Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aman valla sıkıldım yoruldum gı hep diyetteyim gına geldi hamile kalip doyasıya yerim bah
Bizim burda da kirmizi marul deniyi

olur cnm iki öğün yapıyorum yasakları yemniyorum facede grupları var ordan baklıyorum yaskalara falan

Terslemene gerek yoktu. Hepimizin hedefi öyle ama burda birbirimizi az çok tanırız biz. Bu soruyu sormamın sebebi ne olabilirki

Terslemedm kusura bakmayn anlaşılıyor yani cevaplamaktan cekindigim birsey degil . Yazarak anlasinca üslupta fark olabiliyor.

Canim elma istedi bi elma yidim gayfemi yudumluyom diyeti biraktim ruhen baya rahatimm ben hep tokum zaten az yer doyarim spor devam diyet yokyoruldum cok yoruldummmmm
Anlıyorum seni canım ya bende şu son kilolar gitsin de rahatlıyayım artık
bir haftadır regl yolu gözlüyorum
İyiyim çok şükür işte kilo vermeye çalışıyoruz

Insallah böyle motivasyonlarda çok iyi geliyor bana teşekkür ederim :)Allah bağışlasın siz kaç kilosunz şuan nasıl gidiyor
1.58 boy güncel kilo 50,7 iki hafta önce 49.2 dim ama bir haftadır regl bekliyorum

1.58 boy güncel kilo 50,7 iki hafta önce 49.2 dim ama bir haftadır regl bekliyorum [/QUOTE] Luluuu94

Hmm zayıf geldiniz bian gözüme :)iyi değilmi şuan kilonuz

Tamam kabul ediyorum.eksik birsey oldugunda uyarirsaniz tekrarlamam yeniyim kusura bakmayn .
sorun değil canım yavas yavas öğrenirsin

Aman valla sıkıldım yoruldum gı hep diyetteyim gına geldi hamile kalip doyasıya yerim bah
Bizim burda da kirmizi marul deniyi
özeniyon baan dimi bende hafta sonu yidim bayacana

olur cnm iki öğün yapıyorum yasakları yemniyorum facede grupları var ordan baklıyorum yaskalara falan
karatay cok etkili bence ben faydasını görmüştüm

Evet biraz öyle oldu :)boyumuz aynı Benm basen problemim var fakat kilo verirsem bu probleminde kalmiycagnj dusunuyorm oncedende bu şekilde olmuştu bakalım hayırlısı
Benimde sorunlu bolgem basenimdi kilomu verip spor yaptim kalmadi suan hic ben kilolarimi vereli 3 sene oldu 3 senedir spor yapiyorum, 2. kaptanim grupta 54 kiloyum burda motivasyonum hep yerinde oluyor bi kac kilo alirsam burda veriyorum hemen sende bizimle daha güzel ilerliceksin bi bakmissin hedefledigin kilodasin

Bende evde videolarla birseyler yapmaya calisiyorm basen eritmek için.inşallah azmimle ve sizlerin desteğiyle vereceğim :)

1.58 boy güncel kilo 50,7 iki hafta önce 49.2 dim ama bir haftadır regl bekliyorum
Luluuu94

Hmm zayıf geldiniz bian gözüme :)iyi değilmi şuan kilonuz[/QUOTE]
İyi aslında ama doğumdan kalan birazcık göbeğim var işte :) bide hedef koydum bi kere onu görmeden içim rahat etmiyor

Hemen az yeyip aldigimi verip 54 de kalicam ben cok cok sıkıldım çünkü en azindan 2 hafta kilomu koruyum sonra bakarim sen olculerini yazsana kuzum hepsini benimki göğüs:85 bel:64 kalça:93 istedigin olculerdeysen 49 iyi bi rakam bence fazla zorlamasak mi bende cok istiyorum 50 51 olmayi ama bi hafta diyet haftasonu ye hep yerimde sayiyorum sıkıldım

sorun değil canım yavas yavas öğrenirsin

özeniyon baan dimi bende hafta sonu yidim bayacana

karatay cok etkili bence ben faydasını görmüştüm
Sana ozenmeme gerek kalmicak sekilde yedim mirahlanma ben zayifim hep zayıfim az yer doyarim yiyecekler bana kilo aldirmaz

bende uyumaya calışıyorum her fırsatta cok uykum var sürekli uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…