- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.086
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.341
Anladım canım Allah bağışlasın çok kilon yok hemencik verirsin inşallah
Bende 23yaşındayım 8 aylık oğlum var... Öyle işte
Aman valla sıkıldım yoruldum gı hep diyetteyim gına geldi hamile kalip doyasıya yerim bahiyiyim kuzuumm uykusuzluk harici süperimsen nasılsın
hee bünyen kaldırmıyo dimikyapamıyo demiyon da
baktım simdi bizim burda ankara kıvırcıgı deniyo ona
aa karatay mııı ben bi ara kitabını fln amıştm örnek menüler vardı orda ataym sana ister misin
Hee hep incecigiz yediklerimiz bizi sisirmez sadece saglik verirDemi zaten biz takım olarak çok zayıfız maşallah ne yersek yiyelim hep ince kalacağız.
olur cnm iki öğün yapıyorum yasakları yemniyorum facede grupları var ordan baklıyorum yaskalara falaniyiyim kuzuumm uykusuzluk harici süperimsen nasılsın
aa karatay mııı ben bi ara kitabını fln amıştm örnek menüler vardı orda ataym sana ister misin
Terslemene gerek yoktu. Hepimizin hedefi öyle ama burda birbirimizi az çok tanırız biz. Bu soruyu sormamın sebebi ne olabilirki
Hosgeldin canım bende 23 yasindayim boyum 165 ve 5 yaşında kizim varsende erken evlendin galiba
Anlıyorum seni canım ya bende şu son kilolar gitsin de rahatlıyayım artıkCanim elma istedi bi elma yidim gayfemi yudumluyomdiyeti biraktim ruhen baya rahatimm ben hep tokum zaten az yer doyarim spor devam diyet yok yoruldum cok yoruldummmmm
İyiyim çok şükür işte kilo vermeye çalışıyoruziyiyim kuzuumm uykusuzluk harici süperimsen nasılsın
1.58 boy güncel kilo 50,7 iki hafta önce 49.2 dimInsallah böyle motivasyonlarda çok iyi geliyor bana teşekkür ederim :)Allah bağışlasın siz kaç kilosunz şuan nasıl gidiyor
Neyse yaşın genç metabolizman daha hızlıdır çabuk verirsin. 32 yaşındayım bende 22 aylık kızım var.Terslemedm kusura bakmayn anlaşılıyor yani cevaplamaktan cekindigim birsey degil . Yazarak anlasinca üslupta fark olabiliyor.
sorun değil canım yavas yavas öğrenirsinTamam kabul ediyorum.eksik birsey oldugunda uyarirsaniz tekrarlamam yeniyim kusura bakmayn .
özeniyon baan dimiAman valla sıkıldım yoruldum gı hep diyetteyim gına geldi hamile kalip doyasıya yerim bah
Bizim burda da kirmizi marul deniyi
karatay cok etkili bence ben faydasını görmüştümolur cnm iki öğün yapıyorum yasakları yemniyorum facede grupları var ordan baklıyorum yaskalara falan
Benimde sorunlu bolgem basenimdi kilomu verip spor yaptim kalmadi suan hic ben kilolarimi vereli 3 sene oldu 3 senedir spor yapiyorum, 2. kaptanim grupta 54 kiloyum burda motivasyonum hep yerinde oluyor bi kac kilo alirsam burda veriyorum hemen sende bizimle daha güzel ilerliceksin bi bakmissin hedefledigin kilodasinEvet biraz öyle oldu :)boyumuz aynı Benm basen problemim var fakat kilo verirsem bu probleminde kalmiycagnj dusunuyorm oncedende bu şekilde olmuştu bakalım hayırlısı
Benimde sorunlu bolgem basenimdi kilomu verip spor yaptim kalmadi suan hic ben kilolarimi vereli 3 sene oldu 3 senedir spor yapiyorum, 2. kaptanim grupta 54 kiloyum burda motivasyonum hep yerinde oluyor bi kac kilo alirsam burda veriyorum hemen sende bizimle daha güzel ilerliceksin bi bakmissin hedefledigin kilodasin
1.58 boy güncel kilo 50,7 iki hafta önce 49.2 dimama bir haftadır regl bekliyorum
Hemen az yeyip aldigimi verip 54 de kalicam ben cok cok sıkıldım çünkü en azindan 2 hafta kilomu koruyum sonra bakarimAnlıyorum seni canım ya bende şu son kilolar gitsin de rahatlıyayım artık
bir haftadır regl yolu gözlüyorum
İyiyim çok şükür işte kilo vermeye çalışıyoruz
1.58 boy güncel kilo 50,7 iki hafta önce 49.2 dimama bir haftadır regl bekliyorum
Sana ozenmeme gerek kalmicak sekilde yedim mirahlanmasorun değil canım yavas yavas öğrenirsin
özeniyon baan dimibende hafta sonu yidim bayacana
karatay cok etkili bence ben faydasını görmüştüm
bende uyumaya calışıyorum her fırsattaAnlıyorum seni canım ya bende şu son kilolar gitsin de rahatlıyayım artık
bir haftadır regl yolu gözlüyorum
İyiyim çok şükür işte kilo vermeye çalışıyoruz
günaydın kızlar
İyi uyu son aylarinda cok aran uykuyubende uyumaya calışıyorum her fırsattacok uykum var sürekli uykum var
Allahtan listede değilsin yoksa cemkirirdimSana ozenmeme gerek kalmicak sekilde yedim mirahlanmaben zayifim hep zayıfim az yer doyarim yiyecekler bana kilo aldirmaz
günaydıınngünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?