Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol kuzummm insallah haftaya daha cok yapcam

yasasinnn ceza yokkk
tesekkur ederim canimm sayenizdee spor yapiyorum ve vucudum sanki alisti birazckk

Akşam partide var içkiler bedava kaçırmayalım
ben sut isterim besleyicii fakirim her zaman icemiyom

Benim 110 dk tempolu yürüyüş 15dk bölgesel 15 şınav 2 dk plank 140 ip atlama vardı
oo naptin sen kuzu super

Kıyamam ben öleyim o zaman
yok kuzumm senin zorluydu bu haftan stres falan ben baslayali ilk kez bu kadar az verdim hep o dukandan
Yalil yelil lilililliliiiii oh oooooh
ohhhhh yandannnn
3 kasik yazmak istemistim cnm

Bende bir pis huy var kendim hatirlatinca veya dusununce bir anlami kalmiyor benim icin. O yuzden hic bir sey yapmadim.
sinir oluyorum unutmalarina sanki 100 tane esleri var sanki fabrika sahibiler beyinleri doluu bildigin ham okuze bagladi benimki

900 gr daha vermiş ve kendi isteğiyle ayrılmış.
4.5 kilodan sonra 900 be ayrilmis

Alışırsın canım daha da

Çok aç kaldım be sistaa
Sisterim benim değdi valla 3 kilo gitti bu 2 3 günde korursan süper olcak sisterim benim canım benim

Süt candır ya içelim
Ya bir heves geldi yaptım keşke sirkeli yapabilsem plank yapmayı seviyorum

Sağlıklı kurabik yap browni yap keyifli diyetler deki tariflerden yap canım
canim ben gidecegim yapilanlari mideme indirmeye

Sisterim benim değdi valla 3 kilo gitti bu 2 3 günde korursan süper olcak sisterim benim canım benim

Süt candır ya içelim
Ya bir heves geldi yaptım keşke sirkeli yapabilsem plank yapmayı seviyorum

keske ya aslinda spor yapinca insan mutlu oluyor ama iste totoyu kaldrp yapmk skinti
plank i max kac saniye yapabiliyrsn diblenmedeb tek seferde

Maşallah çok güzel vermişin cnm
Neler yaptığını öğrenebilirmiyim :))
Tabi yani çok şey yapmadım acikcasi haşlama bugulama tarzı beslendim bır de her yemekten önce 2 bardak su içtim , acıktıkca tarçınlı süt içtim , her sabah limonlu ilik su ictjm , de bazı günler chiali yoğurt yedim

chiali yogurtsana toklukverdimi bana hic vermedi

Verdi kuzum nasıl hazırlıyosun yapınca biraz beklemen lazım kıvamını değiştiriyor yoğurdun hemen yememek lazjm
aksamdan 1 kase yogurda 1 yk koyup karıştırıyorum. Sabah gun icinde yiyorum ayse tolganin tarifi cok leziz oluyor severek tuketiyorum

02 subat menum
Sabah
Tereyagda yumurta
1 yk kahvaltilik sos
1 yk tulum pey.
1 dl ekmek
Sekersiz cay
Oglen
1 dl kek
3 kasik kisir
Sekersiz cay
Aksam
Kucuk bi parca snitzel
Salata
Aralarda 1 bardak komposto 1 bardak rezene su ve sekersiz cay
Su 2 litre
Kek haric güzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…