha dayasasinnn ceza yokkk
tesekkur ederim canimm sayenizdee spor yapiyorum ve vucudum sanki alisti birazckk
ben sut isterim besleyicii fakirim her zaman icemiyom
oo naptin sen kuzu super
yok kuzumm senin zorluydu bu haftan stres falan ben baslayali ilk kez bu kadar az verdim hep o dukandan
ohhhhh yandannnn
3 kasik yazmak istemistim cnm
Bende bir pis huy var kendim hatirlatinca veya dusununce bir anlami kalmiyor benim icin. O yuzden hic bir sey yapmadim.
sinir oluyorum unutmalarina sanki 100 tane esleri var sanki fabrika sahibiler beyinleri doluubildigin ham okuze bagladi benimki
4.5 kilodan sonra 900be ayrilmis
ins cnmAlışırsın canım daha da
Sağlıklı kurabik yap browni yap keyifli diyetler deki tariflerden yap canımkizlar benim yarin gunum var
Sisterim benim değdi valla 3 kilo gitti bu 2 3 günde korursan süper olcak sisterim benim canım benimÇok aç kaldım be sistaa
Süt candır ya içelimyasasinnn ceza yokkk
tesekkur ederim canimm sayenizdee spor yapiyorum ve vucudum sanki alisti birazckk
ben sut isterim besleyicii fakirim her zaman icemiyom
oo naptin sen kuzu super
yok kuzumm senin zorluydu bu haftan stres falan ben baslayali ilk kez bu kadar az verdim hep o dukandan
ohhhhh yandannnn
3 kasik yazmak istemistim cnm
Bende bir pis huy var kendim hatirlatinca veya dusununce bir anlami kalmiyor benim icin. O yuzden hic bir sey yapmadim.
sinir oluyorum unutmalarina sanki 100 tane esleri var sanki fabrika sahibiler beyinleri doluubildigin ham okuze bagladi benimki
4.5 kilodan sonra 900be ayrilmis
canim ben gidecegim yapilanlari mideme indirmeyeSağlıklı kurabik yap browni yap keyifli diyetler deki tariflerden yap canım
Sisterim benim değdi valla 3 kilo gitti bu 2 3 günde korursan süper olcak sisterim benim canım benim
Süt candır ya içelim
Ya bir heves geldi yaptım keşke sirkeli yapabilsem plank yapmayı seviyorum
Tabi yani çok şey yapmadım acikcasi haşlama bugulama tarzı beslendim bır de her yemekten önce 2 bardak su içtim , acıktıkca tarçınlı süt içtim , her sabah limonlu ilik su ictjm , de bazı günler chiali yoğurt yedimMaşallah çok güzel vermişin cnm
Neler yaptığını öğrenebilirmiyim :))
chiali yogurtsana toklukverdimi bana hic vermediTabi yani çok şey yapmadım acikcasi haşlama bugulama tarzı beslendim bır de her yemekten önce 2 bardak su içtim , acıktıkca tarçınlı süt içtim , her sabah limonlu ilik su ictjm , de bazı günler chiali yoğurt yedim
Verdi kuzum nasıl hazırlıyosun yapınca biraz beklemen lazım kıvamını değiştiriyor yoğurdun hemen yememek lazjmchiali yogurtsana toklukverdimi bana hic vermedi
İnşallah sistalarin gülü *)Sisterim benim değdi valla 3 kilo gitti bu 2 3 günde korursan süper olcak sisterim benim canım benim
Süt candır ya içelim
Ya bir heves geldi yaptım keşke sirkeli yapabilsem plank yapmayı seviyorum
aksamdan 1 kase yogurda 1 yk koyup karıştırıyorum. Sabah gun icinde yiyorum ayse tolganin tarifi cok leziz oluyor severek tuketiyorumVerdi kuzum nasıl hazırlıyosun yapınca biraz beklemen lazım kıvamını değiştiriyor yoğurdun hemen yememek lazjm
Insallah canim bugun basliyorum karatay tarzinaUc ogun yap canim ara 4-5 saat leptinn yapmis oluyorsun ama guzel kg verdiriyor ben gecen sene karataya benzer yaptim 4-5 saat leptin kg vedimdi valla ,sonra iki ogune dusurursun
Kek haric güzel olmus02 subat menum
Sabah
Tereyagda yumurta
1 yk kahvaltilik sos
1 yk tulum pey.
1 dl ekmek
Sekersiz cay
Oglen
1 dl kek
3 kasik kisir
Sekersiz cay
Aksam
Kucuk bi parca snitzel
Salata
Aralarda 1 bardak komposto 1 bardak rezene su ve sekersiz cay
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?