- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.361
Yiyemiyom ben hep tokum çünkü ben az yer doyarimAllahtan listede değilsin yoksa cemkirirdim
bi kaç gün dha ye bakalm deneyelm aldırcak mı
günaydıınn
uyuyamıyom malum iş varİyi uyu son aylarinda cok aran uykuyu
İs yerinde uyuma bi zahmet sendeuyuyamıyom malum iş var
yalan diyonYiyemiyom ben hep tokum çünkü ben az yer doyarim
bıraksalar uyurm aslındaİs yerinde uyuma bi zahmet sendeahahajjanahahhEki Görüntüle 2106329
Az yer doyarim dedimyalan diyoninanmaaammmm doyamazsınnnn
Ahahabahhaahahbıraksalar uyurm aslındasabah eşime diyom kendine saglam bi iş bul cünkü ben işi bırakcm yett, artık uyumak istiyom diye
Yemekler beni sismanlatmaz sadece saglik verirhiçte inanmadım
hadi kahvaltı yapalım dediAhahabahhaahaho ne dedi is kiyafetlerini mi getirdi hadi kıvırcıkim kalk diye
hafta sonu kahvaltıya gittik biz demiş miydimYemekler beni sismanlatmaz sadece saglik verir
Yemege kandin yanihadi kahvaltı yapalım dediben hiç ciddiye almadı
Sen naptin masayi silip süpürdün muhafta sonu kahvaltıya gittik biz demiş miydim
koccem yeter artık kalk gidelim dedi baa yeem artık doy dediD:
Aslında bende sıkıldım ama bilemiyorumHemen az yeyip aldigimi verip 54 de kalicam ben cok cok sıkıldım çünkü en azindan 2 hafta kilomu koruyum sonra bakarimsen olculerini yazsana kuzum hepsini benimki göğüs:85 bel:64 kalça:93 istedigin olculerdeysen 49 iyi bi rakam bence fazla zorlamasak mi bende cok istiyorum 50 51 olmayi ama bi hafta diyet haftasonu ye hep yerimde sayiyorum sıkıldım
Ayy bende öyleydim bide o zamanlar yurtdışındaydık hep evdeyim gelen giden yoktu alabildiğine uyurdumbende uyumaya calışıyorum her fırsattacok uykum var sürekli uykum var
açık bufeydi gidip istedigi alıp yiyebiliyon düşün işte kac kere tabak doldurmusumdur kendimeSen naptin masayi silip süpürdün mubizde kardelerimle gittiydik masanin yarisini ben yediydim kahvaltı keyiflerini severim napim az yer doyarim
Huhu biz diyetteyiz ama ayıp olmuyor muaçık bufeydi gidip istedigi alıp yiyebiliyon düşün işte kac kere tabak doldurmusumdur kendime
bende pek severim param kalırsa bi daha gitcem bu hafta sonu
Ayy beni de götürünsene gı ben az yer doyarim biliyonaçık bufeydi gidip istedigi alıp yiyebiliyon düşün işte kac kere tabak doldurmusumdur kendime
bende pek severim param kalırsa bi daha gitcem bu hafta sonu
ay keskelerim bende uyuyabilsemAslında bende sıkıldım ama bilemiyorum
Göğüs 88
Bel 71
Göğüs deliğinden 77 (3cm incelmis
)
Biraz aşağıdan 82alt karın yani
Basen 87
Ayy bende öyleydim bide o zamanlar yurtdışındaydık hep evdeyim gelen giden yoktu alabildiğine uyurdumne güzel günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?