- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.241
Evet canım 47 kilo olmakta çok güzel bir duygu yahuUnutmayın hepimiz istediğimiz kilodayız bunca insan nasıl yiyip yiyip aynı kiloda kalıyorsa bizde öyleyiz
45 kilo da ve istediğim beden ölçülerine sahip olmak çok güzel bir duygu
İnşallah yaa olmadı ip atlarım. 1000 tanesi 200 gr felan yaktırıyoGüzel canım afiyet olsun
Çıkmazsın inşallah yarım saatte 500 kalori videosu var onu yap istersen bende yapacağım inşallah fırsat olursa
İnşallah açmaz yaa ama şöyle bol şerbetli tatlı yemek istiyorum yaaTatli istahini açmasın dikkat et canim su ic bol bol menun güzel
Çıkmaz çıkmazEvet canım 47 kilo olmakta çok güzel bir duygu yahu
Ay inşallah dışardan bize bakmıyorlardır. Takımca adımız deliye çıkmasında
Öylemiymişİnşallah yaa olmadı ip atlarım. 1000 tanesi 200 gr felan yaktırıyo
Aynen canim sonunda bu yaz fit olucaz bundan sonra da koruyatak yerizİnşallah açmaz yaa ama şöyle bol şerbetli tatlı yemek istiyorum yaakış geçiyo keyfince tatlı yiyemedik ama olsun. Kışın yiyenler yazın dombili dombili gezerken biz gayet fit olucuk
Çok güzel canım bol eksiler inşallahSabah 10.30 kahvalti
Yagda yumurta
1 parca peynir
7 adet zeytin
Marul ve maydoniz
Badem ve ceviz
Aksam
Zeytinyagki brokoli haslama ustu sarimsakli yogurt
Hamsi buğulama
Yesillik
Bol su ve yatmadan keten tohumli su icicem islattim sabah da icicem
ayy ins. sen benden daha cok spor yapiyordun sende daha fazla incelme vardir bend3 bile bu kadar olduysaBosver belin incelmesi cok onemki kalinlastikca sıkıntı çünkü 80i gecmesin doyorlar ya kilo verdikçe inceldikce sağlıklı hale gelicez bende de kilo eksilmiyir ama incelme var subatin ortalarina digru bi daha olcecem
kesinlikle ne kadar azsa kilo o kadar zor vermek.Ben diyetisyene giderken 62 den sinrasi zor demisti cunku hep yagdan vermistim benim beynim de ina mu odaklandi nedir bu yüzden vucudum inat ediyor
Kuzum salonda devam edeceksen spora ağirlik ve sıkılaştırıcı egzersizler yapma bence koşu bandi eliptik gibi aletlerle yap sporunu kilonu ver sonra sıkılaştırıcı egzersizlere geçersin benceAaaa öylemi dedi.munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
Harikasin kizz04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
kizlar
@SchonerDuft @kaptinnSekerPancarii Luluuu94 @selcanmehmetcan @Favelayn orkide1453 @tgb1907
Kiz yine miKızlar dukan ekspress e başladım yediklerimin resmini atacam 1 hafta yapabilirsem eger
52,5 coh guzel bi rakam keskelerim bende ossamMezun oldum artık 51 değilim pancar
Ama olurum yine
Gel 52.5 lerde buluşalım senle
Yarın kilo bildirimi varsabah 400 gr fazla görünüyordu
cok hafif olmus yarin arti olmazsin diye dusunuyrm cnmMenüm
Sabah
1 domates
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6-7 siyah zeytin
Biraz maydanoz ve nane
2 kırmızı biber
Ara
1 muz
4çay kaşığı kazandibi
Akşam
2 közlenmiş yoğurtlu patlıcan
1 kase şehriyeli domatesli çorba
Bol su inşallah yarın yine fazla çıkmam
yogurt benim esimde de uyku yapiyorOf nasıl uykum geldi yoğurttanmı acabatoplam 940 kalori almışım. Akşam spor yapcam
evett oyleyiz hep guzeliz hep inceyizUnutmayın hepimiz istediğimiz kilodayız bunca insan nasıl yiyip yiyip aynı kiloda kalıyorsa bizde öyleyiz
ay benimde aklima geldiEvet canım 47 kilo olmakta çok güzel bir duygu yahu
Ay inşallah dışardan bize bakmıyorlardır. Takımca adımız deliye çıkmasında
oh mis cok guzel menun cnmSabah 10.30 kahvalti
Yagda yumurta
1 parca peynir
7 adet zeytin
Marul ve maydoniz
Badem ve ceviz
Aksam
Zeytinyagki brokoli haslama ustu sarimsakli yogurt
Hamsi buğulama
Yesillik
Bol su ve yatmadan keten tohumli su icicem islattim sabah da icicem
GuzellllMenüm
Sabah
1 domates
1 buçuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6-7 siyah zeytin
Biraz maydanoz ve nane
2 kırmızı biber
Ara
1 muz
4çay kaşığı kazandibi
Akşam
2 közlenmiş yoğurtlu patlıcan
1 kase şehriyeli domatesli çorba
Bol su inşallah yarın yine fazla çıkmam
sag ol cnmmm hepinizin sayesindeee cok sevincliyim vallaaaHarikasin kizzbel 7 lere inmis kalcadan zor gidiyo 1 cm bile super
kiz bu nasil yaratik pdum patladii52,5 coh guzel bi rakam keskelerim bende ossamolacam bulaşah Eki Görüntüle 2106099 yeter artih bu is coh uzadi dimiiiğ
Bilinc altina yuklen az yedin cok eksi goreceksin cumaya hepimiz cok güzel kilolar vericezYarın kilo bildirimi varsabah 400 gr fazla görünüyordu
Cici kuş cici kuşkiz bu nasil yaratik pdum patladii
50 kiloyum 34 bedenim cok mutluyumUnutmayın hepimiz istediğimiz kilodayız bunca insan nasıl yiyip yiyip aynı kiloda kalıyorsa bizde öyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?