Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

pro uyelerin emojileri daha mi farkli
Bende pro olmak istiyorum

Burdan biri ile paslaş biz poncik ile paylaşıyoruz arada fbtan onun sayesinde fazla yaptım sporu ..
Bende mezro yok ki alayım bugün ama benim göbek yağlı

Karbonhidrat tükettim ama perşembe detoks yapmıştım. Yoksa fazla çıkardım.
Hee ye ye karbonhidratları sonra detoks yap aynı ben gibi ya benim canım hiç istemiyor karbonhidrat niye siz böyle duskunsunuz

Tabi canım bilirim o karşı dükkândaki tatlıcıyla dönerciyi görünce hiç iç geçirmiyosun.

Valla harikasin kiz kg bayiliruim ins bende duserim senin kg na
ins cnm sende cok iyi gidiyorsun 7 leri gor bak hemen yetiseceksin bizi

pro kac para kiz alayim saa

mezrin nasil yok hemen al merak ediyorim
burasi sayesinde bende bu kadar yapabildim. Kizim bir duzene girs3 daha iyi yapacagim inanirmisin gecen aksam yatim saatlik uykusunda 3 kez uyandi spordan sogudum resmeb

munter Göğüs aynı canım yaa kalçayı hatırlamıyorum kaç demiştim.
bende hatirlamiyrm cnm yaa
simdi kac kalcan benim 105 yakindik sanki bir belde ben daha azdim gogustede sen

en cok bel fark etmis gobegi olcmemistim basen bel gogus aslinda kol bacak kobek baksam iyi olurdu
Bosver belin incelmesi cok onemki kalinlastikca sıkıntı çünkü 80i gecmesin doyorlar ya kilo verdikçe inceldikce sağlıklı hale gelicez bende de kilo eksilmiyir ama incelme var subatin ortalarina digru bi daha olcecem

Menüm
Sabah
1 domates
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6-7 siyah zeytin
Biraz maydanoz ve nane
2 kırmızı biber

Ara
1 muz
4çay kaşığı kazandibi

Akşam
2 közlenmiş yoğurtlu patlıcan
1 kase şehriyeli domatesli çorba

Bol su inşallah yarın yine fazla çıkmam

Güzel canım afiyet olsun
Çıkmazsın inşallah yarım saatte 500 kalori videosu var onu yap istersen bende yapacağım inşallah fırsat olursa

Tatli istahini açmasın dikkat et canim su ic bol bol menun güzel

Ben iki gundir hic tartilmadim yarin insallah ben de fazla çıkmam bu saate kadar temizlik yaptım insallah faydasi olmuştur spor yapmaya caliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…