- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.321
iki gün tartılmamıştım çok korkuyordum görünce uçtum mutluluktan biraz evvel 59 u görmek istiyorum görünce hızla gideceğine inanıyorumHarika canım haftaya eksiyle basladin süpersin
Bende haftasonu yedim de geldimiyiyim kuzum hafta sonu gezdim de geldim sen napıyonn
o ney gız ben bilmiyom
aynen kaptıncim korkarak tartıldım bu arada karatay yapıyorum 3. günümdemke pazartesi bildirimi eksili geldi
giniydin sizidi
Hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın boy kaç
Günaydın ördekcimGünaydın ördekler
Hoşgeldin. Ya kaç yaşında evlendinMerhaba hosbulduk 23 yasindaym 1.65 boy
2 cocugm var oğlum 6 yasinda ona hamileliğimden sonra 54 kiloya düşmüştüm fakat 3 yaşında bir oğlum daha var onda 70 kiloyla dogum yaptm ve 60 a düşmüştüm tekrar aldm birdaha da vermedm suan 66 kiloyum
Ayy gercekten karnim hic sis degil haftasonu fazla yememe ragmen sismedim incecigimmmmGünaydın zayıf fit hatunlar
Hee hayriye teyzeni tanimadin mitipe bak ahahaha günaydın şekerimm ♡ bu resimdeki hayriye teyzemi
Anladım canım Allah bağışlasın çok kilon yok hemencik verirsin inşallahMerhaba hosbulduk 23 yasindaym 1.65 boy
2 cocugm var oğlum 6 yasinda ona hamileliğimden sonra 54 kiloya düşmüştüm fakat 3 yaşında bir oğlum daha var onda 70 kiloyla dogum yaptm ve 60 a düşmüştüm tekrar aldm birdaha da vermedm suan 66 kiloyum
NısılsınGünaydın ördekcim
2 haftaya kesin 59 sun canim martta 5 li rakamlarla ilerliceksin bu ayda at 6 li rakamlari ustundeniki gün tartılmamıştım çok korkuyordum görünce uçtum mutluluktan biraz evvel 59 u görmek istiyorum görünce hızla gideceğine inanıyorum
Hoşgeldin. Ya kaç yaşında evlendin
Demi zaten biz takım olarak çok zayıfız maşallah ne yersek yiyelim hep ince kalacağız.Ayy gercekten karnim hic sis degil haftasonu fazla yememe ragmen sismedim incecigimmmmtokum az yer doyarim
inşallah canım bu cuma 60.5 olsam bile sevinirim2 haftaya kesin 59 sun canim martta 5 li rakamlarla ilerliceksin bu ayda at 6 li rakamlari ustunden
Canim elma istedi bi elma yidim gayfemi yudumluyomNısılsın
iyiyim kuzuumm uykusuzluk harici süperimNasılsın hamiş kaptan
hee bünyen kaldırmıyo dimikBende haftasonu yedim de geldimbıraktım ben diyeti yeterince zayifim 36 bedenim daha ne istiyom sporuma devam edip 54 55 arasi gidip gelecem vücudum kaldirmiyo diyeti artik
Kırmızı kıvırcık maruk
aa karatay mııı ben bi ara kitabını fln amıştm örnek menüler vardı orda ataym sana ister misinaynen kaptıncim korkarak tartıldım bu arada karatay yapıyorum 3. günüm
ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiysen ben bilgilerini not alıyorm sende bize kendini tanıt
Hosgeldin canım bende 23 yasindayim boyum 165 ve 5 yaşında kizim varMerhaba hosbulduk 23 yasindaym 1.65 boy
Terslemene gerek yoktu. Hepimizin hedefi öyle ama burda birbirimizi az çok tanırız biz. Bu soruyu sormamın sebebi ne olabilirkiHesaplaynca anlasiliyor zaten bunn önemi oldugunu düşünmüyorum zayıflamak istiyorm bu konuda yardmlarnz olrsa memnun olrm teskkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?