Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah 10.30 kahvalti
Yagda yumurta
1 parca peynir
7 adet zeytin
Marul ve maydoniz
Badem ve ceviz

Aksam
Zeytinyagki brokoli haslama ustu sarimsakli yogurt
Hamsi buğulama
Yesillik
Bol su ve yatmadan keten tohumli su icicem islattim sabah da icicem
Gayet güzel canım afiyet olsun bol eksi getirsin

Cok iyi canım 1 kurabikden fazlasi yoh temem misütün ceker diye o da

Tabi canım bilirim o karşı dükkândaki tatlıcıyla dönerciyi görünce hiç iç geçirmiyosun.
Valla künefe aseriyorum ama yemicem dedim pazar günü ya da cumaertesi günü yarım porsiyon sireli börek yarım porsiyon künefe tam porsiyon bumbar yicem

Ayy öyle olduğunda uyutmazsan olmuyor mu sana da zor olur. Atmıştım mezroyu alacam unutmazsam

Kiz yine mi ay napcaz biz bu son 3 5 kilolari yaa
Evet ama bu sefer yaparım geçen sefer zaten protein ağırlıklı gitmiştim Üstüne dukan gelince olmamıştı. 71 il3 başladım bakalım 69u görecek miyim

Kuzum salonda devam edeceksen spora ağirlik ve sıkılaştırıcı egzersizler yapma bence koşu bandi eliptik gibi aletlerle yap sporunu kilonu ver sonra sıkılaştırıcı egzersizlere geçersin bence
Tamam canım öyle yaparım inşallah.

Kurabiklerin olmasa daha cok vercen bence

normalde esim bakiyor ben spor yaparken o aksaam cok yorgundu bende spor yaomak isteyince boyle olduu
bak atmasaydin kullanirdin

Afiyet olsun güzel menü

normalde esim bakiyor ben spor yaparken o aksaam cok yorgundu bende spor yaomak isteyince boyle olduu
bak atmasaydin kullanirdin
Kızın sana demiş ki annecim spor yaptirmicam bugün sana sen ısrar ile yapmışsın ...
Aman incelediğim bariz belli ki pantolondan ölçerim gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…