- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.261
Cici kuş cici kuş
Gayet güzel canım afiyet olsun bol eksi getirsinSabah 10.30 kahvalti
Yagda yumurta
1 parca peynir
7 adet zeytin
Marul ve maydoniz
Badem ve ceviz
Aksam
Zeytinyagki brokoli haslama ustu sarimsakli yogurt
Hamsi buğulama
Yesillik
Bol su ve yatmadan keten tohumli su icicem islattim sabah da icicem
Her ay ölç harika olacuhh yazasag ol cnmmm hepinizin sayesindeee cok sevincliyim vallaaa
Ahahahahahahahh
olcecegimm acaippp gaza geldimmmHer ay ölç harika olacuhh yaza
Cok iyi canım 1 kurabikden fazlasi yoh temem misabah
limonlu ilik su 1 yk pekmez
1.5 sahanda yumurta 1 yk kavurma ile
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck kaymak ve recel
3 zeytin
ara
1 buyuk kupa tarcinli sut
yarim avuc cig findik
aksam
1 dolu kase yayla corbasi
izgara tavuk 6 parca
salata
dizi izlerken 1 kurabik yerim
Karşılığını aldıkça daha cok hirslaniyo insan dimiolcecegimm acaippp gaza geldimmm
yok tabi cnm 1 tanecikk oda 45 kiloyum das gibiyim ondan yohsaam agzima surmem bilirsinnCok iyi canım 1 kurabikden fazlasi yoh temem misütün ceker diye o da
kesinlikle bir de 1 cm falan incelmisimdir ins diye dusunuyprdum 4 cm gorunce ben böyleKarşılığını aldıkça daha cok hirslaniyo insan dimi
Valla künefe aseriyorum ama yemicem dedim pazar günü ya da cumaertesi günü yarım porsiyon sireli börek yarım porsiyon künefe tam porsiyon bumbar yicemTabi canım bilirim o karşı dükkândaki tatlıcıyla dönerciyi görünce hiç iç geçirmiyosun.
Ayy öyle olduğunda uyutmazsan olmuyor mu sana da zor olur. Atmıştım mezroyuins cnm sende cok iyi gidiyorsun 7 leri gor bak hemen yetiseceksin bizi
pro kac para kiz alayim saa
mezrin nasil yokhemen al merak ediyorim
burasi sayesinde bende bu kadar yapabildim. Kizim bir duzene girs3 daha iyi yapacagim inanirmisin gecen aksam yatim saatlik uykusunda 3 kez uyandi spordan sogudum resmeb
bende hatirlamiyrm cnm yaa
simdi kac kalcan benim 105 yakindik sanki bir belde ben daha azdim gogustede sen
EvetKiz yine miay napcaz biz bu son 3 5 kilolari yaa
Tamam canım öyle yaparım inşallah.Kuzum salonda devam edeceksen spora ağirlik ve sıkılaştırıcı egzersizler yapma bence koşu bandi eliptik gibi aletlerle yap sporunu kilonu ver sonra sıkılaştırıcı egzersizlere geçersin bence
cok hafif olmus yarin arti olmazsin diye dusunuyrm cnm
yogurt benim esimde de uyku yapiyor
evett oyleyiz hep guzeliz hep inceyiz
ay benimde aklima geldi
oh mis cok guzel menun cnm
Kurabiklerin olmasa daha cok vercen bencesabah
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck kaymak ve recel
3 zeytin
ara
yarim avuc cig findik
aksam
izgara tavuk 6 parca
salata
Teşekkür ederimGuzellllmuhallebiyi az yimisin aksam da hafif begendim afiyet olsun canim
normalde esim bakiyor ben spor yaparken o aksaam cok yorgundu bende spor yaomak isteyince boyle olduuValla künefe aseriyorum ama yemicem dedim pazar günü ya da cumaertesi günü yarım porsiyon sireli börek yarım porsiyon künefe tam porsiyon bumbar yicem
Ayy öyle olduğunda uyutmazsan olmuyor mu sana da zor olur. Atmıştım mezroyualacam unutmazsam
Evetama bu sefer yaparım geçen sefer zaten protein ağırlıklı gitmiştim Üstüne dukan gelince olmamıştı. 71 il3 başladım bakalım 69u görecek miyim
Afiyet olsun güzel menüsabah
1 kk suzme peynir
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck kaymak ve recel
3 zeytin
ara
yarim avuc cig findik
aksam
izgara tavuk 6 parca
salata
dukan denedim veremedim bence beni kurabik zayiflatiyorKurabiklerin olmasa daha cok vercen bence
sag ol cnmmAfiyet olsun güzel menü
Hafi insallah emziriyordun degil mi bebis icin olsu odukan denedim veremedim bence beni kurabik zayiflatiyor
Kızın sana demiş ki annecim spor yaptirmicam bugün sana sen ısrar ile yapmışsınnormalde esim bakiyor ben spor yaparken o aksaam cok yorgundu bende spor yaomak isteyince boyle olduu
bak atmasaydin kullanirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?