- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.221
Valla harikasin kiz kg bayiliruim ins bende duserim senin kg na04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
kizlar
SchonerDuft @kaptinn @SekerPancarii Luluuu94 BitmeyenUmidim Favelayn orkide1453 @tgb1907
Bende pro olmak istiyorumpro uyelerin emojileri daha mi farkli
Burdan biri ile paslaş biz poncik ile paylaşıyoruz arada fbtan onun sayesinde fazla yaptım sporu ..ben demiatim ya bir program indirdim onunla yapabildim diger turlu kendim yapamiyorum skiliyorum.simdi ya yine onunla devam ederim ya da baska oyle program bulurum onlara ek karin falan calisirim gerci skiliyorum onlardan .
sende bir olcesene kendini sen benden incesindir belkide cok merak ettim simdi.
ins bu defa istedigin kiloyu verirsin kuzum regl falan odemli vucut bu hafta iyi gider ins
Hee ye ye karbonhidratları sonra detoks yap aynı ben gibi ya benim canım hiç istemiyor karbonhidrat niye siz böyle duskunsunuzKarbonhidrat tükettimama perşembe detoks yapmıştım. Yoksa fazla çıkardım.
Tabi canım bilirim o karşı dükkândaki tatlıcıyla dönerciyi görünce hiç iç geçirmiyosun.Bende pro olmak istiyorum
Burdan biri ile paslaş biz poncik ile paylaşıyoruz arada fbtan onun sayesinde fazla yaptım sporu ..
Bende mezro yok ki alayım bugün ama benim göbek yağlı
Hee ye ye karbonhidratları sonra detoks yap aynı ben gibi ya benim canım hiç istemiyor karbonhidrat niye siz böyle duskunsunuz
Yaa direnç mi gösteriyor acaba vücudunYapıyorum canım ya kilo veriyorum ama göstermiş olduğum performansı başkası gösterse daha çok verirdi demek istiyorum.
ins cnm sende cok iyi gidiyorsun 7 leri gor bak hemen yetiseceksin biziValla harikasin kiz kg bayiliruim ins bende duserim senin kg na
pro kac para kiz alayim saaBende pro olmak istiyorum
Burdan biri ile paslaş biz poncik ile paylaşıyoruz arada fbtan onun sayesinde fazla yaptım sporu ..
Bende mezro yok ki alayım bugün ama benim göbek yağlı
Hee ye ye karbonhidratları sonra detoks yap aynı ben gibi ya benim canım hiç istemiyor karbonhidrat niye siz böyle duskunsunuz
bende hatirlamiyrm cnm yaamunter Göğüs aynı canım yaa kalçayı hatırlamıyorum kaç demiştim.
Süpersin kuzum04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
kizlar
SchonerDuft @kaptinn @SekerPancarii Luluuu94 BitmeyenUmidim Favelayn orkide1453 @tgb1907
Süpersin kuzum
Belkide yaaYaa direnç mi gösteriyor acaba vücudun
Tebrikler göbek çok farkediyor demi04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
kizlar
en cok bel fark etmis gobegi olcmemistim basen bel gogus aslinda kol bacak kobek baksam iyi olurduTebrikler göbek çok farkediyor demi
Bosver belin incelmesi cok onemki kalinlastikca sıkıntı çünkü 80i gecmesin doyorlar ya kilo verdikçe inceldikce sağlıklı hale gelicez bende de kilo eksilmiyir ama incelme var subatin ortalarina digru bi daha olcecemen cok bel fark etmis gobegi olcmemistim basen bel gogus aslinda kol bacak kobek baksam iyi olurdu
Güzel canım afiyet olsunMenüm
Sabah
1 domates
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6-7 siyah zeytin
Biraz maydanoz ve nane
2 kırmızı biber
Ara
1 muz
4çay kaşığı kazandibi
Akşam
2 közlenmiş yoğurtlu patlıcan
1 kase şehriyeli domatesli çorba
Bol su inşallah yarın yine fazla çıkmam
Tatli istahini açmasın dikkat et canim su ic bol bol menun güzelMenüm
Sabah
1 domates
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6-7 siyah zeytin
Biraz maydanoz ve nane
2 kırmızı biber
Ara
1 muz
4çay kaşığı kazandibi
Akşam
2 közlenmiş yoğurtlu patlıcan
1 kase şehriyeli domatesli çorba
Bol su inşallah yarın yine fazla çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?