Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim kuzum hafta sonu gezdim de geldim sen napıyonn
o ney gız ben bilmiyom
Bende haftasonu yedim de geldim bıraktım ben diyeti yeterince zayifim 36 bedenim daha ne istiyom sporuma devam edip 54 55 arasi gidip gelecem vücudum kaldirmiyo diyeti artik
Kırmızı kıvırcık maruk

Hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın boy kaç

Merhaba hosbulduk 23 yasindaym 1.65 boy
2 cocugm var oğlum 6 yasinda ona hamileliğimden sonra 54 kiloya düşmüştüm fakat 3 yaşında bir oğlum daha var onda 70 kiloyla dogum yaptm ve 60 a düşmüştüm tekrar aldm birdaha da vermedm suan 66 kiloyum

Hoşgeldin. Ya kaç yaşında evlendin

Anladım canım Allah bağışlasın çok kilon yok hemencik verirsin inşallah
Bende 23yaşındayım 8 aylık oğlum var... Öyle işte

iki gün tartılmamıştım çok korkuyordum görünce uçtum mutluluktan biraz evvel 59 u görmek istiyorum görünce hızla gideceğine inanıyorum
2 haftaya kesin 59 sun canim martta 5 li rakamlarla ilerliceksin bu ayda at 6 li rakamlari ustunden

Nasılsın hamiş kaptan
iyiyim kuzuumm uykusuzluk harici süperim sen nasılsın

Bende haftasonu yedim de geldim bıraktım ben diyeti yeterince zayifim 36 bedenim daha ne istiyom sporuma devam edip 54 55 arasi gidip gelecem vücudum kaldirmiyo diyeti artik
Kırmızı kıvırcık maruk
hee bünyen kaldırmıyo dimik yapamıyo demiyon da
baktım simdi bizim burda ankara kıvırcıgı deniyo ona

aynen kaptıncim korkarak tartıldım bu arada karatay yapıyorum 3. günüm
aa karatay mııı ben bi ara kitabını fln amıştm örnek menüler vardı orda ataym sana ister misin

Hosgeldin canım bende 23 yasindayim boyum 165 ve 5 yaşında kizim var sende erken evlendin galiba

Hesaplaynca anlasiliyor zaten bunn önemi oldugunu düşünmüyorum zayıflamak istiyorm bu konuda yardmlarnz olrsa memnun olrm teskkurler
Terslemene gerek yoktu. Hepimizin hedefi öyle ama burda birbirimizi az çok tanırız biz. Bu soruyu sormamın sebebi ne olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…