Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hafta sonu kahvaltıya gittik biz demiş miydim
koccem yeter artık kalk gidelim dedi baa yeem artık doy dedi D:
Sen naptin masayi silip süpürdün mubizde kardelerimle gittiydik masanin yarisini ben yediydim kahvaltı keyiflerini severim napimaz yer doyarim

Aslında bende sıkıldım ama bilemiyorum

Göğüs 88
Bel 71
Göğüs deliğinden 77 (3cm incelmis
)
Biraz aşağıdan 82 alt karın yani

Basen 87
bende uyumaya calışıyorum her fırsatta cok uykum var sürekli uykum var
Ayy bende öyleydim bide o zamanlar yurtdışındaydık hep evdeyim gelen giden yoktu alabildiğine uyurdum ne güzel günlerdi

Sen naptin masayi silip süpürdün mubizde kardelerimle gittiydik masanin yarisini ben yediydim kahvaltı keyiflerini severim napimaz yer doyarim
açık bufeydi gidip istedigi alıp yiyebiliyon düşün işte kac kere tabak doldurmusumdur kendime
bende pek severim param kalırsa bi daha gitcem bu hafta sonu

16 aylık diş cikaran bir kız bebek uyku hak getire... minik inciler çıksın da anneler iyi olur her zaman
Hamilelikte 15 kilo aldım ve 1 yıl içinde verdim fakat ideal kiloma(51) ulaşmak istiyorum boy 157 en az 55 olsam diyorum kısa vadede. 62 kiloyum şu anda cumartesi nişanı var kaynimin cumaya kadar ne kadar verirsem kâr

ay keskelerim bende uyuyabilsem her hafta sonu bi sey cıkıyo bi yerlere gidiyom bıhtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…